Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#1961 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 August 2007 - 12:01 AM

Цитат

darkux и аз сам съгласна с irena.и аз са6то го имам този проблем даже при мене е по голям таикато миризмата идва от пин4ер4ето което о6те не може дфа се нау4и каде да пи6а и ака и представи си на кво ми мири6е вка6ти.та затова сам си взела за всяка стая ароматизатори и 4истя ламината по три пати не ден с ароматизирани препарати

kaji qkvo ime na aromatizator koito absorbira lo6ata i q zamenq s hubava mirizma

pyk az sy6to taka sam s kilimi v ky6ti i sa umirisvat...amam da ima aromatizator pone....

#1962 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 17 August 2007 - 12:42 AM

Тази нощ май стана нощта на рекламите, ама поне дано да е полезно. Ароматизаторите на Ambi Pur имат най- различни аромати, но са много силни.
А за килима - след като го почистиш с прахосмукачка, го почисти с четка и разтвор от препарат за килими и 1-2 лъжици оцет. Оцета доста помага за убиването на всякакви милизми и не пречи на жинотните. Ако го правиш 1-2 пъти месечно, няма да има миризма на куче.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#1963 Потребителят е офлайн   Kolangi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 August 2007 - 07:03 AM

Здравейте, аз също наскоро си взех малко ротвайлерче и научих наистина много от този форум.
И аз като другите новобранци имам въпрос- през колко време се къпе малко кученце, и ако може ма ми препоръчате шампоан или сапун защото до колкото знам не става с тези дето са за човек

#1964 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2007 - 07:59 AM

недей да топиш муцунката на кучето в изпражненията.този метод е мн. остарял и няма ефекта който си мислеш.достатъчно е да го наблюдаваш и в момента в който го видиш казваш твърдо НЕ и го носиш в банята.а за това,че по поведението можеш да го познаеш кога му се пишка-вярно е .

#1965 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2007 - 08:03 AM

малкото куче пешка винаги след като стане от сън.това е най удобния момент да му покажеш къде се вършат тези неща.и като го занесеш в банята не го оставяй само.ще стоиш до него докато си свърши работата-ако ще и 1 час.след това гопохвали-погали го дай му нещо за хапване,което то много обича.

#1966 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2007 - 08:13 AM

не му се сърдете на човека-той не знае.чул е от тук от там по нещо и го прави.той не е виновен,че са му дали грешна информация.сега след всички съвети ще поправи грешките си.и той обича бебето си като нас и иска най-доброто за него.приятелю-продължавай да питаш за всичко в което не си сигурен.всички ще ти помогнем-кой с каквото може.никой не се е родил научен. 1super

#1967 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2007 - 08:37 AM

Цитат

Тази нощ май стана нощта на рекламите, ама поне дано да е полезно. Ароматизаторите на Ambi Pur имат най- различни аромати, но са много силни.
А за килима - след като го почистиш с прахосмукачка, го почисти с четка и разтвор от препарат за килими и 1-2 лъжици оцет. Оцета доста помага за убиването на всякакви милизми и не пречи на жинотните. Ако го правиш 1-2 пъти месечно, няма да има миризма на куче.

караи пиле ...нали трябва да помагаш на хората, това е заложено в теб worthy .Меси

#1968 Потребителят е офлайн   Хера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2007 - 08:41 AM

трябва ти неутрализатор на миризми. Има специални за домашни любимци и кожа с аромат на грейпфрут. Аз лично използвам такъв и съм доволна. Неутрализаторът е "fresh master" /www.freshmaster.hit.bg/ - дано да не прозвучи като реклама, че цитирам марки, но само такъв съм използвала. Възможно е да има и други по-силни и ефикасни. 1super

#1969 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 17 August 2007 - 09:34 AM

Цитат

не му се сърдете на човека-той не знае.чул е от тук от там по нещо и го прави.той не е виновен,че са му дали грешна информация.сега след всички съвети ще поправи грешките си.и той обича бебето си като нас и иска най-доброто за него.приятелю-продължавай да питаш за всичко в което не си сигурен.всички ще ти помогнем-кой с каквото може.никой не се е родил научен. 1super

Иренче,
Никой не му се сърди на човека. Ако беше така нямаше да му обърнем внимание и да му отговаряме. А за всеки негов въпрос е получил отговор и насока към правилно действие. Права си, че никой не се е родил научен и всеки е започнал от А и Б. Аз специално още имам неща, на които се уча и като незнам, не се притеснявам да попитам.
Незнам, защо си останала с такова впечатлетие?!?
User's Signature

#1970 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 17 August 2007 - 09:56 AM

Цитат

Здравейте, аз също наскоро си взех малко ротвайлерче и научих наистина много от този форум.
И аз като другите новобранци имам въпрос- през колко време се къпе малко кученце, и ако може ма ми препоръчате шампоан или сапун защото до колкото знам не става с тези дето са за човек

Здравей и добре дошъл/а при нас!!! cheers

Малко кученце не е добре да се къпе, защото може да настине и да се разболее. Ако е много мръсно или мирише, го забърши първо с влажна кърпа и веднага след това го подсуши хубаво. Изчакай да стане поне на 4-5 месеца и тогава, но трябва пак да го подсушиш добре и да не излизате веднага на разходка, затова най- добре направи това вечерта. За марки шампоани не мага да ти помогна, за мен това няма значение. Аз специално използвам предимно такива, които са противопаразитни и за кучета.
Препоръчително е едно куче да се къпе 2 пъти годишно с препарати (ако не е наложително повече), защото тяхната кожа и козина не е като човешката и по- бавно се омазнява. Иначе всеки ден можеш да го миеш, но само с вода, без шампоан или сапун.

Разкажи ни нещо за твоето приятелче, а и не е лошо да ни го покашеш l)

Поздрави и успех!!!
User's Signature

#1971 Потребителят е офлайн   Kolangi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 August 2007 - 11:00 AM

Ами какво да разкажа? Момиче е, казва се Берта и е много игрива. Смеем се много като си играем с нея. Хапем се доста пишкаме и акаме кадето си искаме,
даже някой път лаем. Много е готина и наистина много се радвам че си взех точно тази порода. В момента съм на работа но като се прибера ще ви покажа и нейни снимки.

#1972 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 17 August 2007 - 11:23 AM

Да ти е жива и здрава Берта! w)
Да се радвате взаимно и да сте заедно много, много години! super best

Ще чакаме снимки!
User's Signature

#1973 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2007 - 11:30 AM

добре де не се изразих правилно oleeee .да го кажа по друг начин-възмущавате се от постъпките му.виждам,че тук всички сте много отзивчиви и помагате със съвети.обаче има един МОГО ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ-малко хора знаят за този форум и къде да го намерят и за това грешат в отглеждането на любимците си.не знам какво можем да направим по въпроса-май нищо s)

#1974 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2007 - 12:24 PM

hera mersi i na teb b)

az mislq 4e e i mnogo vajno vyv vsi4ki igri da pobejdava 4ovekyt za da ne si vaobrazi, 4e e po silno ot nego i da ne go slu6a vob6te i da mu se rep4i kogato mu se kara i t.n.
zatova az vinagi kato igraq "pe4elq" ... e slu4va se da 'zagubq" , no tova e rqdko

#1975 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 17 August 2007 - 12:29 PM

Да, права си, че малко хора знаят за този форум, а и доста хора, които не са при нас или си знаят работата или някой друг им помага, но това е друга тема на разговор.....
Но всеки, който е дошъл при нас е добре дошъл и е посрещнат топло. С каквото сме могли, всички вкупом сме помагали.
На всеки, който търси отговор на въпросите си при отглеждането на своя любимец сме изразявали - всеки своето мнение. Истината не винаги е приятна и някой път от нея боли, но ако човек наистина иска да се справи с положението, не би трябвало да се притеснява, че е сбъркал. Нали се учим от грешките си. Въпросът е да отсее най- правилното и да се вслуша в съвета.
Всеки има право на мнение и решение как да постъпи.

С най- топли чувства: dmm

П.п. С това искам да се извиня, ако съм обидила някой, не съм го направила с някаква умисъл или по- специално отношение.
User's Signature

#1976 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2007 - 02:03 PM

dmm качи твоя снимка и на рот-а ти за да видим кое е това филосовско момиче r) cheers

#1977 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 17 August 2007 - 03:03 PM

Цитат

dmm качи твоя снимка и на рот-а ти за да видим кое е това филосовско момиче r) cheers

Darkyx,
Извинявай, но не разбрах точно поканата ти за снимка - моя или на моя рот искаш да видиш? b)
User's Signature

#1978 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 17 August 2007 - 03:20 PM

Ето, макар и стара, снимка на моята любимка с един нейн "обожател"

Прикачени файлове

User's Signature

#1979 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 17 August 2007 - 03:21 PM

w) И пак тя...

Прикачени файлове

User's Signature

#1980 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 17 August 2007 - 03:23 PM

А на тази съм аз с едно от нашите бебета w) w) w)

Прикачени файлове

User's Signature

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема