Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#421 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 June 2006 - 08:24 AM

Мик, твое ли е това сладурче? w)
Връщам се 5 години назад, искам пак да е бебешок Рик и да го нося на ръце/сега само главата му се побира в скута ми/. r)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#422 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 22 June 2006 - 08:50 AM

d)

#423 Потребителят е офлайн   de3demona Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 June 2006 - 01:06 AM

Цитат

Дездемона, та тя е съвсем мъничка. Нали не очакваш , че за 3 дни ще се научи да стиска и да върши работата на едно място?
Рик като беше малък слагах вестници, правеше си миризливите работи там, по вестниците. Но за първи път навън се изака като стана на 6 месеца/ бях много горда w) /.
За възпитанието-почнахме обучение  като стана на 3 месеца.Малка сте я взели.Сега важни са ваксините и качествената храна.Намерете си ветеринар, които ще й е най-добрия приятел на Барса/след вас/ от тук нататък. b)

Не очаквам да я науча за няколко дни. Исках съвет от опитните да знам как да се държа с нея. Това е първото ми куче, и затова питам, който има инфо да каже. По-различно е да ти даде съвет човек, който гледа куче, особено от тази порода. r)

#424 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2006 - 08:03 AM

Дездемона,
Прочети първите страници на темата и темите за възпитание-то важи за всички кучета, макар че аз смятам, че ротовете са малко по-своенравни и искат твърда ръка.
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#425 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 12:13 AM

Цитат

Мик, твое ли е това сладурче? w)
Връщам се 5 години назад, искам пак да е бебешок Рик и да го нося на ръце/сега само главата му се побира в скута ми/. r)

r) Не е мое,на една приятелка е малката Мекса!
Проблема е,че е много доминантна и активна и незнам как ще се справят с нея когато порастне:(
Роти-то не е за мен порода,гледала съм на един приятел женската,но не си допаднахме макар кучето да беше спокойно и кротко.

#426 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 11:30 AM

danissa b)
Много ти благодаря за линка .Тази табличка ще ми е от полза и за напред.Точно сме в норма 47см и 15-16кг на 3 месеца.Не че ако не беше нещо щеше да се промени ама все пак.Ще сложа една снимчица с по-големите батковци nok

Прикачени файлове

#427 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 11:37 AM

Цитат

danissa b)
Много ти благодаря за линка .Тази табличка ще ми е от полза и за напред.Точно сме в норма 47см и 15-16кг на 3 месеца.Не че ако не беше нещо щеше да се промени ама все пак.Ще сложа една снимчица с по-големите батковци nok

За нищо. b)
Инфото е полезно, особено за стопани като мене, които все мислят, че куч е слаб и треперят да не остане без манджа. l)
Не, че кг са водещата линия у нас, от която да се съобразя с храната, но за 5 години храненето при наш ротко е вече рутина.
Бях много объркана като беше малък, все не знаех дали съм дала достатъчно за ядене. b)
Снимката w) е супер-налага ли се на големите батковци? r)
User's Signature

#428 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 11:44 AM

Ето една `баровска ` снимка на Рик-на 5 месеца е , ама вече `пуши`. b) b)
http://community.web...085063862gPxljY
User's Signature

#429 Потребителят е офлайн   barnet Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 24 June 2006 - 12:01 PM

Здравейте,
незнам дали нее малко оffтопик,но поглеждали ли сте скоро обявите продавам?Как намирате ротито там,на мен ми се струва,че трябва да е по скоро в"подарявам?Попитах продавача няколко въпроса,но нямам отговор,а животинката не ми се вижда да е ок,нещо кльощавка!Мнения?Все пак е рот

#430 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 12:09 PM

Цитат

Здравейте,
незнам дали нее малко оffтопик,но поглеждали ли сте скоро обявите продавам?Как намирате ротито там,на мен ми се струва,че трябва да е по скоро в"подарявам?Попитах продавача няколко въпроса,но нямам отговор,а животинката не ми се вижда да е ок,нещо кльощавка!Мнения?Все пак е рот

Барнет,
нали това-http://dog.bg/index.php?ac=post_view&postcatid=2&catid=3&postid=7678.
Много е слабо това животинче. s) Собственикът какво отговори, за колко пари става въпрос?Явно иска пари от рота да изкара, кученцето не е гледано добре. s)
User's Signature

#431 Потребителят е офлайн   barnet Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 12:12 PM

това и аз се чудя,писах му и чакам,но май е кофти работата/предполагам/

#432 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 12:14 PM

Системно недохранване е било при това куче....А и сигурно е било само на синджир, слаби крачета, неразвит гръден кош... s)
Барнет, ти искаш да го вземеш ли?
User's Signature

#433 Потребителят е офлайн   barnet Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 12:18 PM

не сам в bg,но мога да се опитам да го "натреса"на брат ми,а той е израстнал покрай нашите ротове

#434 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 12:19 PM

Като ти отговори стопанина -пиши какво ти е написал, ако можеш.
Мъчно ми е за кучето... s)
User's Signature

#435 Потребителят е офлайн   barnet Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 12:20 PM

ok,веднага

#436 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 02:52 PM

Публикувано на Jun 24 2006, 11:37 AM
--------------------------------------------------------------------------------
QUOTE (didoo @ Jun 24 2006, 11:30 AM)
danissa
Много ти благодаря за линка .Тази табличка ще ми е от полза и за напред.Точно сме в норма 47см и 15-16кг на 3 месеца.Не че ако не беше нещо щеше да се промени ама все пак.Ще сложа една снимчица с по-големите батковци

За нищо.
Инфото е полезно, особено за стопани като мене, които все мислят, че куч е слаб и треперят да не остане без манджа.
Не, че кг са водещата линия у нас, от която да се съобразя с храната, но за 5 години храненето при наш ротко е вече рутина.
Бях много объркана като беше малък, все не знаех дали съм дала достатъчно за ядене.
Снимката е супер-налага ли се на големите батковци?

Еее.....хеееее голям симпатяга с тоя фас bravoS
Ами не ,не се налага ,даже го е страх малко.Пробва да се зеиграе от време на време но когато някое по-голямо куче се обарне по рязко към него и тои се свива.Обаче аз го водя всеки ден на полянката за да свиква с тях и с хората като цяло че да нямам проблем след време r)

#437 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 02:56 PM

А защо не ми се публикува съобщението? s)
опа малко съм избарзал сигурно виждам го вече sorry за излишния пост w)

Ей това кученце наистина много кофти е гледано май или е боледувал от нещо.Дано някой по-скоро го вземе че да се погрижи за него.

#438 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2006 - 06:32 PM

Ех много ме е яд на такива хора. Та кучето на нищо не прилича. Една голяма глава и другото кожа и кости... a) NNN bash Няма ли сърче тоз човек ве. ouu

Иначе и аз си имам един малък сладур - Неро се казва ;) . Малко дребничък около 10 килограма на 3 месеца преди една седмица ги навърши. Ама това може би се дължи на това, че имаше много проблеми в началото. Ту не ядеше или пък имаше разтройство. А и ме съмнява, че като го взехме не беше на 40 дена както ни каза развъждащия а на по-малко(според мен около 30-35), но вече започна редовно до яде и да расте. Но нали по принцип на тази възраст трябва да яде по 4 пъти на ден. Той обаче не иска яде сутрин, наобед малко и вечер много, не знам защо. Преди ядеше по 4 пъти, но сега започна по 3. От вчера сме му купили каишка и сега е даже с нея. Почти свикна и утре даже ще се опитам малко да го водя на повод. Да видим какво ще стане b) . Иначе аз не мисля да е с каишката постоянно. То е не се налага като ние го гледаме на вън в оградено място с хубава огромна къщичка 80/90 сантиметра. Сега го тренирам често му слагам и свалям каишката за да свикне. И наистина вече не се търкаля за да се оттърве от нея, а я приема съврсем нормално. Сега когато започна да го изкарвам и започнем да бягаме се надявам да започне да се развива по-бързо и "дай боже" r) да настигнем килцата на дидовия сладур.

#439 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2006 - 10:52 PM

Здравейте отново,
Абе моя хубавец и той малко по малко постепенно започна сам да си намалява храната.Незнам дали е от жегите ама сега яде на половината на това което ядеше преди седмица две.Иначе е жизнен играе ,скача и т.н. само дето не щте да яде .Даже видимо започна да отслабва .Преди седмица беше като една топка ,а сега му се виждат последните 2-3 ребра.Незнам не сам специалист ама нашият доктор каза че най вероятно е от жегите. Вие какво мислите........някой нещо да ме посъветва?
Благодаря ви d)

#440 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 09:56 AM

Didoo, не се притеснявай, сега са страхотни жеги, какъв апетит да имат през деня, като само се чудят къде да се скатаят на хлад. r) Нашият принципно лятно време яде по-малко.
А и нали не трябва ротчетата ни да са като топки b) , угояването хич не е добро. s)
User's Signature

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни