Цитат
аз бях на 14 когато си взех пит(да не се повтарям).4ета и се интересувам от тях от около 7 години.за сравнение ку4ето с мен се сби 4 пъти с пусната ов4арка, 70кг булмастиф, териер.когато ба6та ми го извейда6е се бие6е по4ти всеки път(затова аз го извеждах, ба6та ми е на 41).когато съм сама с ку4ето то ходи пуснато до мен без да се отделя, особено ве4ер,и без повод не се нахвърля6е, но само когато бе6е с мен.
Абсолютно същото се получава и при мен.Ако я извежда някои друг от семейството е немислимо кучето ми да е без повод,а когато е с мен върви до кракътми без да се отделя.
А аз лично искам да ви попитам, как да водя кучето си с наморник като до нас живее един от главните архитектни на Стара Загора,които има наглоста да си разхожда кучето без каишка и наморник ,при полужение че кучето му вече е нахапало към човека и много повече кучета.Колкото пъти сме се засякли неговото куче захапва моето без причина , а моето е безпомошно.Случвало се е моето да му отвърне и след това изкараха моето куче виновно.