Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 07 November 2006 - 03:50 PM
И нашия спеше на един фотьоил, но от постоянното му слизане и качване (със засилка) горкия фотьоил започна да се разглабя.
Ние лично още не сме се справили напълно с боклука. Но много помага ако в точния момент (когато налапва нещо, а е далече от теб) извикаш НЕ и го оцелваш с каишката. По този повод кучето ми вече има нова стратегия. Намира си нещо за хапване, подушва го и го подминава. Щом и аз подмина "плячката" то се връща малко назад и налапва "нещото" за секунди. n) Борбата е безмилостно жестока, няма да се отказвам, но за сега май и то не мисли да се откаже от дохранване по улиците... NNN
Публикувано: 07 November 2006 - 04:14 PM
А метода с хвърлянето не го видях от училище. Сама стигнах до него след много търчане по кучето. Ти къде водиш твоя разбойник?
Публикувано: 07 November 2006 - 04:30 PM
а за училището имах предвид новата стратегия, която вашия е въвел /"Намира си нещо за хапване, подушва го и го подминава. Щом и аз подмина "плячката" то се връща малко назад и налапва "нещото" за секунди."/Пошегувах се,че са учили в едно училище.Иначе ние го караме на къщно обучение.В Сливен сме и се възпитаваме самостоятелно.Решихме,че така е по-добре.А вие къде ходите на училище.А как го научихте на команда "легни"?з когато му се карам и му давам команда "седни" той направо си ляга.Но това е само, когато разбере, че много съм ядосана.Иначе си изпълнява "седни" без проблем.
Публикувано: 11 November 2006 - 12:13 PM
имам проблем и ще се радвам ако ме посаветвате нещо...
Имам женски рот и на 7ми роди 15 кученца. за съжаление от тях останаха само 5 - останалите умряха и някои от тях ги изяде. беше оставила едното настрани и аз го прибрах да го гледам. купихме специално мляко за бебета кученца, но ми се струва доста слабо не издава много звуци както останалите 4 които са при майката. Доста се притеснявам защото нямам опит в отглеждането на 4дневни кученца. ако някой може да ми даде съвет ще съм много благодарна.
Прикачени файлове
-
hera.jpg (5.05K)
Брой сваляния: 89
Публикувано: 11 November 2006 - 12:41 PM
Публикувано: 11 November 2006 - 02:45 PM
Аз го храня на 2 часа, но то само спи и се налага насила да му отварям устата за да захапи биберона... масажирам го преди и след хранене, а и вече няколко пъти се изака самичко. голямо мишленце е. Водих го на лекар, защото почна да диша през устата и се изплаших, но докторката ми каза, че нищо не може да се направи и може да не издържи много паленцето.
Публикувано: 11 November 2006 - 04:01 PM
Имаше ли мъртво родени кученца?
Публикувано: 11 November 2006 - 06:41 PM
Цитат
Много други не биха постъпили като теб - биха оставили кученцето да умре... Радвам се, че има хора на този свят, които не се отнасят към животните невежо, защото съм срещала много други, на които въобще не им пука... Моят красавец беше болен и за една седмица пръснах 50 лв само за лекарства, някои мои познати като разбраха и започнаха коментари като "Ти си луда" или пък "За едно куче никога не бих дала толкова пари" и т.н. Как да не дам пари като си го обичкам като детенце?! Хера - ти си доказателство, че има и грижовни и добри хора, продължавай така - малкото може и да не оцелее, но ти ще си направила всичко по силите си и няма да си виновна за нищо!!! Стискам ти палци!
Публикувано: 11 November 2006 - 07:01 PM
Бебешока все още се държи, сложила съм го на топло и се надявам, че правя всичко както трябва.
Публикувано: 11 November 2006 - 07:09 PM

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 11 November 2006 - 08:38 PM
до скоро...
Публикувано: 13 November 2006 - 10:55 PM
МОД: Здравей! Като за първи път - редактирам ти снимката. По-нататък трием ако качиш нещо по-широко от 500 пиксела.
Относно възпитанието на симпатягата - разходи се из форума. Има огромен раздел за възпитание, където е отговорено на въпроса ти.
И пиши на кирилица.
Прикачени файлове
-
post_29_1163446129.jpg (38.92K)
Брой сваляния: 87
Публикувано: 14 November 2006 - 10:23 PM
Моето бебче беше болно. Ветеринаря му би два дена по две инджекции и Парис се оправи, живна и всичко си беше наред. Обаче от вчера има някакво топче на вратлето, което се увеличи днес двойно. Голяма подутина има мъничкият ми! Иначе е все така игрив и палав, няма признаци че е болен от нещо, но ако го пипна по подутината го боли.
Не знам защо стана така, много се притеснявам! Дали е от това че му биха инджекции във вратлето или от нещо друго?!
Днес не можах да го заведа на лекар, но утре ако цицината му не е спаднала ще трябва да ходим...
Притеснено ми е много, а и направо съм в шок, от известно време само проблеми с малкия, дано всичко да отмине по-бързо w)
Публикувано: 14 November 2006 - 10:40 PM
Публикувано: 15 November 2006 - 03:08 PM