Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#181 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 July 2005 - 08:27 PM

NONE
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#182 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 15 July 2005 - 10:27 PM

bagira
А това което описваш не е проблемът само на вашата порода.
Ти как мислиш че е изникнала породата евроазиер? Някой заплодил някоя женска със своят чау, и кученцата са имали синият език. Само потова са приличали на чау.

Идиоти, които крастосват една женска с един мъжки за да видят какво ще се получи, те са като маймуната с гранатомета, не се знае какво ще гръмне накрая.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#183 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2005 - 11:10 PM

за статистиката-пита беше на последно място-2%
а за това с мелезите-исках само да кажа , че заради такива като тези стават мелези и се разваля породата.конкретно за пита-губят му се ценните качества.
но това едтествено важи за всички породи.явно не съм се изказала точно.
аа и знам, че има питове с малко кила, просто исках да кажа, че женската беше доста малка, а мъжкият твърде голям, което за мене има значение.

ето за това подкрепям другите страни в начина на заплогдане на кучета(писах го по нагоре, да не се повтарям)
поздрави
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#184 Потребителят е офлайн   Mad_Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2005 - 06:29 PM

В Разград в момента има невероятно женско бебенце - пит, бяла с бежаво. Аз го помислих за стаф дори... Отидох при него да му се порадвам, защото са много красиви. Много харесвам начина по който изглеждат, респекта който носят... Оказа се че е на два месеца, а е доста едричко. Личи си, че ще се превърне в истински красиво куче... Пожелах да я запозная с Макс и в този момент собственикът му ме спря и ми каза:"Слушай кво! Назад с твоето куче!!! Не разрешавам кучета да се доближават до нея! Тя е родена убийца!!! За това съм я взел! За БИТКИ И ПАРИ! Тя е моята гордост!!!"... Напълниха се очите ми с кръв! Стиснах юмруци и зъби... Почти бях готова да скоча въпреки, че привидно нямах никакъв шанс... А на лайното баща му е полицай. Самото лайно - комплексарче, жадно за пари и кървища, наречени от него "гордост" е на около 26 години... Цял запек! Прочете злобата в очите ми и осъзна, че само още един звук от него и съм отгоре му... Каза ми: "Пишлеме, такъв е живота на питбула... Какво разбираш ти от животни?!" и ми тропа с крак... В устата ми се беше събрала плюмка и не издържах... Наплюх го и се обърнах, тръгвайки в друга посока супер бясна... А зад себе си чувам обиди, псувни, заплахи, че следващия път като ме види ще ме остави без крайник и куче... Ей такива работи... Защо няма концлагери за такива изверзи... С удоволствие бих наблюдавала как ги разтрелват... Кажете ми, можем ли да помогнем на младата дама... И ако мога как да го направя??? Не спирам да мисля за нея... Мисълта, че един ден ще бъде длъжна да защитава живота си за пари ме унищожава отвътре... a)

#185 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2005 - 06:35 PM

Горкото кученце- тежък живот го чака.Как може да има такива хора.При нас има един черен пит- страхотен, едър и здрав ама веднъж минах близко до него и видях че цялата му глава беше в белези.Понечих да кажа нещо ама преди и да си отворя устата кучето скочи към мене като побесняло-собре че стопанина му го води на повод.
s)
Преди време един мъж мина покрай мене с Друпи и ме заговори- вика ми много здрав бил Друпи..бла бла.Каза ми че имал женски пит който го изхранвал от битки.Пускал я и на мъжки кучета и с гордост ми казваше как им разказвала играта на всички.А вечерно време като я извеждал я пускал да дави котки..По едно време в градинката и по улиците около градинката доста често имаше трупове на котки.Чудя се дали не е била върпосната питка. bl) n)
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#186 Потребителят е офлайн   Mad_Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2005 - 06:54 PM

Не мога да ви опиша каква агресия пораждат в мен тези "хора"... Иска ми се много бавно да ги убивам един по един... Че да виждат... a)

#187 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2005 - 07:36 PM

последно време осъзнавам, че хора без много пари, си взимат кучета от бойните породи, мислейки че ще изкарат много парш ш ще забогатеят.а всъщност само съсипват кучетата.за да стане едно куче боец трябва да се вложат страшно много пари и да се гледа качествено кучето.и дори понякога трудно си и збиваш парите-лични наблюдения b)
User's Signature

#188 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2005 - 08:12 PM

NONE
User's Signature

#189 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2005 - 09:15 PM

точно тва се опитвам да кажа.разбирачи си взимат кучета без значение стават ли не стават ли и т.н.и после горките умерат в ринга.ти знаеш по-добре за нези неща r)
User's Signature

#190 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2005 - 09:47 PM

NONE
User's Signature

#191 Потребителят е офлайн   Mad_Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2005 - 10:14 AM

Цитат

В Разград има едно момче което гледа питове и е влизало в ринга не веднъж.В разград е и едно от най-добрите кучета в БГ.В разград е и едно от моите кученца но не е това с бялото!Младежа с които си говорила не го знам някоя "нова звезда" ще да е.Такива като него въобще не трябва да се докосват до породата.Иначе момчето което гледа питове в Разград е доста печено и мисля че добре си ПОЗНАВА кучетата.Мисля че не е лош и като човек и като бриидър.
поздрави

този човек Младен ли е?

#192 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2005 - 02:18 PM

така с един закон или поднормативен законов акт се решава, но както повечето случаи в България едва ли ще подейства, няма да се спазва или ипзълнява.
Ама то винаги няко ще се окаже че е тествал нали, а не е другото..както ида е мислете с галвите

#193 Потребителят е офлайн   Mad_Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2005 - 02:23 PM

Цитат

така с един закон или поднормативен законов акт се решава, но както повечето случаи в България едва ли ще подейства, няма да се спазва или ипзълнява.
Ама то винаги няко ще се окаже че е тествал нали, а не е другото..както ида е мислете с галвите

КАК ДА ПРОМЕНИМ ТОВА, ПО ДЯВОЛИТЕ??? ТРЯБВА ДА ИМА НАчИН... НЕ СМЕ МАЛКО!!! АКО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ТЕМА РЕВОЛюЦИЯ И ТАМ ДА ГО ИЗМИСЛИМ!!! НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА... a) a) a)

#194 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2005 - 03:49 PM

NONE
User's Signature

#195 Потребителят е офлайн   Mad_Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2005 - 04:06 PM

Както и да е... Не разбирам защо тъй като всички които познавам няма какво да крият, но уважавам молбата ти... Въпроса е, че тук наистина има красиви кучета - питове! Има и добре обучени питове, които никога няма да бъдат пускани в боеве... Има и такива, които ще бъдат... Това искам да променя, но гледам как времето, в което има много на витрината и малко в склада не отминава... Искам да поздравя този човек който споменах... Той е достоен пример за добро отношение! (и всичко останало)

#196 Потребителят е офлайн   maik Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 July 2005 - 12:51 AM

намесвам се в тази тема за боевета,защото според мен хората които се занимават с боеве са много потиснати и се опитват чрез кучетата да се доказват.като изкат да се докажат да ходият в наи клуб да се бият те.какъв триабва да си да отгледаш едно живо саштество и да го пуснеш без причина да се бие и да го обезобразат,какво удожолствие може да ти достави това?

#197 Потребителят е офлайн   Franklin Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 August 2005 - 01:06 AM

НЕ съм съгласен с това мнение. Позрави.

#198 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2005 - 01:17 AM

Franklin, samo moga da kaja 4e stanaxa prekaleno mnogo xorata, koito se zanimavat s boeve.prekaleno mnogo razbira4i, prekaleno mnogo stra6ni pesove, prekaleno mnogo pari.i zatova vse pove4e ku4eta umirat v ringa nali, za6toto vsi4ki razbirat i znaqt.moga samo da se povtorq, 4e sa mnogo malko xorata, koito naistina razbirat ot tezi ne6ta, i naistina imat ka4estveni ku4eta. a ne porednata novoizgrqla zvezda,
pozdravi
User's Signature

#199 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2005 - 08:39 AM

NONE
User's Signature

#200 Потребителят е офлайн   Franklin Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 August 2005 - 09:20 AM

Цитат

...

Аз напълно ви подкрепям в тезата че кучетата не трябва да стигат до крайна фаза на обезобразяване или смърт, аз лично съм виждал 1-2 подобни мача, и честно казано ми е било огромно желанието да тествам тъпия жрийдър, който няма грам жал за кучето което е отгледал едва ли не като дете, и да виждам как в нахалните му очи таи злоба, че кучето му пада, докато това същото куче дава живота си и всичко от себе си заради същия този човек, такива хора трябва да им се прави деад гейм, да ги видим те как ще се почустват на прага на живота си. Просто не ми хареса тезата за комплексираните брийдъри на АПТ. Видях в САЩ в покрайнините на Лас Вегас как се провежда истински спортментски мач, а не повечето вандалщина и хулиганщина у нас. Това е, напълно подкрепям и багира и малкия. Поздрави.

П.С. Аз затова и казах, че нямам желание да се занимавам професионално с тази дейност, макар че имам доста възможносто, просто не ми дава душа да отглеждам животно, което после да гледам какви кунтизии получава. Затова мойто го пусках само колкото за един здравословен бой, да изразходва енергия, ако го видя че се е задъхал или има притеснителна рана, или няма желание, или другото куче вече избягва боя си го дърпам, поздравявам и отнасям в къщи. Поздрави.

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни