Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2161 Потребителят е офлайн   devilin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 June 2006 - 04:42 PM

Germany

Прикачени файлове

#2162 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2006 - 04:43 PM

Някакви идеи за следвща сбирка?

#2163 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2006 - 07:13 PM

d) Аз предлагам някоя събота или неделя, привечер.
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#2164 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2006 - 07:38 PM

Аз няма да предлагам нищо този път - където кажете, там ще дойда

#2165 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2006 - 08:44 PM

Цитат

Germany

Хубаво е това кученце 1super

#2166 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2006 - 08:51 PM

Цитат

Цитат

Germany

Хубаво е това кученце 1super

Дам ;) Ушите ми са купирани като на моя тиквеник w)

#2167 Потребителят е офлайн   devilin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2006 - 09:09 PM

ку4енцето бе6е невероятно,има6е сиви о4и....... w) от прьв поглед

#2168 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 June 2006 - 09:16 AM

Чудих се - кучето ли се казва така или просто снимката е направена в Германско.Щото там такова зверско окипазяване на ушите ...пък и май от почти десетина години изобщо е забранено купирането.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2169 Потребителят е офлайн   devilin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2006 - 03:22 PM

Аз също се учудих че кучето е с купирани уши ( може и да е внесено....) bl) bl) bl)

#2170 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2006 - 08:54 AM

Тук стана по-тихо и от Северния полюс

#2171 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2006 - 11:02 PM

Ехооо останаха ли живи питостопани тука b) Какво се умълчахте всички, жегата ли ви хвана? Той клуба сам започна да се прави ;)

#2172 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2006 - 11:39 AM

Цитат

Цитат

да!живота е гаден!за пари всичко сеправи! NNN  ама не е спаведливо!

Така си е.Щом човек поеме по лошия пьт....
Аз познавам най-извистните хора от града,уадето се занимават с боеве.Признавам си искам чистокрьвен пит бул (боен от боини родители).Но не да го използвам за бои хем,че мраза боеве,хем че немога.Това са ми принципите,а те са железни

Здравейте, четейки вашите мнения в мен изникна следният въпрос , няма ли голяма доза лицемерие във вашата обич към тези кучета!? Въпреки че сте против кучешките борби , много от вас искате да имате точно такова куче , а дори и да е от доказани "бойни родители" NNN ? Е как може да си против борбите и същевременно да искаш такова куче, нали така и ти ставаш съучастник в цялата работа.....
И още нещо , защо много от вас искат точно Питбул ( като се знае , че това не е в прекия смисъл на думата порода) , а не да речем Стаф !? ( може би за да могат да се гордеят с факта, че имат куче със славна бойна кръв)
Пиша всичко това не с цел да се заяждам , а просто да намеря някои отговори за себе си, защото съм сигурен , че всеки за себе си е прав, дори и тези , които използват кучетата за борби.

С приятелски поздрави!

#2173 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2006 - 12:30 PM

Цитат

И още нещо , защо много от вас искат точно Питбул ( като се знае , че това не е в прекия смисъл на думата порода) , а не да речем Стаф !? ( може би за да могат да се гордеят с факта, че имат куче със славна бойна кръв)

Мисля,че всички които пишем в темата сме се обосновали защо имаме Питбул....Много от тук пишещите имат Стафове ..... Е,и?????????
Аз лично не съм избрала тази порода заради "славната бойна кръв" ......Тези кучета имат и много други качества....Ако аватара ти е твоето куче ,предполагам че го знаеш.Никой от тук не си е взел кучето за газария,тъй като сме на мнението(поне аз r) че кучето не е вещ)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2174 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2006 - 01:47 PM

Не смятам, че тези, които се интересуват от боеве са прави. Вярно е, че генетично породата е силно агресивна към себеподобни. Това не означава автоматично, че непременно кучето трябва да се бие и да се лее кръв. Все едно да си купиш оръжие и непременно да се налага да убиеш някой, защото то за това служи. Или да си купиш мощна кола и да караш с 200 км/ч по бул. Витоша. Аз предпочитам да си тренирам кучето с тичане, отколкото да вземе кученце от бойни родители и да пуша трева, вместо да бягаме заедно, както правят много хора. Тъпо е да избиваш комплекси с кучето или с колата си. Куче с бойна кръв няма да направи един пикльо мъж или едно грозно момиченце супер секси мадама. Една от причините обществото да е толкова предубедено и настроено срещу породата е факта, че пита не е куче за всеки, но пък всеки може да си го позволи. Не знам дали отговорих на въпроса ти? Аз имам пит и си го обичам много. При родителите ми имам два помияра, които ги имам преди пита. Нито едно от трите кучета не бих го заменил и за най-великия пит на света. Моето гадже е най-хубаво b)

#2175 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2006 - 03:13 PM

Цитат

Не смятам, че тези, които се интересуват от боеве са прави. Вярно е, че генетично породата е силно агресивна към себеподобни. Това не означава автоматично, че непременно кучето трябва да се бие и да се лее кръв. Все едно да си купиш оръжие и непременно да се налага да убиеш някой, защото то за това служи. Или да си купиш мощна кола и да караш с 200 км/ч по бул. Витоша. Аз предпочитам да си тренирам кучето с тичане, отколкото да вземе кученце от бойни родители и да пуша трева, вместо да бягаме заедно, както правят много хора. Тъпо е да избиваш комплекси с кучето или с колата си. Куче с бойна кръв няма да направи един пикльо мъж или едно грозно момиченце супер секси мадама. Една от причините обществото да е толкова предубедено и настроено срещу породата е факта, че пита не е куче за всеки, но пък всеки може да си го позволи. Не знам дали отговорих на въпроса ти? Аз имам пит и си го обичам много. При родителите ми имам два помияра, които ги имам преди пита. Нито едно от трите кучета не бих го заменил и за най-великия пит на света. Моето гадже е най-хубаво b)

Ами с тебе съм напълно съгласен "почти" , но пак да те попитам , защо си си взел пит , а не стаф , като стафа има почти всички качества на пита , за които харесвате породата , а и е по-красив. Та въпросът ми е защо някои хора предпочитат пибул. Също казваш, че не е задължително като си купиш пистолет да стреляш с него -> , но за да се произведе един добър питбул , доста кучета трябва да заплатят за това с живота/здравето си.
За мен това е все едно да си вземеш лабрадор или друго подобно куче, но ловна/работна линия и да го гледаш в къщи. Сигурно много добре знаете,че работните кучета доста се различават от изложбените такива.
С една дума исках да кажа , че взимайки си питбули, па макар и за домашни любимци вие подпомагате хората, които се занимават с борби.

Поздрави.

#2176 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2006 - 03:30 PM

Цитат

Ами с тебе съм напълно съгласен "почти" , но пак да те попитам , защо си си взел пит , а не стаф , като стафа има почти всички качества на пита , за които харесвате породата , а и е по-красив. Та въпросът ми е защо някои хора предпочитат пибул. Също казваш, че не е задължително като си купиш пистолет да стреляш с него -> , но за да се произведе един добър питбул , доста кучета трябва да заплатят за това с живота/здравето си.
За мен това е все едно да си вземеш лабрадор или друго подобно куче, но ловна/работна линия и да го гледаш в къщи.  Сигурно много добре знаете,че работните кучета доста се различават от изложбените такива.
С една дума исках да кажа , че взимайки си питбули, па макар и за  домашни любимци вие подпомагате хората, които се занимават с борби.

Поздрави.

Общо взето като гледам си си отговир сам на въпроса защо някой хора предпочитат питбула.А относно добрия питбул-незнам какво разбираш под добър.Има доста добри екземплиари от тази порода,без да е имало кучета заплатили с живота си или здравето си.Поинтересувай се малко повече просто....Само това мога да ти кажа.
А че има селтаци които са за "тестване" или к`вото и да е-АМИ ДА ИМА ГИ,но ние не сме от тях.
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2177 Потребителят е офлайн   mamaZu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2006 - 03:35 PM

karelka

като каза селтаци се сетих за един шкембелия в нашия квартал дето си води пита с една огромна сопа...как няма кой да обърне сопата по него NNN
User's Signature

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!

#2178 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2006 - 03:35 PM

Защо стафа да е по-красив? За мен най-хубавото куче си е моя пит w) Ако имах кокер, щях да мисля друго. Когато нямах никакво домашно куче не правех разлика между пит, стаф, дого и бултериер. Бях чувал, че има такива породи, но само толкова. Добър пит в какъв смисъл? Добър за теглене на товар или за бой? Ако е за първото не е необходимо да умира никой. В интерес на истината, когато отивах да го взема очаквах да видя нещо подобно на дого ;) Отказвал съм да го пускам за разплод винаги щом съм имал съмнения, че собствениците на женската подкрепят борбите. Разбира се винаги могат да ме излъжат

#2179 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2006 - 03:41 PM

Цитат

karelka

като каза селтаци се сетих за един шкембелия в нашия квартал дето си води пита с една огромна сопа...как няма кой да обърне сопата по него NNN

В близък квартал имаше една възрастна жена,чийто внук и беше оставил "малкия" си питбул да го гледа(така и не си го взе май) и тя неможе да го удържи и тя така със сопа си го разхождаше,ама немога нищо да и кажа на жената.....
User's Signature

#2180 Потребителят е офлайн   mamaZu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2006 - 03:54 PM

karelka

това е друга ситуация...тя просто няма избор. А тоз ръб гордо и бавно разхожда кучето си , радва му се като се зъби и вечно се навира където има и други кучета....не разбирам що за удоволствие е това и за стопанина и за кучето bl)
User's Signature

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни