Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#6121 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 June 2009 - 04:52 PM

Показване на мнениетоLilTed, в Jun 10 2009, 04:16 PM, написа:

Argentinian Pearl (Perla)
http://www.youtube.c...h?v=feWfqwcWkvM
http://www.youtube.c...feature=related

ПП Derrty очаквам с нетърпение твоя отговор... :ae_085:

И какъв трябва да е моят отговор? Данеби като постваш това куче трябва да се поправя, че наистина разбираш от питове? Тези клипчета всеки ги знае. И да кучето на клиповете е доста по-различно от тези на XBP.

ПП: Ето още една много добра кучка, с кофти начален живот - BIBIKA
Прикачена снимка

#6122 Потребителят е офлайн   georeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2009 - 08:19 PM

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#6123 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 08:33 PM

Оффф,чудя се няма ли кой да те "ритне" от форума теб??? :wacko:
User's Signature

Качена снимка

#6124 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 09:05 PM

Стига рива...

#6125 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 09:07 PM

Показване на мнениетоDerrty, в Jun 11 2009, 07:05 PM, написа:

Стига рива...

Ми вие сте си за оплакване .....
User's Signature

Качена снимка

#6126 Потребителят е офлайн   GTA4 Икона

Публикувано: 11 June 2009 - 09:36 PM

Показване на мнението**БИЖУ**, в Jun 11 2009, 09:33 PM, написа:

Травестит, направи услуга на планетата, самоубий се!

#6127 Потребителят е офлайн   georeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2009 - 09:45 PM

БИЖУ всеки има право на мнение.Извинявам се ако с моето мнение сам те обидил но няма нужда да се обиждаме и да се нахвърляме един на друг GTA 4

#6128 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 10:17 PM

Показване на мнениетоGTA4, в Jun 11 2009, 08:36 PM, написа:

Травестит, направи услуга на планетата, самоубий се!

Порадвай се на още 5мин. слава :ab_041:

georeto не знам за какво мнение говориш,но определено не е приятно да се гледат такива снимки,мисля,че не си улучил мястото където ще получиш "похвала" за тях.
User's Signature

Качена снимка

#6129 Потребителят е офлайн   georeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2009 - 11:11 PM

БИЖУ със сигурност не търся похвала :ab_041: а си говоря с хората които разбират от чистокравни питбули :md_064:

#6130 Потребителят е офлайн   georeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2009 - 11:25 PM

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ

Качена снимка
Качена снимка Качена снимка

#6131 Потребителят е офлайн   фех Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 08:33 AM

Всички "разбирачи" май все още не можете да схванете - това тук е КИНОЛОЖКИ фоум за ЛЮБИТЕЛИТЕ на животни!
А в показаните от вас кучета в последните постове грам любов невиждам!
Навързани на синджир на пек, хърбави - ще ме извинявате ама пит кондицията нещо мноооого зле бе! То бива бива, ама тия последните да се чудиш как дишат. Няма как да докараш куче до тази кондиция с нормална хранителна дажба и нормално натоварване!
Та, тука никой "не риве" щото му пука нещо за или от вас, а защото на всички тук движещия ни мотив да пишеме е ЛЮБОВТА КЪМ ЖИВОТНИТЕ.
Съдейки по постовете ви, определено не знаете какво е това.
И преди да скочите да обяснявате, че незнам какво е истински пит, е по-добре да не знам, ако трябва да се кефя и "спортувам" чрез кръвта на кучето си!
И аналогиите със спорта и "ама то му идвало отвътре", айде на друг дето не е виждал куче!
В никой човешки спорт не рискуваме да бъдем умъртвени, разпрани и прочее в степента, в която вие рискувате същото за "истинските си питове"!
И последно, тази страст към кръв, да ви кажа се води отклонение от нормалната човешка психика и до известна степен е признах за описващ социопатите...

п.п. сетих се да питам нещо - Дерти, я кажи последно твоето куче пит ли е или внесен от пилот АСТ?!
User's Signature

Качена снимка

#6132 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 09:19 AM

Показване на мнениетофех, в Jun 12 2009, 06:33 AM, написа:

Всички "разбирачи" май все още не можете да схванете - това тук е КИНОЛОЖКИ фоум за ЛЮБИТЕЛИТЕ на животни!
А в показаните от вас кучета в последните постове грам любов невиждам!
Навързани на синджир на пек, хърбави - ще ме извинявате ама пит кондицията нещо мноооого зле бе! То бива бива, ама тия последните да се чудиш как дишат. Няма как да докараш куче до тази кондиция с нормална хранителна дажба и нормално натоварване!
Та, тука никой "не риве" щото му пука нещо за или от вас, а защото на всички тук движещия ни мотив да пишеме е ЛЮБОВТА КЪМ ЖИВОТНИТЕ.
Съдейки по постовете ви, определено не знаете какво е това.
И преди да скочите да обяснявате, че незнам какво е истински пит, е по-добре да не знам, ако трябва да се кефя и "спортувам" чрез кръвта на кучето си!
И аналогиите със спорта и "ама то му идвало отвътре", айде на друг дето не е виждал куче!
В никой човешки спорт не рискуваме да бъдем умъртвени, разпрани и прочее в степента, в която вие рискувате същото за "истинските си питове"!
И последно, тази страст към кръв, да ви кажа се води отклонение от нормалната човешка психика и до известна степен е признах за описващ социопатите...

п.п. сетих се да питам нещо - Дерти, я кажи последно твоето куче пит ли е или внесен от пилот АСТ?!

Абсолютно съм съгласна,браво Фех
User's Signature

Качена снимка

#6133 Потребителят е офлайн   gulev_1991 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 11:02 AM

Хърбави.... :ab_041: :ab_041: Знаеш ти какво е питбул........ :zz_020:

#6134 Потребителят е офлайн   фех Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 11:06 AM

Показване на мнениетоgulev_1991, в Jun 12 2009, 12:02 PM, написа:

Хърбави.... :ab_041: :ab_041: Знаеш ти какво е питбул........ :zz_020:

А ти драги какво знаеш?!
91 ли ти е набора? И се кефиш на "спорта", а?! Ай честито на майка ти! Жив и здрав да си й!
User's Signature

Качена снимка

#6135 Потребителят е офлайн   gulev_1991 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 11:11 AM

Да бе,от този профил ти пиша,защото другия ми - Jordan Staffffff е блокирал.
На 5 годинки съм,но това да не пречи на дискусията ни.
На кой спорт да се кефя?Ти изобщо знаеш ли кой съм аз и с какво се занимавам,за да ме обвинявате с нещо?
/БЕЗ МАЙКИ!

-------------------------------------------------------------------
Качена снимка
Качена снимка
American Staffordshire Terrier

#6136 Потребителят е офлайн   georeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2009 - 12:08 PM

Бъдете всички живи и здрави :smile: всеки да си гледа кучето както знае и пак бъдете живи и здрави нека да приклучим темата :smile: и да не се караме повече всеки има мнение и в повечето случаи мнениата ни не съвпадат но това не е причина да се обиждаме за мен това е пит кондиция за друг не е това не е причина да се караме а да дискутираме.

#6137 Потребителят е офлайн   фех Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 01:04 PM

А Йордане, не те познах :ab_041:
Честно, поста ти го разтълкувах, в другата насока. Иначе прав си, с този ник не те знаем, иначе отношението ти го знаем за това изивнявай за явната обърквация.
Какво става със Съни?
Пък и това за майките, не беше обида, дори да не беше ти зад ника, а някой "питмен". Просто се чудя какви са родителите на всичките "спортисти" дето спортуват с кръвта на уж "домашните си любимци" и как тия родители милват и се радват на тия "дечица". Честно съжалявам майките на тези "спортисти"! Интересно ми е от психологическа гледна точка какви са тези хора. За почти всеки човек гледки като:
Качена снимка
или
Качена снимка
и
Качена снимка
и този начин на отглеждане:
Качена снимка
са поне ненормални, ако не нещо повече. А това са леки снимки, добре че не сте показали кървищата!
Наистина не проумявам що за човек трябва да си за да гледаш по този начин една душица. Та пита има такъв любовен поглед, как може човек да погледне тези очи и да причини това на това куче?!
Доказано е, че социопатите преди да преминат към престъпления към хора, често са се гаврили с животни. За мен горните снимки са равни на гавра!
georeto не те познавам, но след като не виждаш нищо лошо в пит кондицията, я кажи едно куче може ли да е цял живот в такава и колко време ще издържи организма му в такава без трайни увреждания и летален изход - дори без да се пуска в бой, само поддържането на тази кондиция!
И ако това е нормално физиологично състояние, което милите животинки сами искали и им идва от вътре, ти и всеки средно статистически човек може ли да се докара до такова състояние без вреда върху здравето си и да си остане в това състояние?!
Много ще се радвам да ми отговорите точно :ae_085:
Всъщност имате си форуми, в които подобни снимки са нещо нормално и си говорите свободно без цензура, невиждам защо искате да наложите подобна дух в темата във форум, в който вече явно бая страници срещата съпротива?!
User's Signature

Качена снимка

#6138 Потребителят е офлайн   georeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2009 - 02:20 PM

хахахахахаха не се казвам Йордан Гроздане та да ти кажа за питкондицията че ти незнаеш как може да е в питкондиция и да е здраво това неозначава че не е така кучето се тренира за да стане така не му спираш храната за да отслабне и да си седи вързано ето как може аз на моето куче му давам пилешки гърди,бутчета булион от свареното месо малко гранула и витамини SA-37 неможе да ти лежи кучето в леглото цял ден и да искаш да е в кондиция това са най-отвратителните кучета мазни с дълги нокти.Много пати сам казвал аз не си пускам кучето на битки просто имам чистокръвен питак.Ако искаш чистокравен питбул вземи си куче от биткаджийски развъдник не е нужно да си пускаш кучето на битки просто ще имаш чистокравно куче.Няма стандарт за питбула главата му такава краката му незнам си колко дълги КИНОЛОЖКИ ГЛУПОСТИ НЯМА ДРУГО ЖИВО СЪЩЕСТВО НА КОЕТО ЧУВСТВОТО ЗА ПОБЕДА ДА НАДДЕЛЯВА НАД ЧУВСТВОТО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ ТОВА СВЕ НАРИЧА ГЕЙМ това прави питбула най уникалното куче няма друго като него та ако искаш чистокравен пит бул вземи си куче от дълбок гейм родители после няма да го пускаш да се бие а ще знаеш че имаш чистокравен ПИТ БУЛ.А ако кучето ти е 32-3 кила а питкондицията да му е 22-3 ти му правиш невероятен тормоз на организма в жегите. Кучето трябва да е в кондиция в жегите а кам есента почваш да му увеличаваш белтачините и въглехидратите и най важното са дълги разходки не около блока и обратно а километри в гората купуваш му хубав нагръдник за теглене и докато го разхождаш му слагаш да тегли верига килограмите на тежеста и километрите за разходка се качват постепенно може и да си купиш бягаща патека за кучето така става пит кондицията със следене на белтачините въглехидратите витамини минерали и т.н и с тренировка а не както някои от тоя форум казват ооо ама аз мойто куче немога да го вдигна от леглото МИ. ГЕИЙМАТ е критерият за питбул не колко му е голяма главата и колко са му дълги краката хахахаха глупости.Ако искаш чистокравен пит вземи си куче от дълбок гейм родители хем ще имаш чистокравно куче хем ще спасиш кучето от живот на боец.

#6139 Потребителят е офлайн   фех Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 02:42 PM

Че кой е казал, че ти си Йордан?! Към теб отправих въпрос едва в края на предния си пост...
Кучето ми, моето, не е от гейм семейство и слава богу - живота са си живели и родителите му и прародителите му и се радвам, че не е "истински пит"!
Та десет килограма под нормалните килограми (мисля никъде не отрече, че нормалните са тези при нормално хранене и нормално движение) е супер работа, а?!
Ми знаеш ли, моето куче варира 20 (лятото) -24 (зимата) килограма - сам си определя дажбата и теглото, ноктите му никога не са рязани, винаги са перфектно изпилени, защото слиза от дивана по 10-12 часа прекарани в игра (уау как не се бие бе) и не му се налага аз да му мерия белтъчините (КОЩУНСТВО) пък така като гледам тези снимки на "щастливо оплезени кученца" да ме питаш как не ме е срам, че пиша тук! А отгоре на всичко кучето ми е не по-малко устремено и драпащо да изпълни задачата си и без да е от "дълбок гейм" (сигурно е извънземно) :ud_009:
И това със спасяването от съдбата ... това е като със зоомагазините - докато има купувачи и сеирджии за кървав "спорт", ще има и производство...
Та не отговори - "полезната" пит кондиция колко време може да се задържи без да доведе до здравословни проблеми и може ли човек да бъде в такава (по описаната от теб такава, ако тежиш 60 килограма насилствено с диети и яко бъхтене да стойш на 40)!
Моля наистина за конкретен отговор, общо взето всичките "питмени" свирите подобни плочи, това за духа, пък за ринга и прочее сме го чували вече бая пъти, та дайте по същество. Това с кондицията май за първи път се обсъжда тук.
User's Signature

Качена снимка

#6140 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 03:40 PM

Показване на мнениетофех, в Jun 12 2009, 07:33 AM, написа:

Бъркаш, но вероятно не си спортувал/тренирал такъв спорт :ea_103:
Ако държиш ще ти изровя няколко клипа със спортисти :smile:
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308