Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 01 June 2006 - 10:58 PM

Ротвайлерът е много добър пазач,но лъвът е по добър!(animal planet)
Публикувано: 09 June 2006 - 01:55 PM
Моят Бруно направи 3 месеца,оправи се разстройството.Мина 3 та ваксина преди седмица и сега го извеждам на разходка,къпахме се в морето,ринахме се в пясъка,живо чудо worthy ,изри целят пясък на плажа d) ,плува в морето.Искам да ви питам какво е мнението ви за тези канадски храни chicopee,храня го с тези гранулки,доставят ги дори по домовете http://www.chicopeebg.com/ .Сега тежи 11 кг,храня го схемата както е описано на чувала.
Публикувано: 09 June 2006 - 10:21 PM
Радвам се 4е има форум за любимата ми порода ку4ета :) Имам един вапрос ?Имам мъжки на 1 г. 8 м. ку4ето сам го обу4ил и слу6а, но у6ите ме притесняват смисал постават им не падата така както трябва?Ето и снимка :
Прикачени файлове
-
24042006_001_.jpg (62.01K)
Брой сваляния: 130
Публикувано: 09 June 2006 - 10:28 PM
Цитат
Радвам се 4е има форум за любимата ми порода ку4ета :) Имам един вапрос ?Имам мъжки на 1 г. 8 м. ку4ето сам го обу4ил и слу6а, но у6ите ме притесняват смисал постават им не падата така както трябва?Ето и снимка :
Объркал си аватара - той вече се ползва от друг потребител n)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 June 2006 - 07:08 AM
моля ви за съвет,моят ротвайлер е на 3 месеца и една седмица и отняколко дена проявява неподчинение.Преди се отзоваваше на всичики команди,а сега му викам ела тук и той само стои и ме гледа и не изпълнява,и това е след като се е нахранил.И като не му позволим нещо и прави напук,днес като му забранихме да се кача на леглото например и се изака на килима в спалнята при условие ,че е акал преди това.Но ме притеснява ,че като го повикам не винаги идва.Да не би да е влязал в пубертета и какво трябва да направя в случая ,много е лаком и командите,които ги асоциира с тези свързани с храна ги изпълнява,ама защо не идва като го извикам.
Благодаря
Публикувано: 11 June 2006 - 01:44 PM
Публикувано: 11 June 2006 - 01:51 PM
Снимки на нашите кучета,които се явиха-на 15 месеца
AARON ALLEGRO DIVACE
AMAR ALLEGRO DIVACE
ALMA ALLEGRO DIVACE
и татко им-ILCO VON TISHEVITSA
още снимки в галериите на
www.allegrodivace.com
Публикувано: 11 June 2006 - 06:39 PM
Отдавна не съм писъл нищо във форума ама все не намирам време .Ние вече сме на почити 3 месеца и вече се разхождаме .Е малко по малко де защото естествено и бързо се умаряме d) .Някой може ли да ми помогне с някъква табличка ,ако естествено има такава,колко килограма и съответно на колко месеца трябва да е препоръчително кученцето .Моят пес е почти 15 кг а днес е 11 му седмица нормално ли е според вас?Благодаря предварително r)
Прикачени файлове
-
IMG_0219.jpg (36.42K)
Брой сваляния: 103
Публикувано: 13 June 2006 - 06:45 PM
ако някой има повече снимки от последната изложба на 10.06.06 нека ги публикува,моля!!!

[B][U][COLOR=blue][SIZE=3][FONT=Arial]ако не можеш да помагаш на другите,поне не им пречи
Публикувано: 19 June 2006 - 10:46 AM
Искам да попитам разбиращите ;) , как да я научим да ходи по нужда само на терасата, защото си пишка и ака b) навсякъде.
Публикувано: 22 June 2006 - 08:15 AM
Рик като беше малък слагах вестници, правеше си миризливите работи там, по вестниците. Но за първи път навън се изака като стана на 6 месеца/ бях много горда w) /.
За възпитанието-почнахме обучение като стана на 3 месеца.Малка сте я взели.Сега важни са ваксините и качествената храна.Намерете си ветеринар, които ще й е най-добрия приятел на Барса/след вас/ от тук нататък. b)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 22 June 2006 - 08:20 AM
Прикачени файлове
-
ku4eta_060.jpg (45.75K)
Брой сваляния: 108
Публикувано: 22 June 2006 - 08:20 AM
Цитат
Отдавна не съм писъл нищо във форума ама все не намирам време .Ние вече сме на почити 3 месеца и вече се разхождаме .Е малко по малко де защото естествено и бързо се умаряме d) .Някой може ли да ми помогне с някъква табличка ,ако естествено има такава,колко килограма и съответно на колко месеца трябва да е препоръчително кученцето .Моят пес е почти 15 кг а днес е 11 му седмица нормално ли е според вас?Благодаря предварително r)
Кучето е страхотно, в отлична форма е!
Намерих само това.
http://72.14.221.104...bg&ct=clnk&cd=1

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 22 June 2006 - 08:22 AM
Прикачени файлове
-
ku4eta_033.jpg (79.45K)
Брой сваляния: 100