Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 22 November 2006 - 04:11 PM
Само дето още изкачването и слизането по стълбите са ни малък проблем, но ще се научи.
А иначе навън е страшно послушен и много бързо схваща и запомня команди.
Чудя се само кога да го запиша на училище? Сега е на почти 4 месеца.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 22 November 2006 - 04:54 PM
щом схваща бързо,значи бързо ще свикнете със стълбите!!!и ние бяхме така!! wink
а за училището-несъм този който може да ти каже нещо по въпроса(за магданоса b) ) b) b)
не се и съмнявам,че събирате очите на хората-то с вашия чар на ротовете-може ли!?(говоря за всички ротове) 1super
Публикувано: 22 November 2006 - 07:15 PM
Публикувано: 23 November 2006 - 12:30 AM
Публикувано: 23 November 2006 - 12:39 PM
Цитат
Преди около година и малко също се чудих кога да запиша моя н училище. От клуб Сириус тогава ми казаха, че не е рано да го запиша - тогава беше на 4-5 месеца. В кучешките училища работят професионалисти и предполагам няма да претоварят кученцето r)
bib, за пърхота бях питала някъде из форума. Доколкото си спомням ме бяха посъветвали, когато го къпя да го правя с катранен сапун (аз ползвам катранен шампоан). Пърхутът изчезна, но дали е от това или от самосебе си немога да кажа b)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 24 November 2006 - 06:58 PM
Публикувано: 24 November 2006 - 09:38 PM
Публикувано: 25 November 2006 - 11:19 AM
Цитат
нормално е b) , лаенето по коли, колела, други кучета, които вижда през `наблюдателницата` е едно от заниманията на повечето кучета.

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 26 November 2006 - 12:16 AM
Цитат
Нищо му няма , сънува си.
Публикувано: 26 November 2006 - 06:29 PM
Цитат
Явно е кученце, с доста развихрено въображание... b) l)
Публикувано: 27 November 2006 - 11:47 AM
Той е абсолютна шматка, изобщо не го слуша главата...
Има една къща до нас и там наистина има едно ненормално куче, от малките ловджийски породи, то цял ден обикаля по двора и си върти главата много смешно, наистина не е в час, личи му от километри... s)
И когато Парис започне да полудява хем му се смея, хем пък ми идва на ум за онова умствено изостанало куче и се замислям l)
Вчера в парка до нас имаше две палави деца и като се събраха с Парис направо откачиха, такова бягане беше...После и тримата бяха с изплезени езици. Радвам се, че свиква с много хора, за мен е важно, защото предното ми злато не го бях научила на това и един ден се наложи да се разделим с него fow Когато изведа Парис някъде, той постоянно общува с други хора и кучета, мен това само ме радва. Не ми се ще да е злобаря-отшелник l) l) l)
Публикувано: 30 November 2006 - 12:23 PM