Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 12 February 2008 - 06:04 PM
Не, не е Триградски, но имам доста от него. Както виждаш типа който най-много харесвам, определено се доближава до старите ( чистите каракачански кучета). Обичам ги такива - стремя се да запазя този отдавна нетолериран ( забравен ) на фона на другите по груби или ''селикционирани'' в днешно време кучета. Имал съм кажи-речи от всичките типове, но определено това е наи примитивният и автентичен вариянт - поне за мен и малкото истински кучкари...
п.с. Кутрето се казва ............... Винар ;D ;D
... поздрави, наздраве и напред.
п.с. Кутрето се казва ............... Винар ;D ;D
... поздрави, наздраве и напред.
Публикувано: 12 February 2008 - 06:08 PM
Цитат
Цитат
Е са, как да го позволи :oДа не са го питали та да позволява?!Те на мен вътре в двора ми ги отровиха :angry:
Kаква ти е оградата?
Има ли значение.В това деяние по-важни са хората(те не са хора, де)

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 12 February 2008 - 06:10 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Е са, как да го позволи :oДа не са го питали та да позволява?!Те на мен вътре в двора ми ги отровиха :angry:
Kаква ти е оградата?
Има ли значение.В това деяние по-важни са хората(те не са хора, де)
Всеки е отговорен за тези, на които държи. Както и за труда си.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 12 February 2008 - 07:25 PM
Цитат
Те неса от популярните кучета и може би не ги знаеш.
Разкажи за тях повече.. Пусни снимки. Така нищо не ми говори, те може да са известни, но аз не съм посещавала изложби до сега на МАКК лично. Разглеждала съм доста сериозни снимкови материали и за 3 години където съм имала възможност съм отишла и съм видяла наживо.. Паметта ми не е услужлива по отношение на имена и цифри.. По-лесно помня физиономии.
Цитат
От тази серия ме интересува ( ако имаш ) снимка на старата му кучка по Беловският Мурат.
Как се казва, или изглежда? В момента не мога да захапя, а може и да имам снимки..

Вълк вълка не хапе.