Американски питбул териер
Публикувано: 04 November 2008 - 10:27 PM
Цитат

Аз има чувството, че пред него седи някоя много хубава женска, че чак се облизва и се е зарадвал и с друга част на тялото си дори ;D Иначе много яка снимка, извън шегата ;)
Публикувано: 07 November 2008 - 10:54 AM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 09 November 2008 - 08:06 PM
Мойта гадинка я измъчих последните няколко дни, та бях длъжна днес да му се реванширам с един хубав излет, в случая риболовен. Направи се на прасе, както се вижда от снимките, ама как да му се сърдиш... :wub:

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 10 November 2008 - 08:50 PM
Публикувано: 14 November 2008 - 01:01 PM
Обобщавам с няколко думи написаното....
Флойд Будро е арестуван преди около година в обвинение за участие в нелегални боеве с кучета , след близо година съда го оправдава. Но знаете ли какво става с 57 -те му кучета ........всички са умъртвени и то 24 часа след изземването им от известната на много от вас организация SPCA и то без да показват никакви признаци за агресия ...... :angry:
Знам , че след като е научил , че всичките му кучета са избити 73 годишният Будро почти е изгубил разсъдъка си от мъка... :'(
Публикувано: 15 November 2008 - 03:49 PM
Не, че иначе ги е очаквало светло бъдеще...
Подсмърчането за мъката на горния може да го спестиш, подозирам, че е за вложените средства и време по кучетата...

Публикувано: 16 November 2008 - 01:13 AM
И без да се засягаш, но кучето на което си публикувала снимки е 100% мелез пит с нещо си. Все пак тук е форум на АПБТ нали , има си подфорум на смесени породи.
Публикувано: 16 November 2008 - 08:23 AM
За кучето ми не се засягам, споко. Само и ти не се засягай като коментирам занимаващите се с боеве с кучета, нали се разграничаваше от тях :rolleyes:

Публикувано: 16 November 2008 - 12:05 PM
Цитат
Знам , че след като е научил , че всичките му кучета са избити 73 годишният Будро почти е изгубил разсъдъка си от мъка... :'(
Ей на, сега бърша сълзи за дядката ,милият той , B)дето загубил бил ръзсъдъка си :huh: Гугъл- "Boudreaux".

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 16 November 2008 - 06:02 PM
И съм сигурен че повечето притежатели на апбт биха се радвали ако някъде там назад в родословието на тяхното куче седи Boudreaux's..........
Публикувано: 16 November 2008 - 06:36 PM
Цитат
Куче от "бившият спортист", към момента добре осигурен финансово старец- от какво ли.....Пишете си градските легенди и си вярвайте.Успех.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 17 November 2008 - 12:30 AM
Публикувано: 18 November 2008 - 01:02 AM
Цитат
Доста отдавна я чета, но честно казано, без да обиждам никого, малко коментари са отделени на популяризирането на породата като домашен любимец. Малко са хората, които като бъдат попитани дали кучето им е питбул с удоволствие се спират и ти разказват за него. По- скоро сякаш ги е срам, че имат такова куче, тъй като бързат веднага да се отдалечат от любопитния младеж, който иска да научи нещо за любимеца им, което 100% не е така,или може би го пазят, или пазят хората, които се приближават до него, не разбирам. Това се опитвам да разбера, страх ли ви е докато си водите кучето, че неочаквано ще се нахвърли на някого или на някое животно. Скоро имах случайна среща с човек, който се занимава с отглеждане на бойни кучета. Той естествено ми изказа неговата си гледна точка, че животното е необоздан звяр и няма спирка дори и пред заповедта на стопанина. Че е ужасно агресивно и не може да бъда "превъзпитано", както той се изрази, за домашно куче. И наистина, кучето беше вързано за един лост и то от нямане какво да прави, взе че си изръфа апинисткото "въженце" с което беше вързано. Такива хора силно подронват усилията на такива като вас, горди собственици на домашен питбул. Това се мъча и аз да разбера, кои преобладават? Хората, които извеждат питбула си спокойно, без опсасения да не направи "беля" или тези, който го опасват с всякакви безопастни такъми, само и само да не нарани първия доближил се до него. Тези, които са убедени, че породата ще бъда забранена поради аграсивността си, или тези, които не разбират как такова миролюбиво и добро към хората със силен характер животно може да бъда източник на такава паника. Каква е същността на кучето- да всява страх, или да бъде нормален домашен любомец, това ме вълнува! Поздрави !