Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 16 August 2007 - 01:34 PM
догът ми също не ги обича.на мен позволява всичко.щом успях да му взема кръв от вената съвсем сама...слагала съм му и система-няма проблем докато не види доктора.може би защото като малък имаше мн.проблеми с краката и доста често ходехме на ветеринар и повечето пъти беше мн.болезнено за него
Публикувано: 16 August 2007 - 03:32 PM
Цитат
Darkyx, радвам се, че ти харесва. Незнам, дали в нашата тема е коментиран този въпрос, но реших, да пусна това инфо.
немога да ти кажа аз тука не сЪм от одавна cl)
моита кучка вобште не дава да и бият инжекции, рЪмжи и посяга ouu
да питам има ли някав препарат за дома да не мирише на куче?
заштото колкото и да го кЪпеш то пак мирише...пЪк немога да го кЪпя дваиси и четери седем worthy
Публикувано: 16 August 2007 - 03:42 PM
не знам заароматизатор.по-скоро ти трябва абсорбатор за неприятни миризми.ароматизатори има и ако си купуваш си купи електрически-продават се почти навсякъде.а кучето няма с какво да ароматизираш.с къпането също не става.не е полезно за него да се къпе повече от 1 път месечно.освен ако не е съвсем наложително.
Публикувано: 16 August 2007 - 09:02 PM
darkux и аз сам съгласна с irena.и аз са6то го имам този проблем даже при мене е по голям таикато миризмата идва от пин4ер4ето което о6те не може дфа се нау4и каде да пи6а и ака и представи си на кво ми мири6е вка6ти.та затова сам си взела за всяка стая ароматизатори и 4истя ламината по три пати не ден с ароматизирани препарати
Публикувано: 16 August 2007 - 10:26 PM
drumi80,
Браво за това с кокала. Не е лошо да го прилагаш по често за да свикне, че ти си този, който "диктува правилата". Не разбрах дали навън или у вас е набарал този кокал, но не му давай пилешки кокали повече.
За 3 месечен и 8 кг. - отворих си тефтерите, за да видя мои кученца, колко са тежали тогава и видях, че на 2 месеца са тежали толкова.
Съветвам те да му вземеш един чувал на Роял Канин или Про план на Пурина. Храната е много силна и дава много добър старт на бебетата. Цената им е височка, но в тези храни като съставки е почти цялата Мендалеева таблица. Имай предвид, че храната през първата година е много важна за растежа и развитието на кученцето. После, колкото и да се опитваш да компенсираш липсата, не можеш.
Браво за това с кокала. Не е лошо да го прилагаш по често за да свикне, че ти си този, който "диктува правилата". Не разбрах дали навън или у вас е набарал този кокал, но не му давай пилешки кокали повече.
За 3 месечен и 8 кг. - отворих си тефтерите, за да видя мои кученца, колко са тежали тогава и видях, че на 2 месеца са тежали толкова.
Съветвам те да му вземеш един чувал на Роял Канин или Про план на Пурина. Храната е много силна и дава много добър старт на бебетата. Цената им е височка, но в тези храни като съставки е почти цялата Мендалеева таблица. Имай предвид, че храната през първата година е много важна за растежа и развитието на кученцето. После, колкото и да се опитваш да компенсираш липсата, не можеш.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 16 August 2007 - 10:36 PM
Не го затваряй в банята, защото при свършен факт то изобщо не разбира защо е там и само го сресираш. За това, че пишка и ака все навсякъде е нормално, защото е още малък. Следи му поведението, всяко кученце преди да се изходи търси място, като души пода. Затова, че ти не го следиш не е виновно то. Когато го усетиш, че си търси местенце, тогава го заведи в банята.
ВИНАГИ, когато кученцето ти направи това, което искаш от него го погали, кажи му БРАВО, и/или му дай лакомство. Така то разбира, че си доволен от него.
Не го оставяй в банята цяла вечер, а само когато е нужно. Кучето има нужда от внимание и любов, а не да е изолирано и само.
Ти видя ли, че има специална тема за Възпитание, обучение, етология тук:http://dog.bg/f/index.php?act=ST&f=35&t=657
П.п. Тук пишем на кирилица, ако нямаш, тук има кирилизатор. И обръщай внимание, колко пъти пускаш едно и също съобщение.
ВИНАГИ, когато кученцето ти направи това, което искаш от него го погали, кажи му БРАВО, и/или му дай лакомство. Така то разбира, че си доволен от него.
Не го оставяй в банята цяла вечер, а само когато е нужно. Кучето има нужда от внимание и любов, а не да е изолирано и само.
Ти видя ли, че има специална тема за Възпитание, обучение, етология тук:http://dog.bg/f/index.php?act=ST&f=35&t=657
П.п. Тук пишем на кирилица, ако нямаш, тук има кирилизатор. И обръщай внимание, колко пъти пускаш едно и също съобщение.

Публикувано: 16 August 2007 - 10:51 PM
Едно кученце, може да е най- дребното в цялото котило, но с добра храна и добро гледане може да стане едно прекрасно животно. Е, разбира се, че и генът е много важен. Не се притеснявай, колко тежи в момента, а оттук нататък. Вземи му тази храна, която ти споменах и сам ще видиш разликата. Много се надявам да ме послушаш и след време да споделиш впечатленията си.

Публикувано: 16 August 2007 - 11:13 PM
Цитат
kato se izpikae w ka6ti ili se isere mu potapjm mucunkata w ednoto ot dwete i go ztvarjm v banjta na svetlo cjla we4er i skimti i lae towa pre4i li mu
bl) bl) боже боже....... затвори се ти в банята цяла вечер,при положение че си още малък и искаш внимание и любов,СПОРЕД ТЕВ ПРЕЧИ ЛИ МУ ?!?!?!?
Сам недеи взимай такива крупни и дирекни мерки,ако нещо не ти е ясно по-добре попитай тук-както виждаш има кои да ти намери отговор на всеки въпрос.......чак жал ме хвана за малкото като прочетох това !!!
Публикувано: 16 August 2007 - 11:30 PM
Да, Yanko_pld, и аз така се почувствах. Зотова и отговорих, дано да има резултат . Човека взима много крайни мерки и дано чрез нас да промени отношението и поведението си към малкото бебе. worthy.