Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 16 October 2007 - 07:33 AM
Публикувано: 16 October 2007 - 09:27 AM
Цитат
Да е жива и здрава Троя и весел празник ( ако празнувате ) Надявам се не се връзвате на такива мнения. И на мен ми се е случвало, когато мойта беше малка да ми дават съвети и наставления хора, които дори си мислеха, че кучето ми е доберман :o
Сега дори не спирам, когато някои се опитва да ме заговаря и напътства ;)

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 16 October 2007 - 11:09 AM
Вчера пак бяха заедно с ротката и с още едно женско куче, но те е нещо смесено с коли, незнам точно на 4 години, а ротката е на 2 и половина тоест с 1 година по-голяма от нашия. B) И ротката все така продължава да не му обръща внимание, дори не го поглежда, момичето й хвърля камъни до него и тя се засилва, блъска се отгоре му и пак, все едно е въздуха :o . А другата мацка :blink: му обърна по-голямо внимание душиха са, той дори са опита да я накара да играят, но явно е доста по-улегнала и не му отговори, но все пак показа че го забелязва ;D . И тъй това е от нас, и ирена не им се връзвай B) .
А и един интересен въпрос... Вашите кучета разбират ли посоките, тоест когато им посочите с пръст разбират ли накъде да отидат, защото моя без да съм го учил на това, когато сме пред две пътеки и той избере не тази, която искам му посочвам къде искам и той минава от там. Аз много му се радвам как го умее това нещо :blink: . Айде, че поста стана цяла страница...
Публикувано: 16 October 2007 - 11:52 AM
Цитат
Да, особено когато са т.нар " специалисти" - аз им отговарям, че и купувам по 2 пилета и с това я храня всеки ден.
Цитат
Дааа, много са умни тия наши ротове :wub:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 16 October 2007 - 12:01 PM
Публикувано: 16 October 2007 - 12:07 PM
Публикувано: 16 October 2007 - 01:45 PM
Тези дни ще я снимам и ще кача и снимки
Публикувано: 17 October 2007 - 10:09 AM
Цитат
Хмм не виждам смисъл от този пост, но както и да е :o
Нашия беше прасенце като беше на 5-6 месеца, защото започваше да живее навън, а преди това беше вкъщи, и на баща ми все му се виждаше малко това, което му давам. В този случай обаче мнението на "специалиста" ;D ми послужи добре да се справя с инатите му ;) . Почнах да му давам както си знам аз и сега си е добре. Чувал съм, че най - лесно се разбира дали кучето ти е във форма, ако при лек натиск му усещаш ребрата, при него е така. Обаче сега за зимата ще му поувелича храната, за да натрупа малко мазнинки за студеното време B) ...
Публикувано: 17 October 2007 - 04:59 PM
вчера май ни беше ден на повечето да ни критикуват кучетата ..мен вечерта някав ма разпитва са праи на големия кучкар и дава някви оценки... :rolleyes:
Публикувано: 17 October 2007 - 09:03 PM
Клиентка в зоомагазина ми продава кучето. Нямат достатъчно пари да му купуват качествена храна, кучето са им го подарили. Те имат малко дете и са затруднени. Моля яко някой ма желание и иска да има куче нека ми пише на ЛС очаквам жената да ми даде неини координати за да ви свържа. Аз в къщи имам 2 Шар-Пея и не мога да взема кучето.
Благодаря.
Публикувано: 18 October 2007 - 11:28 AM
Благодаря предварително за отговорите Ви!
Публикувано: 18 October 2007 - 12:27 PM
И моето куче доста са го критикували - че му била по-дълга муцунката, че било по-високо за женска и т.н. ама голяма работа. Спецове много.... и аз като един от тях викам, че рота ми е идеален :P
Публикувано: 18 October 2007 - 02:38 PM