Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 15 November 2006 - 06:31 PM
Да се надявам че вече няма да имаме проблеми, защото малко повечко ми идва... Знам че не трябва толкова да треперя над него, но не мога другояче, нали ми е детенце w) w) w)
Публикувано: 15 November 2006 - 06:44 PM
Цитат
Доколкото знам, каквито и да е инжекции НЕ се бият във врата - именно за това се е получил този проблем.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 November 2006 - 12:00 AM
Цитат
Цитат
Доколкото знам, каквито и да е инжекции НЕ се бият във врата - именно за това се е получил този проблем.
Хм, на моите пък никога не са им били другаде инжекции bl) освен във врата. Ама като не съм аз лекаря ,за да казва смятах го за правилно.
Публикувано: 16 November 2006 - 10:19 AM
Наскоро имахме проблем със една егзема(образува се нещо като коричка и много се хапеше), която се беше образувала в областаа около опашката над нея. Отидохме на лекар и той ни даде 6 хомеопатични хапчета, по 2 за всяка седмица и сега почти се оправи и има само една малка част малко по-нагоре по гърба, но ако не се оправи ще вземем още 2 хапчета и ще се излекува. Така, че пожелавам на мъниците да бъдат също толкова здрави и силни като батко си Неро. l) ;)
Публикувано: 19 November 2006 - 02:08 PM
А искам да попитам, така като чета из форума и оставам с впечатлението че има и строги нашийници, които могат да се обръщат и с шиповете навън. Ако има такива наистина бих искал да взема такъв, защото да мога да го използвам и като отбранително средство срещу други кучета(напоследък почнаха много да му налитат, но той още разсъждава бебешки и трябва аз да го отдръпвам, той тръгва да си играе с тях, а те му ръмжат....). Вече е на 8 месеца, а още е с бебешките си каишка и повод, а повода е дълъг 1.20 метра, ако не се лъжа и не ми е много удобно. Също бих искал да знам, ако съществуват разбира се къде от Варна мога да си закупя такъв. ;)
Публикувано: 19 November 2006 - 02:40 PM
Публикувано: 19 November 2006 - 09:39 PM
Цитат
Къде живееш? До нас има една борсичка за аксесоари и храни- "Алиса 33". Намира се точно до кметство Приморско до Електрон, между детската градина и кметството в блока зад градината. Сега там в съседство има строеж( къде ли няма oleeee ) . Влока е срещу оградата на градината. Едно обяснение му дръпнах.... ouu Пиши ми на лични и ще ти обясня по точно. Там много неща са по-евтини и ако нямат нещо в момента може да почакаш и да си избереш друг път. Аз си взех кожен нашийник от там за дворното ни куче и мога само да го хваля bravoS .
Публикувано: 20 November 2006 - 09:04 PM
Публикувано: 20 November 2006 - 10:25 PM
Публикувано: 21 November 2006 - 01:20 AM
Има ли някакъв по-специален метод за приучаване, аз просто му говоря нежно и го галя, нооо НИКАКЪВ ефект вече доста време! (love)
Публикувано: 21 November 2006 - 01:42 PM
Успех!

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 21 November 2006 - 06:41 PM
виж тук за доминнатно поведение и изобщо за агресията 1super
пуснете някоя снимка на ротчетата!! s) w)