Американски питбул териер
Публикувано: 15 July 2005 - 10:27 PM
А това което описваш не е проблемът само на вашата порода.
Ти как мислиш че е изникнала породата евроазиер? Някой заплодил някоя женска със своят чау, и кученцата са имали синият език. Само потова са приличали на чау.
Идиоти, които крастосват една женска с един мъжки за да видят какво ще се получи, те са като маймуната с гранатомета, не се знае какво ще гръмне накрая.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 15 July 2005 - 11:10 PM
а за това с мелезите-исках само да кажа , че заради такива като тези стават мелези и се разваля породата.конкретно за пита-губят му се ценните качества.
но това едтествено важи за всички породи.явно не съм се изказала точно.
аа и знам, че има питове с малко кила, просто исках да кажа, че женската беше доста малка, а мъжкият твърде голям, което за мене има значение.
ето за това подкрепям другите страни в начина на заплогдане на кучета(писах го по нагоре, да не се повтарям)
поздрави

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 18 July 2005 - 06:29 PM
Публикувано: 18 July 2005 - 06:35 PM
s)
Преди време един мъж мина покрай мене с Друпи и ме заговори- вика ми много здрав бил Друпи..бла бла.Каза ми че имал женски пит който го изхранвал от битки.Пускал я и на мъжки кучета и с гордост ми казваше как им разказвала играта на всички.А вечерно време като я извеждал я пускал да дави котки..По едно време в градинката и по улиците около градинката доста често имаше трупове на котки.Чудя се дали не е била върпосната питка. bl) n)
Публикувано: 18 July 2005 - 07:36 PM

Публикувано: 19 July 2005 - 10:14 AM
Цитат
поздрави
този човек Младен ли е?
Публикувано: 19 July 2005 - 02:18 PM
Ама то винаги няко ще се окаже че е тествал нали, а не е другото..както ида е мислете с галвите
Публикувано: 19 July 2005 - 02:23 PM
Цитат
Ама то винаги няко ще се окаже че е тествал нали, а не е другото..както ида е мислете с галвите
КАК ДА ПРОМЕНИМ ТОВА, ПО ДЯВОЛИТЕ??? ТРЯБВА ДА ИМА НАчИН... НЕ СМЕ МАЛКО!!! АКО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ТЕМА РЕВОЛюЦИЯ И ТАМ ДА ГО ИЗМИСЛИМ!!! НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА... a) a) a)
Публикувано: 19 July 2005 - 04:06 PM
Публикувано: 26 July 2005 - 12:51 AM
Публикувано: 04 August 2005 - 01:17 AM
pozdravi

Публикувано: 04 August 2005 - 09:20 AM
Цитат
Аз напълно ви подкрепям в тезата че кучетата не трябва да стигат до крайна фаза на обезобразяване или смърт, аз лично съм виждал 1-2 подобни мача, и честно казано ми е било огромно желанието да тествам тъпия жрийдър, който няма грам жал за кучето което е отгледал едва ли не като дете, и да виждам как в нахалните му очи таи злоба, че кучето му пада, докато това същото куче дава живота си и всичко от себе си заради същия този човек, такива хора трябва да им се прави деад гейм, да ги видим те как ще се почустват на прага на живота си. Просто не ми хареса тезата за комплексираните брийдъри на АПТ. Видях в САЩ в покрайнините на Лас Вегас как се провежда истински спортментски мач, а не повечето вандалщина и хулиганщина у нас. Това е, напълно подкрепям и багира и малкия. Поздрави.
П.С. Аз затова и казах, че нямам желание да се занимавам професионално с тази дейност, макар че имам доста възможносто, просто не ми дава душа да отглеждам животно, което после да гледам какви кунтизии получава. Затова мойто го пусках само колкото за един здравословен бой, да изразходва енергия, ако го видя че се е задъхал или има притеснителна рана, или няма желание, или другото куче вече избягва боя си го дърпам, поздравявам и отнасям в къщи. Поздрави.