Американски питбул териер
Публикувано: 04 October 2008 - 08:26 AM
За снимките е лесно - на мен ми се иска да бъдем по-полезни. Примерно бих препоръчала една презентация за питбулите, засягаща основните проблеми. Дългичка е и е на английски, но има какво да се види. Всичко е представено достъпно и приятно за четене. Имах желанието да я преведа, но хич не ми остава време и плюс това не очаквам особен интерес. :( Може би по-нататък....Та вижте я!
Иначе си признавам, като ми се догледат хубави снимки надничам в галериите на fireogi и red stone :blink:
Иначе си признавам, като ми се догледат хубави снимки надничам в галериите на fireogi и red stone :blink:

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 05 October 2008 - 12:03 PM
Цитат
Уффф,нямам търпение и аз да си купя пит бул,но все още нямам нужния опит...
И все пак,ако реща да си купя къде да отида?Възможно ли е да си намеря що годе добър пит бул от зоо магазин.
И все пак,ако реща да си купя къде да отида?Възможно ли е да си намеря що годе добър пит бул от зоо магазин.
Публикувано: 05 October 2008 - 12:18 PM
Цитат
Цитат
Ами какво да правя/след време/,от магазин май бяха някваи мелези...
Бойни родители...нз...
А от къде,от 4ужбина може би...
Публикувано: 05 October 2008 - 12:20 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Бойни родители...нз...
Публикувано: 05 October 2008 - 12:42 PM
И каква е разликата между вашите питопобни и тези от развъдник.Има някакви сериозни разлики в характера примерно,или...Да си призная,моят Лабрадор е от магазин,ясно 4е не е с родословие...но е страхотна!Така 4е може би,и питоподобно ще ми хареса!Да има сърцето на пи була,другото не е толкова важно!
Публикувано: 05 October 2008 - 12:50 PM
Цитат
И каква е разликата между вашите питопобни и тези от развъдник.Да си призная,моят Лабрадор е от магазин,ясно 4е не е с родословие...но е страхотна!Така 4е може би,и питоподобно ще ми хареса!Да има сърцето на пи була,другото не е толкова важно!
За това, ако искаш бебе, поитересувай се за такова от домашни любимци, а не от магазин или бойни родители!
Публикувано: 05 October 2008 - 02:27 PM
Ами как вървят цените на питоподобните,и на тези от развъдник.Горе-долу...
И защо/по ли4ни наблюдения/ питовете не се разбират с НОК.В парка до нас има може би...15на ов4арки,и 4-5 пит були,питовете са много възпитани,но все пак не се разбират.Вярно 4е мъжките ку4ета искат да доминират,но мисля 4е ов4арките са леееко "нервни" ку4ета,много емоционални.
И защо/по ли4ни наблюдения/ питовете не се разбират с НОК.В парка до нас има може би...15на ов4арки,и 4-5 пит були,питовете са много възпитани,но все пак не се разбират.Вярно 4е мъжките ку4ета искат да доминират,но мисля 4е ов4арките са леееко "нервни" ку4ета,много емоционални.
Публикувано: 05 October 2008 - 02:46 PM
Бойни родители...нз...
Добър въпрос, интересно ми е какво ще те посъветват и другите(по активни) потребители на този форум, които са против 'съседското развъждане'...развъдник?...родители?....
И как така родословието е гаранция че предците на кучетата не са влизали в бой при положение че дори и да отвориш родословието на повечето питове използвани в полицията ще видиш, че пак назад има кучета влизали в бой...
Моят съвет,без лоши чувства, е не си взимай питбул, поне докато не пораснеш още малко, а дори и тогава-вземи си стафф...
Бойни родители...нз...
Добър въпрос, интересно ми е какво ще те посъветват и другите(по активни) потребители на този форум, които са против 'съседското развъждане'...развъдник?...родители?....
И как така родословието е гаранция че предците на кучетата не са влизали в бой при положение че дори и да отвориш родословието на повечето питове използвани в полицията ще видиш, че пак назад има кучета влизали в бой...
Моят съвет,без лоши чувства, е не си взимай питбул, поне докато не пораснеш още малко, а дори и тогава-вземи си стафф...