Здравни проблеми и въпроси
Публикувано: 02 March 2010 - 08:34 AM
Публикувано: 02 March 2010 - 10:30 AM
На няколко пъти вече му става лошо.Не може да стои прав нито да ходи (това трае около половин час),повръща и наостря ушите и не ми дава да го пипам докато е така.Но докато го заведа до ветеринаря и вече му е минало.Първия път се обадих на ветеринаря и той каза да му дам вода със захар.мина му.но втория път не му помогна.някой имал ли е същите проблеми.И знае ли какво трябва да се прави в подобни случаи.Ще съм много благодарна.
Мерси предварително
това по долу е моето сладурче
Започнете да давате на кученцето всеки ден калции и витаминна паста "нутра плюс гел" на "Вирбак" фирмата и двата препарата според указанията !
Проверете също така кога е обезпаразитявано много е важно ч
есто го правят от паразити!!!
Ако имате още въпроси питайте смело ще помагаме!!!

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 02 March 2010 - 10:31 AM
На няколко пъти вече му става лошо.Не може да стои прав нито да ходи (това трае около половин час),повръща и наостря ушите и не ми дава да го пипам докато е така.Но докато го заведа до ветеринаря и вече му е минало.Първия път се обадих на ветеринаря и той каза да му дам вода със захар.мина му.но втория път не му помогна.някой имал ли е същите проблеми.И знае ли какво трябва да се прави в подобни случаи.Ще съм много благодарна.
Мерси предварително
това по долу е моето сладурче
Започнете да давате на кученцето всеки ден калции и витаминна паста "нутра плюс гел" на "Вирбак" фирмата и двата препарата според указанията !
Проверете също така кога е обезпаразитявано много е важно ч
есто го правят от паразити!!!
Ако имате още въпроси питайте смело ще помагаме!!!

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 13 June 2010 - 12:02 PM
Публикувано: 14 June 2010 - 09:30 AM
Публикувано: 14 June 2010 - 10:17 AM
Публикувано: 12 July 2010 - 02:29 PM

Благодаря предварително на всеки, който би бил така отзивчив да помогне дори и само със съвет.
Публикувано: 12 July 2010 - 07:22 PM
DiLqNkaa, в 12 July 2010 - 12:34 PM, написа:

Благодаря предварително на всеки, който би бил така отзивчив да помогне дори и само със съвет.
Я утре вместо да тръгнете към Стара Загора елате в София. Носете снимката. Вет медикъл асистънс, София, кв Иван Вазов, ул Ярослав Вешин 16 А. От 15 до 20 часа. Какви са тия дивотии. Ще получите професионална помощ и няма излишно да ви взимат пари и да ви говорят на неразбирам език и да се паникьосвате. Кажете, че Лидия ви праща. Те ми гледат кучетата вече 10 години и само за последните 2 години спасиха много йоркита, купени от борси и махленски обяви и спестиха много пари на собствениците. Само не забравяйте ренгеновата снимката. Моя тел е 0888575573 ако нещо не се ориентирате ми звъннете. Ще бъде супер мъника ви и ще скача като за световно.
Публикувано: 12 July 2010 - 07:22 PM
DiLqNkaa, в 12 July 2010 - 12:34 PM, написа:

Я утре вместо да тръгнете към Стара Загора елате в София. Носете снимката. Вет медикъл асистънс, София, кв Иван Вазов, ул Ярослав Вешин 16 А. От 15 до 20 часа. Какви са тия дивотии. Ще получите професионална помощ и няма излишно да ви взимат пари и да ви говорят на неразбирам език и да се паникьосвате. Кажете, че Лидия ви праща. Те ми гледат кучетата вече 10 години и само за последните 2 години спасиха много йоркита, купени от борси и махленски обяви и спестиха много пари на собствениците. Само не забравяйте ренгеновата снимката. Моя тел е 0888575573 ако нещо не се ориентирате ми звъннете. Ще бъде супер мъника ви и ще скача като за световно.
Публикувано: 15 July 2010 - 01:22 AM
Специални благодарности, Лидия, за отзивчивостта и да чукаме на дърво да нямаме други подобни проблеми оттук нататък, но ако се наложи нещо недай си боже, ще имам предвид клиниката, която ми препоръча. Аз иначе определено искам да похваля Клиниката за дребни животни в Стара Загора..
П.П. ето снимчици от днес да ни видите какви сме герои

Публикувано: 15 July 2010 - 07:31 AM
DiLqNkaa, в 14 July 2010 - 11:27 PM, написа:
Специални благодарности, Лидия, за отзивчивостта и да чукаме на дърво да нямаме други подобни проблеми оттук нататък, но ако се наложи нещо недай си боже, ще имам предвид клиниката, която ми препоръча. Аз иначе определено искам да похваля Клиниката за дребни животни в Стара Загора..
П.П. ето снимчици от днес да ни видите какви сме герои

Радвам се, че за сега сте добре. Наистина много хора се лъжат "по атрактивната цена" и когато вече е късно разбират, че съвсем не е "атрактивна". Също така не съм съгласна, че 90% от кучетата внесени от чужбина имат проблеми. Това важи за тези, които не са закупени от легитимните развъдници в чужбина. И в Европа и в САЩ и Канада има развъдници, които създават прекрасни представители на тази порода, но разбира се не само цените отговарят на високото качество, а в много случай трябва да се чака повече от година за да се вземе куче от такав реномиран развъдник. Понятие "лицензиран вносител" не съществува. Използват го за рекламен трик. Всеки, който се интересува истински има къде да прочете и да разбере после, коя реклама е измамна и коя истинска. Не мога все още да разбера психиката на хората, след като толкова много случай има описани, как взимайки си кученце за 500-600 лева, после започва ходенето по ветринари, отрицателните емоции и даването на много пари.
Както й да е дано да нямате повече проблеми с мъничето и да не Ви се налага да посещавате никакви доктори.
Публикувано: 22 July 2010 - 11:49 AM
Текат и сополки от нослето и кашля сякаш се е задавила с нещо

Вчера трябваше да ни бият ваксината за бяс, но я отложихме, защото се оказа, че е настинала!
Бих искала да ви предупредя - внимавайте с климатиците!!!
Надявам се за вас лятото да мине безпроблемно, а ние да се оправим съвсем скоро

Относно лечението, което ни предписаха - дадоха ни човешки лекарства. По половин пакетче АЦЦ 100 за кашлицата и маз за нослето. Ако някой може да сподели опит, ще сме благодарни!
Поздрави,
Алекс
Публикувано: 22 July 2010 - 02:55 PM
Дано се разминете по-леко от нас и бързо бързо да сте пак във форма

П.П. каква мас са изписали за нослето и как се прилага?
Публикувано: 22 July 2010 - 02:56 PM
oddbo kolev, в 22 July 2010 - 09:54 AM, написа:
Текат и сополки от нослето и кашля сякаш се е задавила с нещо

Вчера трябваше да ни бият ваксината за бяс, но я отложихме, защото се оказа, че е настинала!
Бих искала да ви предупредя - внимавайте с климатиците!!!
Надявам се за вас лятото да мине безпроблемно, а ние да се оправим съвсем скоро

Относно лечението, което ни предписаха - дадоха ни човешки лекарства. По половин пакетче АЦЦ 100 за кашлицата и маз за нослето. Ако някой може да сподели опит, ще сме благодарни!
Поздрави,
Алекс
Много съжалявам, че малката сладурана е настинала. Аз също ползвам АЦЦ
Публикувано: 24 July 2010 - 06:10 PM
oddbo kolev, в 23 July 2010 - 10:13 AM, написа:

Мехлема се казва Ринолекс и си има трик как да се прилага. Ако се интересувате, пишете ми на лични.
Алекс малко съм учудена, че пишете за този незначителен и съвсем често срщан проблем, които обикновенно се получава по отношение на невнимателност на собственика. Темата е за хора, които се съмняват в компентността на докторите, които посещават ветове на които не вярват и в чиято правлност на диагноза се съмняват. Доклколкото знам вие ходите при докторите с които аз контактувам 11 години. Мисля, че това е изключително показетелно за тяхната компетентност. Тъй като моите кучета едиственното от което "страдат" е неизбежната годишна ваксина и ваксината против бяс. Да можете тук да получите на килограм безсмисленни, ненужни и понякога опасни съвети. Ваша воля, разбира се. Йоли ми е на сърце и аз няма да ви пратя при псевдодо-лечители и печелбари. Аз обичам кучетата и на последно място при мен е колко струва създаването или отглежгдането на едно йорки. Има много хора, които и за парите на целия свят няма да получат йорки от мен, но има и такива, които могат да получат и най-прекрасното йорки подарък. Развъждането и отглеждането на чистопороден йоркширски териер е мисия. Разбира се средствата за тази мисия не идва по Евро фондове и обещания на нашия Примиер. Това е нещо което ние кинолозите-развъдчици плащаме от собствения джоб. Никой не ни е принудил, никои не ни е задълъжен и ние на никому не сме длъжни. Но искаш ли истински представител на дадена порода това струва скъпо, другото е "китайско менте"
Публикувано: 25 July 2010 - 06:18 PM
veneta1, в 25 July 2010 - 02:51 PM, написа:
Ще трябва да я заведете на ветринар за да изчисти зъбния камък и лошия дъх ще изчезна.