Американски питбул териер
Публикувано: 08 March 2006 - 08:32 AM
Цитат
Нямаме просто как да ги спрем лошите неща s)

Публикувано: 08 March 2006 - 08:53 AM
когато ку4етата от НСА нападнаха онова моми4е се говореше, че водач на глутницата е едно дого.Първите хора, които бяха потърсени бяха хората от клуб Дого, без дори да се знае такова ли е изобщо това куче.
Съгласна съм с Илиев и Агалина за това, че членовете са си членове,да се организират състезания изложби, да има някакъв ред в развъждането и т.н..
Но когато има такъв клуб хората ще си мислят, че ние носим отговорността за всички питов2е и техните малоумни стопани, ще ни търсят нас при следващото изядено дете и т.н.
Тогава какво правим ние?! bl)

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 08 March 2006 - 08:57 AM
Цитат
Състезание по теглене
Многобои/дърпане на въже от две кучета,скок на височина,и състезание за бързина и издръgливост с велосипед,висене на въже/
ИПО,ШУТЦХУНД,и всички други дисциплини.
Аз съм зад вас.
Това е.
За отговорността- никой клуб не отговаря за действията на всички кучета от дадена порода.Дължи това само за действията на членовете си.И то ако се реши.Ако даден член наруши Устава, може просто да се изключи от клуба.
Да не би ако например шнауцер ухапе дете от клуба им да носят отговорност за това?Или пък клуба да е виновен, ако собственици на нещо като шнауцер например ги карат да се бият помежду си Има Закон и полиция и прокуратура и последните трябва да работят за спазването му.
Гражданските организации могат да бъдат само коректив.В демократичните държави са и основа на обществените процеси.
Само който не се страхува от мечки да ходи в гората b)
bagira, има всякакви хора.Не може да се угоди на всички.И не е необходимо.Като ни потърсят за инцидент- ми ще им кажем горното !И обясним какво трябва и какво не може.Защото сега няма кой да го направи...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 08 March 2006 - 12:30 PM

Публикувано: 08 March 2006 - 01:58 PM
Цитат
primerno ako sluchaino popadna na rolka nqma vlast, nqma zakon, nqma organizaciq na koqto da se obadq, za da predotvrati po-natatuchnoto zbivane na kuchetata, prosto moga da podmina i dotam. Drugiq nachin e samorazprava bash , koito edva li e nai-pravilniq
Публикувано: 08 March 2006 - 05:50 PM
Цитат
Благодаря! r)

Публикувано: 08 March 2006 - 09:56 PM
Агалина, ти си по-навътре в нещата, с вас съм!!!!!
Прикачени файлове
-
bscap028.jpg (21.95K)
Брой сваляния: 179

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 08 March 2006 - 10:50 PM
Прикачени файлове
-
Grantsaycheese.jpg (33.03K)
Брой сваляния: 190

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 09 March 2006 - 10:56 AM