Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#5561 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 November 2008 - 08:12 PM

в форма сме хехехе  ;D ;)
User's Signature

My link

#5562 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2008 - 10:27 PM

Цитат

Та край с нережисираните снимки тип идиотски - вече само сериозни снимки, на които недвусмислено се вижда, че куч може да седи. И стига да не са саботирани като долната:;D

Качена снимка

Аз има чувството, че пред него седи някоя много хубава женска, че чак се облизва и се е зарадвал и с друга част на тялото си дори  ;D Иначе много яка снимка, извън шегата ;)
User's Signature

Качена снимка

#5563 Потребителят е офлайн   ivelin9021 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 06 November 2008 - 10:38 PM

имам въпрос може ли апбт да дружи свободно със себеподобни независимо от какъв пол са?

#5564 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 10:13 AM

ако другото куче е от същия пол в 99,9% от случаите - НЕ (ако става въпрос за възрастно куче)

#5565 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 10:54 AM

Моето лаишко мнение също е, че със същия пол обикновено не се получава дружбата. Или най-малкото крие рискове при всяка възникнала конфликтна ситуация. Като че с особена сила важи за мъжките. Все пак годините селекция по гейм си казват думата, а и донякъде е типично за повечето териери. Та който държи кучето му да се разбира отлично с всички кучета трябва да се насочи към друга порода. АПБТ специализират любов към хората ;)
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#5566 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 08:06 PM

Къде се покрихте всички?(особено fireogi с готините снимки на голямото семейство ;) )
Мойта гадинка я измъчих последните няколко дни, та бях длъжна днес да му се реванширам с един хубав излет, в случая риболовен. Направи се на прасе, както се вижда от снимките, ама как да му се сърдиш...  :wub:
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#5567 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 November 2008 - 08:42 PM

:wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#5568 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 10 November 2008 - 08:50 PM

Fireogi, пусни тази снимка и в стаф-форума! Много са готини двамата!  :wub:

#5569 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2008 - 08:55 PM

Е няма такава снимка  :wub: :wub: Чудесни са!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#5570 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2008 - 01:01 PM

http://www.theadvert...NEWS01/81015020

Обобщавам с няколко думи написаното....

Флойд Будро е арестуван преди около година в обвинение за участие в нелегални боеве с кучета , след близо година съда го оправдава. Но знаете ли какво става с 57 -те му кучета ........всички са умъртвени и то 24 часа след изземването им от известната на много от вас организация  SPCA и то без да показват никакви признаци за агресия ...... :angry:

Знам , че след като е научил , че всичките му кучета са избити 73 годишният Будро почти е изгубил разсъдъка си от мъка...  :'(

#5571 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 02:59 PM

Подобно нещо май се случи и с кучетата на Пат Патрик, мисля че някъде прочетох че в момента ги съди за по 10 000 долара на куче

#5572 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 03:49 PM

Отново кучетата потърпевши от всичко. А на него му се е разминало...
Не, че иначе ги е очаквало светло бъдеще...
Подсмърчането за мъката на горния може да го спестиш, подозирам, че е за вложените средства и време по кучетата...
User's Signature

#5573 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2008 - 01:13 AM

Това какво предполагаш си е твоя работа, но човек на тази възраст , който е посветил целия си живот на тези кучета едва ли се вълнува от парите, за разлика от въпросните хора от SPCA !

И без да се засягаш, но кучето на което си публикувала снимки е 100% мелез  пит с нещо си. Все пак тук е форум на АПБТ нали , има си подфорум на смесени породи.

#5574 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2008 - 08:23 AM

Далеч съм от мисълта да защитавам SPCA за това, което са свършили, тъкмо напротив - пълна идиотщина е и то. Но и този тип посвещение на кучета не го уважавам някак. Може би щото боевете с кучета далеч не облагодетелстват кучетата и не се правят с мисъл за тях. Мерси от такова посвещение - някой да ползва живота ти като средство да задоволи амбициите си да създаде по-добър боец. И така помежду другото да залага кинти на него. Атова, че може парите да не са водещи, а пуста тръпка - не знам да е върнало живота и страданията на някое куче...
За кучето ми не се засягам, споко. Само и ти не се засягай като коментирам занимаващите се с боеве с кучета, нали се разграничаваше от тях :rolleyes:
User's Signature

#5575 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 November 2008 - 12:05 PM

Цитат

http://www.theadvert...NEWS01/81015020

Знам , че след като е научил , че всичките му кучета са избити 73 годишният Будро почти е изгубил разсъдъка си от мъка...  :'(
Я стига - гадната свиня Будро е отдавна за утрепване.На 73 ли ли стана тази гад бе и колко кучета изби през ринга този в дългия си живот ??ГАД МРЪСНА.
Ей  на, сега бърша сълзи за дядката ,милият той , B)дето загубил  бил ръзсъдъка си :huh: Гугъл- "Boudreaux".
User's Signature

#5576 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2008 - 06:02 PM

Ако си направите труда да попрочетете малко ще видите че човека не е пускал кучета от 1982, а колкото до извзетите кучета не всички са били евтанизирани, някои от тях са умряли в микробусите поради липса на климатици
И съм сигурен че повечето притежатели на апбт биха се радвали ако някъде там назад в родословието на тяхното куче седи Boudreaux's..........

#5577 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 16 November 2008 - 06:36 PM

Цитат

Ако си направите труда да попрочетете малко ще видите че човека не е пускал кучета от 1982
Ако пък наистина искате Да Си Направите Труда - може да прочетете и още куп неща за този харен  човек Будро..
Куче от "бившият спортист", към момента добре осигурен  финансово старец- от какво ли.....Пишете си  градските легенди и си вярвайте.Успех.
User's Signature

#5578 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2008 - 12:30 AM

Ще ви поставя една малка и банална задачка, ако ми позволите. Интересува ме нещо, което е задавано хиляди пъти и може би ви е омръзнало да го повтарят, но ми трябва едно синтезирано и ясно мнение от вас- разбиращи и занимаващи се с породата хора, отдадени на целта да докажете, че питбулът е куче, а не звяр. Моля ви, ако някой иска и му се занимава, да ми изброи причини, които са на страната на питбула като домашен любимец, като любвеобилното и добро животно,което много от вас имат и на което се радват. Искам някой да ми защити твърдението, че кучето има и друго призвание освен това на боец и убиец, и да ми обясни има ли някакъв начин да покажете на човек, който за пръв път се сблъсква с породата, причина, която да не му всява страх като види питбул на улицата? Да ми обясни защо не трябва да се страхува от здравите челюсти и мощната мускулатура? Имам огромно желание да си взема такова куче от вече цяла година, не съм спрял да се интересувам и да съм "влюбен" в породата. Но нито мога да спечеля нашите на моя страна, нито да намера човек, който да ме укоражи да си взема такова куче, преди да ме накара го обмисля стотици- хиляди пъти. Мисля че достатъчно се начетох и наслушах на отрицателни впечетления, моля някой или някои от вас, който има желание, да ми обясни защо е толкова хубаво да имаш питбул и колко много предимства имат те пред всички други породи. Искам да разбера има ли човек, който се дожерява на кучето си 100- процентово. Стига вече с отрицателната нагласа, нека прочета нещо добро, моля! Поздрави !

#5579 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 November 2008 - 01:31 PM

Просто прочети темата - цялата.Ще намериш отговори на въпросите си .Поздрави.
User's Signature

#5580 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2008 - 01:02 AM

Цитат

Просто прочети темата - цялата.Ще намериш отговори на въпросите си .Поздрави.

Доста отдавна я чета, но честно казано, без да обиждам никого, малко коментари са отделени на популяризирането на породата като домашен любимец. Малко са хората, които като бъдат попитани дали кучето им е питбул с удоволствие се спират и ти разказват за него. По- скоро сякаш ги е срам, че имат такова куче, тъй като бързат веднага да се отдалечат от любопитния младеж, който иска да научи нещо за любимеца им, което 100% не е така,или може би го пазят, или пазят хората, които се приближават до него, не разбирам. Това се опитвам да разбера, страх ли ви е докато си водите кучето, че неочаквано ще се нахвърли на някого или на някое животно. Скоро имах случайна среща с човек, който се занимава с отглеждане на бойни кучета. Той естествено ми изказа неговата си гледна точка, че животното е необоздан звяр и няма спирка дори и пред заповедта на стопанина. Че е ужасно агресивно и не може да бъда "превъзпитано", както той се изрази, за домашно куче. И наистина, кучето беше вързано за един лост и то от нямане какво да прави, взе че си изръфа апинисткото "въженце" с което беше вързано. Такива хора силно подронват усилията на такива като вас, горди собственици на домашен питбул. Това се мъча и аз да разбера, кои преобладават? Хората, които извеждат питбула си спокойно, без опсасения да не направи "беля" или тези, който го опасват с всякакви безопастни такъми, само и само да не нарани първия доближил се до него. Тези, които са убедени, че породата ще бъда забранена поради аграсивността си, или тези, които не разбират как такова миролюбиво и добро към хората със силен характер животно може да бъда източник на такава паника. Каква е същността на кучето- да всява страх, или да бъде нормален домашен любомец, това ме вълнува! Поздрави !

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни