....Доктоеа беше объркан понеже този доктор който уж е сложил серума, не можа да потвърди... бил си дал печата на някакъж зоо магазин ужас гаврата е пълна!
Сори, че се включвам в темата - ама това наистина ли е вярно??!!!
Какъв серум, какъв печат, какъв зоомагазин.... боже мили!
VlaDko_, съветвам те най-приятелски да заведеш кучето си ВЕДНАГА на друг ветеринарен лекар и незабавно да му направите тестове за изброените болести, които могат да вкарат куче-бебе в гроба, докато се умува кой, какво и как му е слагал. Ако - не дай боже, кученцето е болно - трябва да се лекува веднага. Не се успокоявайте от временно подобрение - тези болести са ужасни и ако не се вземат мерки навреме - после е късно.
Най-искрено се надявам на кучо да му няма нищо сериозно и бързо да се възстанови напълно.
Но поне аз на ваше място не бих чакала само с вяра и молитви това да се случи...
Стискам палци!

Направени са снощи по спещност човека дойде специално заради нас, кучето е било почти умряло казал е че сме хванали болесата в началото. Аз не писъствах понеже не съм в града. Веднага е действал и е започнал с лечение! Днес отново беше на преглед бебо, докторът е казал че е кучето е стабилно за момента прелята му е глюкоза отново мисля и се бият инжекции. Надявам се всичко да се оправи и да не се налага повече да изпадаме в такива меко казано ужасни ситуации, защото това е един невинен живот...
rimela, за жалост наистина е вярно кучето е отбито (продадено на мен) от майката на 35 дена с бит Serum DHP, с печат на доктор който си го дал да си подпечатват профилактично... пари трябва да се изкарват все пак!!! Нашия доктор каза че по новите европейски наредби куче трябва да се продава сле 60 ден, понеже до този период бебето ползва имунитета на майката, ужаса е пълен може би и аз имам вина, но исках да зарадвам брат си а не разполагах с 600лв. за куче от квалифициран развъдник. Няма значение за мен най важното за момента е бебока да е здрав нищо друго не ме вълнува, а този доктор да му мисли аз паспорта го пазяс печата и подписа му...