Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#1651 Потребителят е офлайн   Yanko_pld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 July 2007 - 01:30 PM

Здравей Боа,

Дано малките си намерят добри и грижовни стопани,ти ако искаш пусни този текст и в Обяви/Продавам,от там може някой,който не влиза в този форум да е види ;) Успех!!

#1652 Потребителят е офлайн   Boa Икона

Публикувано: 23 July 2007 - 05:33 PM

Мерси Yanko_pld за добрия съвет r) 1super

#1653 Потребителят е офлайн   rottweiler92 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 July 2007 - 09:49 PM

здр неможах да намеря за командата "място" или пак "на място" ако некой ми каже или ми копирам обяснението ще сам много благодарен предварително мерси d) r) d) d) d) cheers и да попитам кога да почна сас обучението на командите : "редом" "седни" "легни" "на място"

#1654 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2007 - 10:26 PM

аз моя го по4нах от 3тия месец но по принцип ку4етата по4ват да разбират от 6тия месец ве4е до колкото си спомням от 9тия месец до доло горе една година му се изгражда или по то4но ти му изгражда6 характера и това кои 6те е вода4а вав семеиството ти или ку4а.успех сас убо4ението super best
User's Signature

Качена снимка

#1655 Потребителят е офлайн   Kalina22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2007 - 08:26 AM

Здравейте b) Исках да ви попитам как преживяват вашите красавци жегите s) Много е горещо и моя Рот почти отказва да яде гранулите,явно му идват тежки, а снощи и повърна всичко. Мисля, че не е болен, просто не му е добре на стомахчето.Вие с какво храните вашите ротове сега?

#1656 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2007 - 08:31 AM

Цитат

здр неможах да намеря за командата "място" или пак "на място" ако некой ми каже или ми копирам обяснението ще сам много благодарен предварително мерси d)  r)  d)  d)  d)  cheers и да попитам кога да почна сас обучението на командите : "редом" "седни" "легни" "на място"

Тук има всичко!!!
Възпитание,обучение,етология!!!

Кучето започва да се обучава от мига, в който го вземеш!!!!!!!!!!!!!!!!!Всяка една команда трябва да има ясно изразени НАЧАЛО и КРАЙ! Задаваш командата ( не повтаряш по 100 пъти ) ако кучето изпълни командата даваш наградка и след това освобождаваш от команда с дума,която ти си измислиш- може с ОК!. Кучето трябва да знае,че не наградката го освобождава, а думичката (ОК)!

#1657 Потребителят е офлайн   Хера_92 Икона

Публикувано: 24 July 2007 - 01:15 PM

Здравей Kalina22 аз моята си я храня както обикновенно (хляб с пилешки глави) досега си изядаше всичко но сношната и храна таки и стои. Не си притесняваи ще си почне да яде.

#1658 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2007 - 01:31 PM

Цитат

...Вие с какво храните вашите ротове сега?

ЕДИНСТВЕНО И САМО С ГРАНУЛИ!!!!!!
В жегите на кучето може да не му е до ядене,което не значи,че трябва да му сменяте храната !

#1659 Потребителят е офлайн   Yanko_pld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2007 - 01:40 PM

sa6ik обръщам се към теб ,ти с какво храниш Корина ??

#1660 Потребителят е офлайн   JackRock Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 July 2007 - 02:32 PM

привет и от мен един новобранец но и аз със ротвайлер super best искам да попитам нормално ли е като ляга и си криви крачето кучето ми е на 3 месеца незнам защо но всички които са го виждали ги прави на луди и само мене слуша аз като кажа нещо и замръзва нормално ли е ?? а за крачето яде си нормално калции и витамини и се храни само с гранули , като казах че го криви имах в предвид че го подвива незнам но ми е много странно и малко ме притеснява . И другото нещо на 3 месеца мога ли да го дам на обучение и къде тук в Стара Загора има такова нещо ???

#1661 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2007 - 03:05 PM

Привет заралийски комшо.За това лягане и крака не мога да те разбера b) .Не съм сигурем ама във Раднево има училище.

#1662 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2007 - 03:15 PM

Я да пуска малко снимки на Корина че от маса време не съм пускал.

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#1663 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 24 July 2007 - 04:25 PM

Цитат

привет и от мен един новобранец но и аз със ротвайлер super best искам да попитам нормално ли е като ляга и си криви крачето кучето ми е на 3 месеца незнам защо но всички които са го виждали ги прави на луди и само мене слуша аз като кажа нещо и замръзва нормално ли е ?? а за крачето яде си нормално калции и витамини и се храни само с гранули , като казах че го криви имах в предвид че го подвива незнам но ми е много странно и малко ме притеснява . И другото нещо на 3 месеца мога ли да го дам на обучение и къде тук в Стара Загора има такова нещо ???

Добре дошъл във форума!!! 1super
Неразбрах това с крачето? bl) Каква храна му даваш?
При хубава гранулирана храната, трябва да се внимава с калция. Ако се притесняваш за недостиг, като стане на 4 месеца му направи кръвна картина, за да се види какви са нормите на фосфор и калций, и го обсъди с твоя вет.
А за обучението - съветвам те да не го оставяш в училище, а намери специалист, който да те научи как ти да възпитаваш твоя рот, но като стане на 4-5 мес.
Поздрави!
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#1664 Потребителят е офлайн   carnality Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 July 2007 - 05:04 PM

Zdraveite,tolkova goliam problem li e ako kucheto ne se hrani s granuli?
Moiata rotvailerka e na 6 meseca i ot malka pri vsihckite mi opiti,ne mojah da ia nakaram da proiade granuli,taka si e i do den dneshen.Gotvia i pileshki shiiki,pileshki vruhcheta ot krilca,svinski surca sus zelenchuci i oriz na furna,nima tova e po-losha hrana ot kakvito i da bilo granuli?A i ako ne moga da si pozvolia da i kupuvam kachestveni granuli,na koito kilograma struva maika i tatko,togava kakvo?

Propusnah da spomena,che na ravno s tova si i davam vitamini i kalcii...

#1665 Потребителят е офлайн   carnality Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 July 2007 - 05:18 PM

Eto i malko snimki :)

Прикачени файлове

#1666 Потребителят е офлайн   carnality Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 July 2007 - 05:20 PM

d)

Прикачени файлове

#1667 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 24 July 2007 - 05:46 PM

c) При сухата храна всичко е балансирано като съотношение на витамини, мазнини, протеини, калций и т.н. за съответната порода и размера на кучето. Това с готвене, колкото и да искаш не можеш да го получиш. А да не говоря, че кучето е хищник и се нуждае от чисто месо, а не от някакво негово подобие.
Аз не отричам готвената храна. И аз го правя - през седмицата съм на гранули, а през почивните дни на готвено, но не винаги.
И не съм съгласна, че готвеното излиза по евтино - сметни го в цифри и във време за приготвяне и си направи изводите. Вече друг е въпросът ако кучето е злоядо. d)
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#1668 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2007 - 06:49 PM

Хмм, JackRock мисля, че разбрах какво имаш впредвид... Искаш да кажеш, че когато ляга кучето ти си изкривява едната лапичка(подлага я) и така седи нали, ако е това не трябва да се притесняваш, всички кучета го правят и не е в резултат на недостиг на калций, просто мисля че така се подпират. Айде поздрави и дано да съм те успокоил. ;) b)

#1669 Потребителят е офлайн   JackRock Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 July 2007 - 07:47 AM

Благодаря на всички откликнали на проблема ми а b) а на момчето от раднево искам да ти кажа че и аз съм от там само дето си живея в стз от 6 години и незнаех че има такова нещо а някой може ли да ми каже тук в стз как мога да намеря такав специалист който да се заеме с моя твардоглавец ? И как мога да кача снимки тук че си мисля че нещо е малък за възрастта си bl) bl) вет. ми казва че си е нормален ама и аз незнам bl) bl) а лапите са му доста големички и ми казаха че това е много добре d)

#1670 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2007 - 09:11 AM

Има време да расте.Като са малко и телата са им несъразмерни b) .И не съм от Раднево от Стара Загора съм си cheers .А за специалист в обучението на кучета тука не знам може да има.Аз моето куче съм си го обучавал сам b) .

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни