А Йордане, не те познах
Честно, поста ти го разтълкувах, в другата насока. Иначе прав си, с този ник не те знаем, иначе отношението ти го знаем за това изивнявай за явната обърквация.
Какво става със Съни?
Пък и това за майките, не беше обида, дори да не беше ти зад ника, а някой "питмен". Просто се чудя какви са родителите на всичките "спортисти" дето спортуват с кръвта на уж "домашните си любимци" и как тия родители милват и се радват на тия "дечица". Честно съжалявам майките на тези "спортисти"! Интересно ми е от психологическа гледна точка какви са тези хора. За почти всеки човек гледки като:

или

и

и този начин на отглеждане:

са поне ненормални, ако не нещо повече. А това са леки снимки, добре че не сте показали кървищата!
Наистина не проумявам що за човек трябва да си за да гледаш по този начин една душица. Та пита има такъв любовен поглед, как може човек да погледне тези очи и да причини това на това куче?!
Доказано е, че социопатите преди да преминат към престъпления към хора, често са се гаврили с животни. За мен горните снимки са равни на гавра!
georeto не те познавам, но след като не виждаш нищо лошо в пит кондицията, я кажи едно куче може ли да е цял живот в такава и колко време ще издържи организма му в такава без трайни увреждания и летален изход - дори без да се пуска в бой, само поддържането на тази кондиция!
И ако това е нормално физиологично състояние, което милите животинки сами искали и им идва от вътре, ти и всеки средно статистически човек може ли да се докара до такова състояние без вреда върху здравето си и да си остане в това състояние?!
Много ще се радвам да ми отговорите точно
Всъщност имате си форуми, в които подобни снимки са нещо нормално и си говорите свободно без цензура, невиждам защо искате да наложите подобна дух в темата във форум, в който вече явно бая страници срещата съпротива?!