Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#431 Потребителят е офлайн   barnet Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 24 June 2006 - 12:12 PM

това и аз се чудя,писах му и чакам,но май е кофти работата/предполагам/

#432 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 June 2006 - 12:14 PM

Системно недохранване е било при това куче....А и сигурно е било само на синджир, слаби крачета, неразвит гръден кош... s)
Барнет, ти искаш да го вземеш ли?
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#433 Потребителят е офлайн   barnet Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 12:18 PM

не сам в bg,но мога да се опитам да го "натреса"на брат ми,а той е израстнал покрай нашите ротове

#434 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 12:19 PM

Като ти отговори стопанина -пиши какво ти е написал, ако можеш.
Мъчно ми е за кучето... s)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#435 Потребителят е офлайн   barnet Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 12:20 PM

ok,веднага

#436 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 02:52 PM

Публикувано на Jun 24 2006, 11:37 AM
--------------------------------------------------------------------------------
QUOTE (didoo @ Jun 24 2006, 11:30 AM)
danissa
Много ти благодаря за линка .Тази табличка ще ми е от полза и за напред.Точно сме в норма 47см и 15-16кг на 3 месеца.Не че ако не беше нещо щеше да се промени ама все пак.Ще сложа една снимчица с по-големите батковци

За нищо.
Инфото е полезно, особено за стопани като мене, които все мислят, че куч е слаб и треперят да не остане без манджа.
Не, че кг са водещата линия у нас, от която да се съобразя с храната, но за 5 години храненето при наш ротко е вече рутина.
Бях много объркана като беше малък, все не знаех дали съм дала достатъчно за ядене.
Снимката е супер-налага ли се на големите батковци?

Еее.....хеееее голям симпатяга с тоя фас bravoS
Ами не ,не се налага ,даже го е страх малко.Пробва да се зеиграе от време на време но когато някое по-голямо куче се обарне по рязко към него и тои се свива.Обаче аз го водя всеки ден на полянката за да свиква с тях и с хората като цяло че да нямам проблем след време r)

#437 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2006 - 02:56 PM

А защо не ми се публикува съобщението? s)
опа малко съм избарзал сигурно виждам го вече sorry за излишния пост w)

Ей това кученце наистина много кофти е гледано май или е боледувал от нещо.Дано някой по-скоро го вземе че да се погрижи за него.

#438 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2006 - 06:32 PM

Ех много ме е яд на такива хора. Та кучето на нищо не прилича. Една голяма глава и другото кожа и кости... a) NNN bash Няма ли сърче тоз човек ве. ouu

Иначе и аз си имам един малък сладур - Неро се казва ;) . Малко дребничък около 10 килограма на 3 месеца преди една седмица ги навърши. Ама това може би се дължи на това, че имаше много проблеми в началото. Ту не ядеше или пък имаше разтройство. А и ме съмнява, че като го взехме не беше на 40 дена както ни каза развъждащия а на по-малко(според мен около 30-35), но вече започна редовно до яде и да расте. Но нали по принцип на тази възраст трябва да яде по 4 пъти на ден. Той обаче не иска яде сутрин, наобед малко и вечер много, не знам защо. Преди ядеше по 4 пъти, но сега започна по 3. От вчера сме му купили каишка и сега е даже с нея. Почти свикна и утре даже ще се опитам малко да го водя на повод. Да видим какво ще стане b) . Иначе аз не мисля да е с каишката постоянно. То е не се налага като ние го гледаме на вън в оградено място с хубава огромна къщичка 80/90 сантиметра. Сега го тренирам често му слагам и свалям каишката за да свикне. И наистина вече не се търкаля за да се оттърве от нея, а я приема съврсем нормално. Сега когато започна да го изкарвам и започнем да бягаме се надявам да започне да се развива по-бързо и "дай боже" r) да настигнем килцата на дидовия сладур.

#439 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2006 - 10:52 PM

Здравейте отново,
Абе моя хубавец и той малко по малко постепенно започна сам да си намалява храната.Незнам дали е от жегите ама сега яде на половината на това което ядеше преди седмица две.Иначе е жизнен играе ,скача и т.н. само дето не щте да яде .Даже видимо започна да отслабва .Преди седмица беше като една топка ,а сега му се виждат последните 2-3 ребра.Незнам не сам специалист ама нашият доктор каза че най вероятно е от жегите. Вие какво мислите........някой нещо да ме посъветва?
Благодаря ви d)

#440 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 09:56 AM

Didoo, не се притеснявай, сега са страхотни жеги, какъв апетит да имат през деня, като само се чудят къде да се скатаят на хлад. r) Нашият принципно лятно време яде по-малко.
А и нали не трябва ротчетата ни да са като топки b) , угояването хич не е добро. s)
User's Signature

#441 Потребителят е офлайн   valmar Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 08:14 PM

Здравейте,
От жегите е,моят Бруно и той се назландисва,не яде както преди,хапне малко,после се върне и си доизяде,но като му смеся гранулите с мляко или бульон и всичко омита,чуди се къде да се скрие на хладно.Сега на 6 юли ще стане на 4 месеца,много е умен,разхождаме го всеки ден по 4-5 километра,научил е доста команди.Само дето не мога да го спра дя дъвче каквото му падне,като го изтърава от поглед и е налапал нещо да дъвче.Ама и това ще премине. 1super

#442 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 09:51 AM

С Ротвайлер на море :))

Качена снимка

Качена снимка

#443 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 10:07 AM

Супер снимки от морето w)
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#444 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 July 2006 - 11:44 AM

Ей Дидооо твоето кученце има ли опашка. Много са чудя дали да му я оставя или да му я отрежа, ама май ще я махам че в Германия ротвайлер с опашка не видях oleeee

#445 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 July 2006 - 12:32 PM

Цитат

Ей Дидооо твоето кученце има ли опашка. Много са чудя дали да му я оставя или да му я отрежа, ама май ще я махам че в Германия ротвайлер с опашка не видях  oleeee

В цял свят е приет стандарта Ротвайлера да е с опашка от близо 7-8 години(не знам точно кога).Ако си видял в Германия Ротвайлер без опашка има 2 възможности- 1. Да е бад 8 години и да е бил приет новия стандарт след като са му я отрязали. 2. Да не е бил с родословие.

#446 Потребителят е офлайн   BOXER Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 July 2006 - 07:31 PM

Здр. на всички аз с16то имам ротвайлер и пикенез с16то според мен един ротвайлер ако с без одрязана опа6ка то прилича на някои мастия неми харесват ротвайлерите с неодрязани опашки b) b) b) b) b) b) b) b)

#447 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 July 2006 - 11:34 PM

Здравейте отново,
Отговарям направо на въпроса r) Не моето кученце няма опашка.Не сам му я махал аз така го взех .По стандарт ако не се лъжа от2003г насам трябжа да са с естествени (не купирани) опашки.Но в интерес на истината аз също си падам по кучета без опашки w) Абе нали си е моето ако ще и без глава да е пак ще си е най-хубаво за мен l) Също така за доберманите и боксерите си ми харесват както си бяха преди време с купирани уши и опашки.Разбира се това си е мое лично мнение щом стандартите се променят би било добре и ние да ги спазваме(да не кажа че е и задължително даже).Според мен ако няма да ходи по изложби кученцето и ще си бъде само домашен любимец направи така както би ти харесвало на теб .
Приятна вечер на всички . r) Чао 1super

П.П. Опа извинявам се .Не съм видял поста на Morti сигурно е така .Това за опашката може и да е от 7-8 години
Аз това за 2003г.не съм много сигурен.Някъде го бях чул ама може и да не е вярно. 1super

#448 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2006 - 08:03 AM

Ех, Морти, страхотни снимки!! w) Къде бяхте на моренце, гледам няма хора/или са избягали като си видели едрия красавец b) /.
User's Signature

#449 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2006 - 08:30 AM

Бяхме на неохраняемия плаж на Дюни,защото на плажа на ММЦ не ни пуснаха скуче във водата:(((Хората се оплаквали s)

#450 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2006 - 11:01 AM

"Според мен ако няма да ходи по изложби кученцето и ще си бъде само домашен любимец направи така както би ти харесвало на теб."
Ехоооооо Дидооооооо какви са тези неща, които пишеш. Извинявай много, но въпроса не е кое ти харесва на теб, а кое е най-добро за кучето. NNN
Ако на мен ми харесва да ти отрежа малко носа понеже ти е по-дълъг от обикновенно, дали това ще те направи по-щастлив или по красив или знам ли и аз още какво. bl)
Защо хората си мислят че са богове и се бъркат там където не им е работата. Щом са се родили с опашки кучетата, кои сме ние че да им ги режем NNN
И за сведение да ти кажа, че няма нищо по красиво от ротвайлер с опашка. w)
Впрочем ако си със стърчащи уши, мини през някой вет и ще ти оправи проблема за минута.
Нищо лично!
User's Signature

Качена снимка

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема