Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#4721 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 January 2008 - 04:51 PM

Цитат

В момента нямам много време, но накратко стават ли за домашно отглеждане или е по - добре да са навън?

:o

#4722 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2008 - 05:53 PM

нашите ги е страх да не ме разфасова и не ми позволиха да го взема  :'(
User's Signature

Качена снимка

#4723 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 01:05 PM

Цитат

нашите ги е страх да не ме разфасова и не ми позволиха да го взема  :'(

И много добре са направили!

#4724 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 01:19 PM

Виждате ли колко ви пука за тази порода,виждате ли как се отнасяте с всеки новорегистрирал се и незнаещ ... с всеки който идва с намерението да получи съвет и отговор по въпрос който го интересува.
Вие влизате тук само и единствено да се дракате и не правите нищо смислено.
lonesome явно е любител на породата както всички вас,иска да се сдобие с такова куче,да се грижи за него и т.н ...От както е влезнал тук не видях нито един от ония "защитници" на пита да влезе и да му обясни каква отговорност поема с такова куче,какво трябва да знае за него,от къде не трябва да купува ... за кого не е подходящо такова куче.. и т.н  Не направихте нищо по въпроса за да той и семейството му да разберат,че пита няма "да го разфасова" а напротив,че неговата любов са хората,стопаните му .. децата  :- на вместно това пишете "по-добре са направили" ..
Утре пак някой "неосведомен" като влезе тук и писне за забрана,не да наскачате като питове и да почнете да се препирате  ;D :wub: ...
User's Signature

Качена снимка

#4725 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 02:14 PM

Цитат

Виждате ли колко ви пука за тази порода,виждате ли как се отнасяте с всеки новорегистрирал се и незнаещ ... с всеки който идва с намерението да получи съвет и отговор по въпрос който го интересува.
Вие влизате тук само и единствено да се дракате и не правите нищо смислено.
lonesome явно е любител на породата както всички вас,иска да се сдобие с такова куче,да се грижи за него и т.н ...От както е влезнал тук не видях нито един от ония "защитници" на пита да влезе и да му обясни каква отговорност поема с такова куче,какво трябва да знае за него,от къде не трябва да купува ... за кого не е подходящо такова куче.. и т.н  Не направихте нищо по въпроса за да той и семейството му да разберат,че пита няма "да го разфасова" а напротив,че неговата любов са хората,стопаните му .. децата  :- на вместно това пишете "по-добре са направили" ..
Утре пак някой "неосведомен" като влезе тук и писне за забрана,не да наскачате като питове и да почнете да се препирате  ;D :wub: ...

А ти къде се вреш и какво смислено за питбулите каза?
Който го интересува ще прочете внимателно цялата тема и след това ще зададе въпросите си.Всичко е дъвкано и предъвквано, защо трябва по сто пъти да се пише едно и също нещо?!И някой като каже,че няма време да чете цялата тема веднага става ясно колко е мераклия.

#4726 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 02:55 PM

Ами да и аз да съм и мен ще ме мързи да прочета 300страници простотии и спорове ;) ... и да се опитвам от другите 15стр да извлека това което ме интересува ..
И като искате добро име на породата,няма да викаш "защо по сто пъти  да се дъвка" ... ако трябва и по хиляда ще се дъвка за да хората да се вразумят и да не говорят глупости от сорта на "ще ме разфасова ли" ...
Ама да много ясно,че е по-лесно да кажеш намери си го в темата,за какво да разтърквам клавиатурата и да си направя труда за стотен път да обясня нещо което е говорено.Ама иначе да спорите и да се джанкате не ви мързи нали  ;)
User's Signature

Качена снимка

#4727 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 03:31 PM

Цитат

Ами да и аз да съм и мен ще ме мързи да прочета 300страници простотии и спорове ;) ... и да се опитвам от другите 15стр да извлека това което ме интересува ..
И като искате добро име на породата,няма да викаш "защо по сто пъти  да се дъвка" ... ако трябва и по хиляда ще се дъвка за да хората да се вразумят и да не говорят глупости от сорта на "ще ме разфасова ли" ...
Ама да много ясно,че е по-лесно да кажеш намери си го в темата,за какво да разтърквам клавиатурата и да си направя труда за стотен път да обясня нещо което е говорено.Ама иначе да спорите и да се джанкате не ви мързи нали  ;)

Е,то ако те мързи да прочетеш нещо,след това сигурно и ще те мързи да разхождаш кучето,да го храниш,да го ваксинираш,да го водиш на доктор,да си играеш с него....Не може да претендираш,че имаш огромно желание да гледаш куче и да те мързи да проучиш породата!
Да,има много плява  в темата, но интелигентния човек ще намери това,което му е необходимо и след да зададе конкретни въпроси, а не общи приказки от рода "какво мислите за породата"?Какво мислим за породата го има изложено на над 300 страници.Има и добро, има и лошо (обикновено от хора,които хал хабер си нямат от породата!).та който наистина го интересува няма да го мързи да прочете.
И да не забравя -наистина не ме мързи да споря със зловредни индивиди! ;D

#4728 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 05:22 PM

Ееее, ама наистина сте страшна работа! За 3 поста без да ме познавате и мъж ме изкарахте и при това малоумен...  ;D ;D ;D Това, че нямам време да чета 300 страници, от които 290 са безсмисление защото имам и други животни и уроци имам... И само за сведение, мързел проявявам само към крайно излишни неща като например четенето на безсмислици. Никога не съм пропуснала да си разходя кучето, да си поиграя с вързаните дворни, зайчето или хамстерите. Много ми стана симпатичен един сладур, не съвсем чист питбул, чиито стопани нямат възможност да го гледат вече и исках да го взема за да съм сигурна, че му е подсигурен хубав живот, ама докато успея да изкопча нещо от вас... сигурно някой друг ще го вземе за да го експлоатира...
User's Signature

Качена снимка

#4729 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 05:24 PM

Никога не бих препоръчал на хлапе, под 18г. да си вземем пит...
и затова и аз казвам, че много добре са направили родителите му B).
А попита ли някой от къде да си вземе  пит,  всички многознайковци тук се спотайват и подминават въпроса ;D..защо ли?
Това е единствената тема , в която на такъв елементарен въпрос никой не може да отговори.!!!  :-

#4730 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 05:26 PM

Цитат

ама докато успея да изкопча нещо от вас... сигурно някой друг ще го вземе за да го експлоатира...

Как да го експлоатира??? Не те разбрах.

П.П. Ще те посъветвам най-приятелски да си гледаш зайчетата и хамстерите :wub:.

#4731 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 05:31 PM

Мерси за съвета! Щом смяташ (предполагам, че мога да се обръщам на "ти"), че на 18 вече мога да си взема пит, добре, ще потърпя година и единайсет месеца  ;)
User's Signature

Качена снимка

#4732 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 05:40 PM

Цитат

Мерси за съвета! Щом смяташ (предполагам, че мога да се обръщам на "ти"), че на 18 вече мога да си взема пит, добре, ще потърпя година и единайсет месеца  ;)

Е не съм казал, че на всички акъла им идва при навършване на 18г. ;) , но все пак от законова гледна точка тогава се навършва пълнолетие и носиш пълна отговорност за постъпките си. Ти може и на 17г. да можеш да караш кола , но ти дават книжка на 18 нали.
Би ли обяснила , защо искаш да имаш пит. Какво ти харесва в него като качества?

#4733 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 05:44 PM

Оооо нали вече обясних, че нищо не разбирам.... просто ми стана много миличко като го видях, стори ми се много красивичко и... затова питах някой, който разбира да ми обясни малко повече да си направя сметка дали е за мен или не е. Ама щом още отсега казваш, че не е за мен... може и да имаш право.
User's Signature

Качена снимка

#4734 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 05:48 PM

Цитат

Ееее, ама наистина сте страшна работа! За 3 поста без да ме познавате и мъж ме изкарахте и при това малоумен...  ;D ;D ;D Това, че нямам време да чета 300 страници, от които 290 са безсмисление защото имам и други животни и уроци имам... И само за сведение, мързел проявявам само към крайно излишни неща като например четенето на безсмислици. Никога не съм пропуснала да си разходя кучето, да си поиграя с вързаните дворни, зайчето или хамстерите. Много ми стана симпатичен един сладур, не съвсем чист питбул, чиито стопани нямат възможност да го гледат вече и исках да го взема за да съм сигурна, че му е подсигурен хубав живот, ама докато успея да изкопча нещо от вас... сигурно някой друг ще го вземе за да го експлоатира...

Нали знаеш защо на вълка врата му е дебел - щото сам си върши работата!Та,ако някой друг вземе харесаното от теб куче,няма да е заради нас,а поради твоя мързел.
И как разбра,че от 300 страници 290 са "безсмисление" без да ги прочетеш?И ако сматаш,че писаното в тази тема е безсмислица,защо си задаваш въпросите тук?!
И вместо да се цупиш,наистина вземи прочети цялата тема - хората са писали тук,за да може, който го интересува нещо да го прочете.Ама, ако през ден ще отговаряме на едни и същи въпроси,щото някой го мързи да чете,къде ще му излезне края?
То и на хлапе под 18 години май не се полага да е собственик на куче.

#4735 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 05:53 PM

офф - топик: Зак'во всички така ми се нахвърлихте? И с т'ва етикетче "хлапе" след малко ще кажете, че освен, че не ми се полага да имам куче, не ми се полага и да живея... Съжалявам, че ви отнех толкова време да ме нареждате! За толкова в двата си поста с/у мен можеше да ми кажете нещо накратко вместо да ме оплювате. Айде със здраве!
User's Signature

Качена снимка

#4736 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 06:03 PM

Цитат

офф - топик: Зак'во всички така ми се нахвърлихте? И с т'ва етикетче "хлапе" след малко ще кажете, че освен, че не ми се полага да имам куче, не ми се полага и да живея... Съжалявам, че ви отнех толкова време да ме нареждате! За толкова в двата си поста с/у мен можеше да ми кажете нещо накратко вместо да ме оплювате. Айде със здраве!

Еее,не се сърди!Наистина си хлапе,и в това няма нищо лошо!
Това,че не ти се полага да имаш куче не сме го измислили ние,уви.Така е решил законодателя.Друг е въпроса,че нямам впечетление тази разпоредба да се спазва,както и много други!
А се издразнихме,защото редовно се задават едни и същи въпроси,на които отговорите ги има по-назад в темата.

#4737 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 06:12 PM

Разбирам. Сигурно грешката е моя! В крайна сметка нашите не ми дават да го взема, а и брат ми не го искал...  :'( Вече няма значение. Благодаря за отделеното внимание!
User's Signature

Качена снимка

#4738 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2008 - 04:50 PM

Досега гледала хамстери и зайчета и сега и се видял АПБТ много сладичък ;D.
Добре че има кой да мисли вместо теб и не са ти разрешили.

#4739 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 January 2008 - 01:27 AM

Цитат

Досега гледала хамстери и зайчета и сега и се видял АПБТ много сладичък ;D.
Добре че има кой да мисли вместо теб и не са ти разрешили.

Извинявай, ама според теб, как точно става запалването да си вземеш питбул? Изслушваш всички песни на DMX, изчиташ всичко изписано някога, завършваш училище, унивеситет, всякакви видове странична дейност зарязваш, през това време между другото завършваш и военно училище за каляване на характера, правиш си и дете за да разбереш какво е отговорност, консултираш се с "разбирачи"- знайни и незнайни по форуми, чатове и тем подобни пошли дискусионни центрове с една основна цел- да ти докажат, че дори и малкото което знаеш е грешно и надсмешливо, навършваш 30- годишна възраст, за да си сигурен, че си с олегнал характер и научен да се сравяш с изпитанията на живота, изчисляваш семейния бюджет, подсигуряваш с точност до стотинка всичко и чак тогава, евентуално си "взимаш питче и то със смесена кръв, за да е възможно най- миролюбиво"... Моля ви се, не става така!!! Човек прави каквото си реши, ако някой иска да си вземе куче, вие не можете да го спрете, дори и да му кажете, че питбула е дявол на четири крака и това няма да го спре. Лично аз мисля, че всеки има право да решава сам за себе си. И моля ви се, не изкарвайте питбула "Мисията невъзможна", не е за всеки, да, но нима не трябва всичко в живота да се опита?! А и в крайна сметка, ако човека е с добро намерение и има подходящите условия и желание да се занимава с това- да заповяда, какво по- хубаво от това още един пит да намери любящ стопанин. Поздрави!

#4740 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 January 2008 - 01:30 AM

roughdog браво  :palec: :OK:
User's Signature

Качена снимка

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 235
  • 236