Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#1821 Потребителят е офлайн   shnorhi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 August 2007 - 09:16 PM

w) w) w)

Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
www.infidance.com

#1822 Потребителят е офлайн   shnorhi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2007 - 09:17 PM

В борба за парцала

Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
www.infidance.com

#1823 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2007 - 10:08 AM

b) Къде се е набутало кокерчето(поне на такова ми прилича) между батковците ;) , има шанс l) . Иначе страхотни са super best ...

#1824 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 August 2007 - 11:00 AM

Да, наистина са страхотни. l)
Винаги съм се кефила, когато такива бръмбазъци се завират между големите кучета. Това е похвално за собсвениците им, че не ги е страх да ги пускат при "дънгалаци" bravoS
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#1825 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2007 - 11:59 AM

И при нас има едно малко куче(мастийче някакво) и един далматинец дето ги изкарват заедно и аз все искам да го запозная моя с тях, защото той е много добронамерен към други кучета стига те да не му се зверят, но собствениците им сякаш ги е страх и чакат ние да се махнем от поляната за да минат те... a) s) cl) . Пълен респект worthy n) .

#1826 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2007 - 12:41 PM

Преди малко намерих едни мой стари плюшени играчки.И вземах един голям Смърф да видя какво ще прави Корина с него и тя го взе и го потопи в мястото където пие вода oleeee

#1827 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 09:44 AM

Любопитна е :D иска да види какво ще стане. Моя като беше малък взимаше разни трески и боклуци и ги пускаше в тръбите за отводняване и гледаше как боклука заминава надолу, но се отказа ;)

#1828 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 08:21 PM

Искам да попитам кога едно мъжко куче е годно за разплождане, сега е на 1 година и 4 месеца... ;)

#1829 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 09:05 PM

След третата година можеш да очакваш най-добрите бебета, на които е способен.
User's Signature

В приятелството няма породи!

#1830 Потребителят е офлайн   Yanko_pld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 10:10 PM

Цитат

Не съм много запознат,но от това което съм чел и са ми казвали знам че кучето може да се пусне на разплот след навършване на година и половина,без притеснения,а дали ще даде най-хубавите бебета след третата година може и да си прав но мойто мнение не е такова !

#1831 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 10:34 PM

здравейте имам едно мини въпросче, понеже много ми харесва породата, но си имам кокерче, как ли ще се понасят двечките и особено ако кокерчето е вкъщи а ротчето е на двора, имам впредвид ревниви ли са като порода.

#1832 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 13 August 2007 - 09:52 AM

Цитат

Това пък как го измислихте? oleeee
User's Signature

#1833 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 13 August 2007 - 10:12 AM

Цитат

здравейте имам едно мини въпросче, понеже много ми харесва породата, но си имам кокерче, как ли ще се понасят двечките и особено ако кокерчето е вкъщи а ротчето е на двора, имам впредвид ревниви ли са като порода.

Здравей cherry_spa,
От теб зависи дали ще се ревнуват едно от друго. Не трябва да ги делиш в общуването си с тях, защото всяко куче иска внимание и любов, особено когато живеят заедно. Много е важно да я получат от теб по-равно и да им покажеш, че ги обичаш еднакво. Като пример - ако храниш едното трябва да храниш и другото, ако то гледа. Ако даваш на едното бисквитка трябва и на другото.
Ако ротчето ти е малко бързо ще свикнат едно с друго и даже кокерчето може да ревнува в началото. wink

Аз имам рот и първата му среща със себеподобно беше с кокерката на сестра ми. Много бързо свикнаха една с друга, мойта само я гонеше да си играе с нея, въпреки, че кокерката само и се караше. А сега са такъв тандем и се разбират прекрасно w)
User's Signature

#1834 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 09:18 PM

dmm благодаря за отговора разбира се звучи много логично 100 % са си като децата и трябва даим се дава еднаква любов само че ротчето ще трябва да е навън а кокерчетовечеси го имам и то не може без човешко присъствие даже ако се местя от една стая в друга и ми ходи по петите, та си мисля на ротчето как ще му се отрази а искам да си го взема за двора, разбира се и него ще го водя по разходки ще си получава наградки и ще има игри но навън

#1835 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 09:31 PM

chery да ти кажа и от моя опит зна4и имам рот на 10 месеца които живее не двора и нали си го искарвам и вси4ко останало което е нужно ку4ето ми да се 4увства добре.и наскоро си взехме пин4ер които трябва да се гледа вка6ти и аз това правя.и така де аз се опасявах рамон да не ревнува за6тото това си е неговата територия а аз сам му господарката и винаги ме е ревнувал от други ку4ета.но за сега явно за6тото осе6та 4е пин4а е бебе и много му се радва като го пускам на двора.и задалжително когато се радвам на единия се радвам и на дугия .само 4е като се карам на пин4а(когато е на двора) рамко си мисли 4е на него се карам и се прибира в ка6тата си.та об6то взето не се притесняваи взимаи си рот няма да има6 проблеми просто двоино пове4е лубов super best
User's Signature

Качена снимка

#1836 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 08:34 AM

Една моя приятелка си взема кокерче когато аз си вземах Корина и така заедно израстнаха.А баба й ми е комшийка и сега кучето живее до нас b)

Цитат

OFF: cherry_spa
ква е тая игра в потписа ти хахаха :) ся са регнах и "работя" в гробиштето ninja.gif

Админа е забранил да има в подписите линкове към подобни игри

#1837 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 14 August 2007 - 11:33 AM

cherry_spa,
аз разбрах притеснението ти, че искаш ротче, което ще живее на двора, но може би не бях ясна в обяснението си.
Ако евентуално си вземеш ротвайлерче при всички положения първо ще живее у вас, докато му се сложат всички необходими ваксини. А в същото време то ще съжителства и с кокерчето ти и точно тогава започва нова социализацията между всички ви. Точно в началото се изгражда контакта между теб и двете кучета. На бебето всичко ще му е любопитно и ще търси игра с теб и с кокерчето ти, а "домакинът" може да ревнува в началото и да му ръмжи или да го лае, защото досега цялото ти внимание е било само за него. Затова казах, че не трябва да ги делиш. Едно бебе средно се храни около 5 пъти на ден. Докато го храниш, кокерчето ще гледа и ще се чуди защо не му даваш и на него. Може и да се обърка малко от присъствието на " конкурента ", но това е напълно нормално и трябва да му покажеш, че новодошлият няма да го измести.
А след като минат ваксините и можете да излизате навън, спокойно можеш да го оставиш в двора, на място където си му приготвила. В началото ще ти е доста трудно да го научиш, че там е неговото "ново" място, но с постоянство и търпение, ще се научи.

П.п. Много добре познавам характера на кокерите, но моят рот по отношение на привързаност към мен, искам да те уверя, че също ходи по мен и не ме оставя дори до тоалетната да отида сама.
User's Signature

#1838 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 11:58 AM

Цитат

Яде абсолютно ама наистина АБСОЛЮТНО всичко. Вадил съм й от устата тел, камани.......

Това с камъните много ми говори за липса на минерали. Обикновено когато е така кучетата започват да гризат и камъни. С какво храниш?

#1839 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 03:09 PM

здравейте на всички!!!!!казвам се Ирена и преди няколко дена се сдобих с едно малко чудо наречено ротвайлер!!!Казва се Троя.Май ще имам проблем с нея.Имала съм много кучета,но такова чудовище не съм срещала.много е своенравна.вече си знае името,но когато я викам идва САМО АКО ТЯ ИСКА,дъвче и хапе всичко наоколо.когато и се скарам започва да ме лае.общо взето си прави каквото си иска и не разрешава да и се повишава тон.ако посегна да я тупна за наказание ме хапе и то не на шега.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!!!!имам немски дог на 8 години и той се подчинява на всяка каманда.не съм имала проблеми с него,но това малко чудо чак ме плаши.та тя е само на 56 дена.не искам да си представя какво ще стане след година ако продължаваме в същия дух

#1840 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 03:40 PM

тоя рот е ебахти машината

Прикачени файлове

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 90
  • 91
  • 92