Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#781 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 November 2006 - 03:41 PM

Да бе,Инче,помниш ли колко бяха малки,когато ги разходихме заедно:)Лекси беше малко сладко розово бебе:)Като мишленце w) w)А я го виж сега:)))Възмъжал,голям,красвец- пу пу пу bravoS

#782 Потребителят е офлайн   jani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2006 - 04:11 PM

Ние бяхме преди 3 дена на първата ни разходка b) Бруно беше страшно учуден и много любознателен, страхотен бонбон. А и всяваме голям респект в хората и много ни харесват ;) Ще го снимам довечера и ще пусна снимки.
Само дето още изкачването и слизането по стълбите са ни малък проблем, но ще се научи.
А иначе навън е страшно послушен и много бързо схваща и запомня команди.
Чудя се само кога да го запиша на училище? Сега е на почти 4 месеца.
User's Signature

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!

#783 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2006 - 04:54 PM

w) чакаме снимки!!!!! w) 1super
щом схваща бързо,значи бързо ще свикнете със стълбите!!!и ние бяхме така!! wink
а за училището-несъм този който може да ти каже нещо по въпроса(за магданоса b) ) b) b)

не се и съмнявам,че събирате очите на хората-то с вашия чар на ротовете-може ли!?(говоря за всички ротове) 1super
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#784 Потребителят е офлайн   bib Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 November 2006 - 06:00 PM

От няколко дни забелязвам нещо като пърхут по моята малка, имал ли е някой подобен проблем, на какво се дължи и как се лекува? Търсих из форумите, нищо не можах да намеря. s)

#785 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2006 - 07:15 PM

ами аз познавам много кучета(включително и моето до скоро)с такъв "пърхут"!!кожата е суха и като я галиш се бели!!!аз на Прити и го махнах като смених гранулите и и давах добавки за козината няколко дни!!! 1super
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#786 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 November 2006 - 12:30 AM

Предното ми куче имаше такъв "пърхот", но при мен беше защото го къпех прекалено често - през седмица l) И ветеринарят ми беше казал, че не е нормално да го къпя толкова начесто и затова му излизало. Аз се опитвах да не го къпя...нооо той беше като прасенце след всяка разходка l) l) l)

#787 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 23 November 2006 - 12:39 PM

Цитат

Чудя се само кога да го запиша на училище? Сега е на почти 4 месеца.

Преди около година и малко също се чудих кога да запиша моя н училище. От клуб Сириус тогава ми казаха, че не е рано да го запиша - тогава беше на 4-5 месеца. В кучешките училища работят професионалисти и предполагам няма да претоварят кученцето r)
bib, за пърхота бях питала някъде из форума. Доколкото си спомням ме бяха посъветвали, когато го къпя да го правя с катранен сапун (аз ползвам катранен шампоан). Пърхутът изчезна, но дали е от това или от самосебе си немога да кажа b)
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#788 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2006 - 12:44 PM

За пърхута- на мен ми казаха няколко пъти с Низорал.Има ефект:))))

#789 Потребителят е офлайн   wattie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2006 - 09:06 AM

Давайте витамин А продължително време и проблеми с козината, пърхота и лигавиците няма да има

#790 Потребителят е офлайн   джуджанка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2006 - 06:58 PM

А вит. А при кучетата не се натрупва както при човека? За хората може да бъде колкото полезен, три пъти по-опасен. Освен това, за да напишеш подобно нещо трябва да кажеш колко млг/кг. Защото ще започна давам на кучо и утре като му стане нещо няма как да дойда при теб да ти благодаря за съвета n)
User's Signature

Качена снимка

#791 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 November 2006 - 09:38 PM

Може да звучи тъпо, че задавам такъв въпрос, но Парис много често започна да ръмжи или да скимти насън...Започва да се мята по земята насън като луд...Нормално ли е ? Не сме го били или плашили...От какво може да е, да не би да имаме психично отклонение l) l) l) Без маитап, започна да го прави много често bl)

#792 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 November 2006 - 10:49 AM

искам да попитам дали е нормално кучето ми да лае като гледа из прозореца bl)

#793 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2006 - 11:19 AM

Цитат

искам да попитам дали е нормално кучето ми да лае като гледа из прозореца bl)

нормално е b) , лаенето по коли, колела, други кучета, които вижда през `наблюдателницата` е едно от заниманията на повечето кучета.
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#794 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 November 2006 - 06:42 PM

мерси много, аз пък се притесних даже че много лае oleeee

#795 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 26 November 2006 - 12:16 AM

Цитат

Може да звучи тъпо, че задавам такъв въпрос, но Парис много често започна да ръмжи или да скимти насън...Започва да се мята по земята насън като луд...Нормално ли е ? Не сме го били или плашили...От какво може да е, да не би да имаме психично отклонение l) l) l) Без маитап, започна да го прави много често bl)

Нищо му няма , сънува си.

#796 Потребителят е офлайн   wattie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2006 - 12:37 PM

KuKli4kaTa_DaRkY - всички кучета сънуват. Абсолютно нормално е :) Ако стане прекалено силно го събуждай

#797 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2006 - 06:29 PM

Цитат

Явно е кученце, с доста развихрено въображание... b) l)

#798 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 11:47 AM

Мерси много b)
Той е абсолютна шматка, изобщо не го слуша главата...
Има една къща до нас и там наистина има едно ненормално куче, от малките ловджийски породи, то цял ден обикаля по двора и си върти главата много смешно, наистина не е в час, личи му от километри... s)
И когато Парис започне да полудява хем му се смея, хем пък ми идва на ум за онова умствено изостанало куче и се замислям l)
Вчера в парка до нас имаше две палави деца и като се събраха с Парис направо откачиха, такова бягане беше...После и тримата бяха с изплезени езици. Радвам се, че свиква с много хора, за мен е важно, защото предното ми злато не го бях научила на това и един ден се наложи да се разделим с него fow Когато изведа Парис някъде, той постоянно общува с други хора и кучета, мен това само ме радва. Не ми се ще да е злобаря-отшелник l) l) l)

#799 Потребителят е офлайн   wattie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2006 - 12:13 PM

Да аз също гледам да се запознаваме с колкото се може повече хора и кучета

#800 Потребителят е офлайн   Kalina22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2006 - 12:23 PM

Здравейте на всички b) След като прочетох 54 страници за ротвайлера, реших и аз да се похваля, че от 6 дни аз и приятеля ми си имаме един сладък малък бебешор на 2 месеца на име Рот w) От това, което прочетох стигам до извода, че малкия е доста кротичък и умен. Вече почти се справихме с тоалетния проблем b) е с малки изключения разбира се, но определно има прогрес. Относно хапането и драскането, когато посяга да хапе хващам го за вратлето натискам го надолу и няколко пъти НЕ НЕ НЕ b) май има ефект. Сега сладура е като плюшена играчка, но много скоро ще ме гони по килограми, така че от сега се опитвам да действам с твърда ръка. За спането - първите няколко дни спа при нас на леглото, няма да лъжа , че e много спокоен като се е сгушил в краката ми, но като прочетох всички материали тук, разбрах, че е груба грешка и вече не го взимаме при нас, въпреки че ми е толкова приятно s) Цяла нощ скимтя, опитва се да се качи на леглото, но най накрая се отказа и си легна в неговото креватче b) сигурна съм ,че довечера пак ще се пробва, но пак ще бъда лоша bl) ама нали е за добро. В събота му е втората ваксинка, още една и после разходкиии bravoS чакам ги с нетърпение. Мисля тогава и на училище да ходим, иска ми се Рот да е възпитан и дисциплиниран b) Радвам се, че ви открих, форума е много полезен, благодарение на вас мисля,че съм на прав път с възпитанието на Роти b) и разбира се ще продължавам да черпя информация и да искам съвети, защото и аз съм бебе в тази област r)

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни