Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2561 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 July 2006 - 09:57 PM

Цитат

Хайде разбирачи, Вие сте, тук има 25 картинки на различни породи кучета, 1 от тях е на пит, открийте коя. Когато цъкнете върху картинката, тя се уголемява и отдоло пише породата. Аз познах от 3тия път ...  s)  а ти ?

http://www.pitbullso...ll/findpit.html

От раз я поазнах. леле колко съм надобрял pic#16
Лесно е! Едно е кучето, от раз браво Екзакт, това е пучително!

#2562 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 13 July 2006 - 10:03 PM

Я стига,FLY- прочети какво съм написала пак БАВНО и дано разбереш, че не е против други породи.

А сега - понеже и на мен ми писна - пишем си по темата и хоп- петковите...После започват дивотии...Приятели ,които пишат тук и се интересуват НАИСТИНА от темата ми пишат, че вече не им се влиза заради глупости.Казват ни - игнорирайте го.О.К.- ми хората се дразнят.Същото нещо със същия човек - И В други теми.
Ми да си пишат петковите.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2563 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 10:08 PM

Цитат

Я стига,FLY- прочети какво съм написала пак БАВНО и дано разбереш, че не е против други породи.

А сега - понеже и на мен ми писна - пишем си по темата и хоп- петковите...После започват дивотии...Приятели ,които пишат тук и се интересуват НАИСТИНА от темата ми пишат, че вече не им се влиза заради глупости.Казват ни - игнорирайте го.О.К.- хората се дразнят.Същото нещо със същия човек - И В други теми.
Ми да си пишат петковите.

Що не се откажете да пишете и тука?
Нали вече при АСТ не пишете!

#2564 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 10:11 PM

Malkia, човек , драго ми е да те чета пак и ми става много гот!
Ние не се кефим на тоя тип, ама винаги се позава питбула, просто няма начин, сещаш ли се, в картинките, които са дадени, поздрави!

#2565 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 10:14 PM

митакси ако се отнася това за мен не пиша защототемите са ...............

#2566 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 10:17 PM

Цитат

митакси ако се отнася това за мен не пиша защототемите са ...............

Отнася се за всички, на темите им няма нищо...или по точно има си всичко...но всеки се решава, едни не пишат, други се изтриват, трети четат...ваша воля

#2567 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 July 2006 - 10:22 PM

И какво - ще с останем само аз и Митака.И вездесъщите петковщини.Администрацията- и вие...
User's Signature

#2568 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 10:34 PM

Аз ви казах че темата отдавна се измести в друга насока.Не ме интересуват НОК не ме интересуват другите.Тук темата е за питбули.На който не му изнася да не пише и да не чете.Аз ли тръгнах да ги сравнявам?Не съм!Аз тръгнах да обеснявам за хапания и за други щото като се чуе питбул се знае че е неква желязна челист дето къса месо.Е да ама не е така.Казах ви го и преди няма как да се защитава породата като не е казано всичко.Тук не може да се говори за унова не може да се говори за това.Е не може да не се говори за борбите като са част от историята на това куче.Не може да се започне от средата.Като ще се говори като ще се чете трябва да се подаде цялата информация вече да почва да се обуславя и да се защитава.Не може да ми искарвате че питбула е един спортист.Ами нямаше да е спортист ако уния хора навредето не са искали това куче да е такова е да ама ние не можем да кажем кой са тия хора и защо са искали да бъде такова кучето.Бахти тъпото.Това е бълха ама не мога да кажа ква е разликата между бълха и въшка.ТЪПО!Не се прави така!Нека се спомене историята на кучето нека се напише какво се прави като е малко кучето какво не се прави как се гледа.Нека се напише как се обучава защо не се обучава така а инъче защо не се прави това а унова и така?Казах ви отдавна темата измести смисъла си.Още повече че тук има и хора които си мислят че знаят а са коне с капаци ти му казваш едно то пак си знае неговото като уная тема с нахапаните хора.Кво стана с хората казах им айде да видим кое едно куче ще прояви повече интерес към хапане на хора?Всичко живо се обърне и взема да ме ругае че не са толкова не грамотни е не сте не грамотни вие сте не знаещи по тази порода това е.Не става така.Не може ли да се разбере че за да се говори едно нещо то трябва да се опознае и да се изкаже всичко за него едва тогава да се казва кое се прави кое не се прави и защо се прави.Това е.
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#2569 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 July 2006 - 10:36 PM

Еми да - това е.
Накрая ще си останат само те.
User's Signature

#2570 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 10:39 PM

Цитат

Аз ви казах че темата отдавна се измести в друга насока.Не ме интересуват НОК не ме интересуват другите.Тук темата е за питбули.На който не му изнася да не пише и да не чете.Аз ли тръгнах да ги сравнявам?Не съм!Аз тръгнах да обеснявам за хапания и за други щото като се чуе питбул се знае че е неква желязна челист дето къса месо.Е да ама не е така.Казах ви го и преди няма как да се защитава породата като не е казано всичко.Тук не може да се говори за унова не може да се говори за това.Е не може да не се говори за борбите като са част от историята на това куче.Не може да се започне от средата.Като ще се говори като ще се чете трябва да се подаде цялата информация вече да почва да се обуславя и да се защитава.Не може да ми искарвате че питбула е един спортист.Ами нямаше да е спортист ако уния хора навредето не са искали това куче да е такова е да ама ние не можем да кажем кой са тия хора и защо са искали да бъде такова кучето.Бахти тъпото.Това е бълха ама не мога да кажа ква е разликата между бълха и въшка.ТЪПО!Не се прави така!Нека се спомене историята на кучето нека се напише какво се прави като е малко кучето какво не се прави как се гледа.Нека се напише как се обучава защо не се обучава така а инъче защо не се прави това а унова и така?Казах ви отдавна темата измести смисъла си.Още повече че тук има и хора които си мислят че знаят а са коне с капаци ти му казваш едно то пак си знае неговото като уная тема с нахапаните хора.Кво стана с хората казах им айде да видим кое едно куче ще прояви повече интерес към хапане на хора?Всичко живо се обърне и взема да ме ругае че не са толкова не грамотни е не сте не грамотни вие сте не знаещи по тази порода това е.Не става така.Не може ли да се разбере че за да се говори едно нещо то трябва да се опознае и да се изкаже всичко за него едва тогава да се казва кое се прави кое не се прави и защо се прави.Това е.

super best 1super
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#2571 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 10:44 PM

Ще идват хора, ще излагат совите мисли! Но когато те атакуват настървено, нормалната реакция, инстинктивна е да се зашитиш. Ткак, че във всяка една тема винаги ще има влечение, винаги ще се разсейва от същността нормално е!
Форума е свобода на речта в определни гриници, обаче!
Затова ,че ако се съберем исински радетели за породата ще има някакво единство!
Запомнете, че ние сме така орисани да сме онепрвадани, ами съдба!
Това е нормално!

#2572 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 July 2006 - 10:44 PM

Колко ми е кеф да ви видя пак заедно- malkia, bagira , mitaksi...
Жалко за темата и сайта.Толерира се не знам какво.

Вижте броя на посещенията- тук, в Други за боевете ,преди в АСТ... oleeee
User's Signature

#2573 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 10:50 PM

Цитат

Колко ми е кеф да ви видя пак заедно- malkia, bagira , mitaksi...
Жалко за темата и сайта.Толерира се не знам какво.

Вижте броя на посещенията- тук, в Други за боевете ,преди в АСТ... oleeee

И на мен ми е вълшебно, за това искам да ви има и да ви чета занапред, не забравяйте че това се дължи на вас и над ругите, които не искам да изброявам да не пропусна някой!
п.п. тази тема за бовете дори май и не я знам!

#2574 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 11:11 PM

Макар и толкова да се отричат тези боеве от когото и да било, то големите развъждачи и не толкова големите един вид борят кучетата си , да видят кое е по здравото защото както каза малкиа това е историята и реалноста на питовете и искаме, не искаме то си го има ! Дано не сметнете с този ми пост, че по някакъв начин подкрепям боевете и т.н. - не е така.
Аз лично предлагам да спрем с този спор между хората и едва ли не чат, ако толкова искате чат, кажете ! Защото тази тема в това се е превърнала, един кръговрат ! Някой покаже снимка , другите казват колко е сладко кучето, след това някои пита въпрос, идва петко и му обяснява да си вземе овчарка, другите го нахранват едно хубаво, спира се някой пак показва снимка... от близо 80та страница във форума се говорят само лайна, с извинение !

#2575 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 11:13 PM

НЕКА ПРИПОМНЯ
СТРУКТУРА НА ТЯЛОТО ПРИ АПБТ

1.ТЕГЛО: м/у 30 и 60 либри (13,5-27 кг), което според мен не е много вярно, защото тово е теглото на едно бояно куче, което тренира.Теглото на АПБТ като домашен любимец и за изложби, по Американските стандарти достига 30-36кг.Лично мойто е 31кг , като се взима предвид, че не е затлъстяло.
2.ГЛАВА: средно дълга, с плосък череп и изпъкнали бузи, целите в бръчки.
3.Муцуна:квадратна, широка и дълбока
4.Уши: изправени върху главата, без гънки
5.Очи: кръгли, в всякакъв цвят
6.Врат: мускулест и леко дъговиден
7.ГРЪДЕН КОШ: дълбок, но не твърде широк, с много широки ребра
8.ОПАШКА: сравнително къса, носи я ниско, изтънена на върха
9.КОЗИНА: къса и твърда
10.ЦВЯТ: позволени са всички цветове, в каквато и да е тоналност

@@ Написано от митакси в началото на темата, дано не се разсърди, за това че го използвам.

#2576 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 13 July 2006 - 11:29 PM

Цитат

Аз лично предлагам да спрем с този спор между хората и едва ли не чат, ако толкова искате чат, кажете ! Защото тази тема в това се е превърнала, един кръговрат ! Някой покаже снимка , другите казват колко е сладко кучето, след това някои пита въпрос, идва петко и му обяснява да си вземе овчарка, другите го нахранват едно хубаво, спира се някой пак показва снимка... от близо 80та страница във форума се говорят само лайна, с извинение !

1super
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2577 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2006 - 08:56 AM

Прави сте Exaht иMalkia!Тази тема се разми,нека се говори по същество!!!Нека,такива като мен, собственици на питбули които са нямали досега допир със породата,,да черпят полезна информация,дасе учат а не да стават свидетели на постянни дрязги и скандали!! n) Надявам се хората които имат опит със породата да дават полезни съвети и информация!!! 1super
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#2578 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 July 2006 - 09:43 AM

Цитат

Прави сте Exaht иMalkia!Тази тема се разми,нека се говори по същество!!!Нека,такива като мен, собственици на питбули които са нямали досега допир със породата,,да черпят полезна информация,дасе учат а не да стават свидетели на постянни дрязги и скандали!! n) Надявам се хората които имат опит със породата да дават полезни съвети и информация!!! 1super

Ами питайте.То полезна ипформация по принцип как си го предстовяте?
User's Signature

#2579 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2006 - 11:40 AM

Ами във вид на клипчета,например за обучението на питове,за тяхното поведение , FLY беше пуснал такова.Или някаква литература и тем подобни!! cl)
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#2580 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2006 - 02:31 PM

Цитат

Имах предвид разбирачите от питове... И горе съм написал от 3тия път, първо се обърках с Кане Корсо и после познах така, че от 2рия път не 3тия.

Ами аз познах от първия път, но това нищо не значи, пак повтарям питбула се познава не по това , как изглежда , а по това какво може да прави, колкото и да не ви се харесва е така, всичко друго вече не е Питбул , а някаква линия , разновидност излизаща от питбул. Да ви го обясня по друг начин , както немската "овчарка" отдавна не е овчарка и името и е изгубило смисъла си,а тя е изгубила качествата си на овчарско куче! Същата съдба очаква БОК или каракачанката или както там я наричат разбирачите на породата. Та искам да кажа,че това с белите и черни глави/маски не е вече питбул, а тръгва по пътя на стафа с разликата , че няма план и стандарт за развитието на породата,а се прави от пълни лаици според моментните им предпочитания.Замисля ли сте се как би изглеждал питбула след 30-40г подобно развъждане?? worthy
Ако някой вникне в думите ми ще разбере какво искам да кажа.

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни