Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#161 Потребителят е офлайн   s_i_d Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 January 2006 - 08:33 PM

Не нее много едър към 55 кг.е последния път като го мерих бе6е толкоз.И в никъв слу4аи нее дебел е като преяде издува корема и заспива моментално b) ,но не е неква табуретка просто все е гладен и на мен ми жал и му давам.

#162 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2006 - 10:52 AM

На гости при Тарчи.
Качена снимка

#163 Потребителят е офлайн   ANDY Икона

Публикувано: 25 January 2006 - 09:12 PM

imam edin vapros kam vsi4ki koito razbirat ot rotvaileri.zna4i ku4eto mi e na 8 meseca i kato mu dam da qde ne moje6 da mu dobliji6 panicata.opitval sam kakvo li ne ,no ni6to ne pomoga.tova ozna4avali 4e trqbva da hodi na u4ili6te ili ima i drug na4in?mersi predvaritelno

#164 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 25 January 2006 - 10:40 PM

Във форума имаше още някой с такъв проблем, но непомня кой. Това си е проблем, защото трябва да позволява да му бъркаш в паницата докато яде. Подробното обяснение обаче как да пречупиш кучо трябва да намериш из форума или някой да ти го даде, защото аз хал хабер си нямам къде беше.
Поздрави!
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#165 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2006 - 10:07 AM

непременно се обърни към специалист,който да ти помогне-кучето ти расте и започва да проявява доминантност-ако не реагираш навреме може да стане много лошо положението.но да го оставяш на училище не е най-добрата идея-добре е да се намери човек,който да ви обучава двамата,за да се научиш ТИ какво да правиш.
User's Signature

Качена снимка

#166 Потребителят е офлайн   ANDY Икона

Публикувано: 26 January 2006 - 10:23 AM

mersi mnogo na vsi4ki koito si iskazaha mnenieto.interesnoto e 4e kato be6e malak ne prave6e taka.a i da si kaja 4estno kato go vzehme be6e na 4 meseca.ne be6e savsem malak,no tova ne e izvinenie.da vi pitam vse pak nqkoi ako znae kolko vzimat za u4ili6te i kolko vreme sedi ku4eto tam?

#167 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2006 - 11:14 AM

къде живееш?поразпитай добре за треньорите в твоя град-този,който се заеме трябва да има много добра представа какво върши.и търси такъв,който ще ви обучава двамата,а не да го оставяш!иначе-съвсем нормално е като малък да не е проявявал такъв характер-сега навлиза в пубертета и започва да се пробва.и ако не му покажеш къде му е мястото ще пробва да се наложи по принцип за лидер-така че ще имате много сериозни проблеми ако не обърнеш внимание на това.
User's Signature

Качена снимка

#168 Потребителят е офлайн   vorros Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 February 2006 - 02:30 AM

Здравейте на всички на 31.01.06 аз и приятелката ми станахме собственици на женско ротвайлерче на около 50 дена(Ная е родена на 8.12.05)не ми се смяташе точно! r) Ние сме от Варна знам че кучето трябва да се обучи от професионалист аз постояно чета форуми и тем подобни за да се образовам до сега съм нямал куче но пук съм много ентусиазиран!Ще съм много благодарен на всеки които сподели за начало как да я накараме да не пишка и ака вътре а на терасата!още не са и били ваксините че да я разхождаме!купих и пеленки ама не деиства b)четах предишните страници е не всички ама там само спорите карате се и жсеки разказва за кучето си това е хубаво видях и още няколко като мене начинаещи затова които с каквото може да помогне пук ако сте от варна и ще почеря!просто много иска да направя от кучето едно вазпитано и контролируемо 50кг черно кафяво зверче!а за учител наи рано кък края на лятото затова питам само за момента такива обикновени команди седни,редом и как да си върши работата на терсата!благодаря предварително!!!

Прикачени файлове

• Прикачен файл  NAQ.jpg (9.47K)
    Брой сваляния: 141

User's Signature

Ротвайлерът е много добър пазач,но лъвът е по добър!(animal planet)

#169 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2006 - 10:38 AM

Привет r) Бебето е много симпатично-да ти е живо и здраво.Разгледай старите теми в раздела за възпитание и обучение-там много пъти е писано как да се отнасяш с малкото кученце в началото и да го учиш да пази чисто и да те слуша.
Здравейте на всички на този форум.Имам ротвайлер на 5 месеца казва се тара голяма калпазанка е надямам се да ме приемете при вас
успех! b)
User's Signature

Качена снимка

#170 Потребителят е офлайн   mamka_my Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 February 2006 - 12:25 PM

Преди 5 г. имах РОТВАЙЛЕРКА беше на 3.5 г. но 4-патрона ми я отнеха за винаги и до сега си живях със спомена за нея и до сега неможех да се реша да си взема друг маник защото споредмен няма да има нейния характер и комедиантски изпълнения.Както и да е сега пак съм се навил да си взема но навсякаде кадето и да разглеждам обяви или нямат снимки или цена питам си аз за цената ама никои не ми отговаря такаче някои ако има някаква подобна информация да пише ако може на e-mail-a защото нещо трудничо намирам този форум. Благодаря за вниманието

Прикачени файлове

#171 Потребителят е офлайн   Kireto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 February 2006 - 06:19 PM

Здравейте на всички на този форум.Имам ротвайлер на 5 месеца казва се тара голяма калпазанка е надямам се да ме приемете при вас

eto tuk se vijda kak nazad ve4e e poizgladil kozinata no na i6ite i po glavata vse o6te mu e dosta kadravko i ro6avo....ako na nqkoi rotvailera mu dokato e bil malak e imal sashtata kosmena pokrivka i sled tova si e stanal kato vsi4ki golemi rotvaileri neka mi kaje tra da se pouspokoq...ili dori ako znae ne6to sus sigurnost (dali 6te izgladi kosama ili 6te si ostane s kadravite u6i-netipi4ni za tqh)-za6toto maita i ba6tata na ku4eto ne sa takiva,zatova bi trqbvalo da se opravi kato smeni bebe6kata kozinka ili.....???Kajete kakvo mislite?

Прикачени файлове

#172 Потребителят е офлайн   yasennn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 February 2006 - 10:16 PM

кирето този ротваилер прелича повече на капои но 100% сам сигорен че 6те се оправи нека да порасне о6те малко и 6те стане много красив ротваилер.
Е поне аз така мисля :)

#173 Потребителят е офлайн   Kireto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 February 2006 - 09:33 AM

ами и аз мисля че трябва да се оправи.Все пак беше много по-рошав но с времето назад се поизглади...А и някой казват че има по-късокосмести и с по-дълга козина-като моя ротвайлер.Казват ми че като порасне ще е с гладка козина но с по-дълак косъм.Незнам аз.Който знае даказва.На мен и така си ми харесва super best super best

#174 Потребителят е офлайн   geriat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2006 - 08:03 PM

Цитат

Преди 5 г. имах РОТВАЙЛЕРКА беше на 3.5 г. но 4-патрона ми я отнеха за винаги и до сега си живях със спомена за нея и до сега неможех да се реша да си взема друг маник защото споредмен няма да има нейния характер и комедиантски изпълнения.Както и да е сега пак съм се навил да си взема но навсякаде кадето и да разглеждам обяви или нямат снимки или цена питам си аз за цената ама никои не ми отговаря такаче някои ако има някаква подобна информация да пише ако може на e-mail-a защото нещо трудничо намирам този форум. Благодаря за вниманието

Здравей,
Сигурно не си търсил добре. Мен, ако си питал съм казала цена, но сигурно не ти е харесала. Но хубавото струва пари! А и снимки има!Виж тук!
Евтино-за това има и такива рошави кученца, чиито стопани се надяват да се оправят, а и не само такива! За съжаление!
Съвет: Преди да си купите Ротвайлер се обадете в клуба, а не след това!!!

Прикачени файлове

• Прикачен файл  best.jpg (26.78K)
    Брой сваляния: 137

#175 Потребителят е офлайн   Kireto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 February 2006 - 10:39 PM

ей geriat ако искаш нещо да ми намекнеш за рошавото ми РОТВАЙЛЕР4Е си сбъркал!!!Ку4ето ми е взето от перфектни родители от които бащата е с родословие и само някои от бебетата бяха рошави ,а другите си бяха с гладката козинка.А и мойто ве4е назад е нормално остава само на главарта да смени козинката.Така 4е съжелявам,но това 4е ку4ето ми не е от вашия клуб и е рошаво (сега като е още с бебешката си козина) НЕ ГО ПРАВИ ПО-МАЛКО РОТВАЙЛЕР (като вашите)!!!

С малко уважение и много разо4еробание от някои хора във форума :Кирето

#176 Потребителят е офлайн   vorros Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 February 2006 - 01:55 AM

сега пък зехте да се обиждате!ако ще и с 5 крака да е кученцето си е мое и си го обичам така че спрете да критикувате хората а?тъпо е! bash NNN
User's Signature

Ротвайлерът е много добър пазач,но лъвът е по добър!(animal planet)

#177 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2006 - 08:52 AM

Никой никого не критикува.Ако сте прочели добре темите на Furia за запазване и развитие на породата ще разберете за какво говори Geriat:)
Няма на кого да се сърдите,ако кучето ви не е родословно- т.е.истинско Ротвайлерче, освен на себе си. NNN
И естествено,че то ще си е ваше и няма да го обичате по-малко само защото не е родословно.И това не го видях никъде написано:) oleeee worthy
хайде сега преди да напишете каквото и да било,прочетете първо темите на Furia brows

#178 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 20 February 2006 - 11:06 AM

yasennn и Kireto - никой не сте разсърдили. Това е тема, за която говорим отдавна. Никой не е казал, че не си обичате кучета. Въпроса е да обичате и породата и да се отнасяте с нужното уважение към хората, които пазят и развиват тази порода. Нека да правим разлика между размножаване и развъждане - ако не я знаете, питайте, ще ви бъде обяснено.

Кучето не се дали на наше и ваше - то е куче и всяко едно е най - доброто и истинско за неговия стопанин. Родословието е документ за произхода на кучето, който доказва, че даденото куче е именно от тази порода, че дедите му са от тази порода, че за да е осъществена дадена връзка, кучетата - родители на бебетата, са преминали през изпитания и социализация, че отговарят на породните признаци, темперамент и характер.

Никой не ви критикува - напротив - опитват се да обеснят съвсем нормално и културно. Не само заради вас, а заради всички други, които искат и обичат кучетата - при покупка, изисквайте родословието. Както казах по горе - да правим разлика между размножаване и развъждане.

#179 Потребителят е офлайн   mamka_my Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 February 2006 - 05:37 PM

Няма човек който да не си обича кучето.Обаче и според мен е подобре да е с родословие което/може никога даневи послужи за нищо/ а пък този рошавичкия сладур дано се поизглади но не е нормално да е рошав ама иначе и така си е сладак

#180 Потребителят е офлайн   Kireto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 February 2006 - 10:30 PM

mamka my няма проблеми с това 4е е рошав.Ве4е назад целия се изглади -остава му само по ушите и вратлето ,но то си ли4и 4е е бебешка козинка(мъх) ,та сум сигурен 4е ще се оправи проблема(много грубо казано) с козинката.А относно родословието-ли4но за моето ку4е бащата е клубен,но какво от това.А и какво от това 4е пък майката не е.Аз не виждам проблем в това да ре4ем 4е някой си вземе ку4е от клуб и го оплоди с някое също взето от клуб (и двете с родословие) но след това малките не са клубни,НО КАКВО ОТ ТОВА-НАЛИ СА ОТ КЛУБНИ РОДИТЕЛИ!!!Та става дума 4е това 4е ку4ето ти е клубно с нищо не го прави по-разли4но от някое друго което не е клубно!Освен естествено ЦЕНАТА МУ!!!
Това с клубовете-няма лошо,но не трябва да озна4ава 4е другите не трябва да си пускаме ку4етата да правят lOVE... b)
Е това беше от мен за сега,скоро пак ще драсна нещо стига да има с кой да си пиша,4е нещо ми се струва напоследък замрял форума :(

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни