Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#281 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 April 2006 - 01:29 PM

ми зависи под каква форма е:)Ако е на пипета- по гръбначния стълб на кучето разтваряш козината и сипваш така на наколко места:)Да е на самата кожа,не отгоре на козината.Започни да слагаш от врата надолу.

#282 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2006 - 06:12 PM

Цитат

Цитат

Благодаря,ще ги виждате често по ринговете. b)

За съжаление нямам интерес към кучешките изложби и въобще към такъв тип мероприятия. Малко ми е непонятна тази работа. Ако си производител и развъждането ти е бизнес, тогава да, ама ако си частно лице .... Ние наш кучо сме си го взели за другар и член на семейството. Съмнявам се някога да го закарам на изложба въпреки, че много хора казват, че е доста класно куче. Това по никакъв начин не ме мотивира обаче да го помъкна по изложби.

Производител съм но развъждането не ми е бизнес а хоби.В изложбите се ражда истината и виждаш къде си.На някои хора може да не им се ходи,че като видят колко са назад и им се отщява. b)Така ще бъде като им е слабо развъждането и като все пестят парички и при купуване на кучета и при заплождане. b)Благодарение на изложбите познавам най добрите развъдчици на ротвайлери в света и имам добра престава за какво става дума.За моя радост имам кучета които са шампиони на по няколко страни,и се състезавам в чужбина с по 60-80 ротвайлера и ги побеждавам.До седмица ще имам малки кученца които са от баща световен шампион и ги чакам с нетърпение. b) От това кучило ще подаря едно кученце на човек на който му се ходи на изложби.

#283 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2006 - 06:20 PM

Цитат

Това са победителите от Пловдив,кучетата са на 16 месеца производство на развъдник Assassin b)  b)  b)

w) (love) (love)
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#284 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2006 - 09:19 PM

Цитат

На някои хора може да не им се ходи,че като видят колко са назад и им се отщява. b)Така ще бъде като им е слабо развъждането и като все пестят парички и при купуване на кучета и при заплождане. b)

bravoS това за мен ли беше:)Не ми се ходи,защото съм назад???Какво точно имате предвид?

#285 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2006 - 09:41 PM

Цитат

Цитат

На някои хора може да не им се ходи,че като видят колко са назад и им се отщява. b)Така ще бъде като им е слабо развъждането и като все пестят парички и при купуване на кучета и при заплождане. b)

bravoS това за мен ли беше:)Не ми се ходи,защото съм назад???Какво точно имате предвид?

За тебе?,не знам да си развъдила нещо,може но аз не знам.Чудно ми е как разбра какво е на българските изложби като си участвала само на една. b) И на тази една изложба въпреки малката конкуренция видя ли поне едно куче което можеш да победиш екстериорно или с ринг дресура.Когато даваш категорични определения трябва поне да имаш покритие,защото по този начин омаловажаваш труда на много хора които за разлика от тебе побеждават и в българия и в чужбина и си правят труда да ходят по изложби,и тези хора не са малко.Може да ти промиват мозъка но надявам се не си сляпа.Приказката за киселото грозде нали я знаеш.
айре със здраве

#286 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2006 - 08:17 AM

Кучето ми е оценявано 2 пъти с Отличен- веднъж от сръбски съдия ,веднъж от български и сега в Пловдив с Много добър!

За мен приоритет е Спортната дресура!

#287 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2006 - 10:34 AM

Цитат

Кучето ми е оценявано 2 пъти с Отличен- веднъж от сръбски съдия ,веднъж от български и сега в Пловдив с Много добър!

За мен приоритет е Спортната дресура!

Никой не ти се бърка в приоритетите и ти желая високи спортни постижения.Още повече за спортна дресура не се изискват високи породни качества и екстериор,за тази цел можеш да си вземеш и куче от улицата.Затова се постарай да не даваш квалификации за неща които не са ти ясни а си чула от някой друг дървен философ,кучетата които побеждават в България,побеждават и в чужбина, а и идея си нямаш за каква конкуренция става дума и колко е трудно.Кинологията в България може да не е на това ниво което ни се иска,но върви напред и става все по силна благодарение на такива като нас.След като те интересува спортната дресура надявам се ще участваш на някое състезание или само си обучаваш кучето да подскачка по полянките и да сяда.
от мене успех в спорта b)

#288 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2006 - 10:59 AM

Мерси. Успех и на теб 1super

#289 Потребителят е офлайн   pak_ky4eto_dnes Икона

Публикувано: 13 April 2006 - 11:15 AM

Цитат

Това са победителите от Пловдив,кучетата са на 16 месеца производство на развъдник Assassin b)  b)  b)

Има изложби - излизате навън и се доказвате. Които иска, го прави, който не може - търси начин да се обижда по форумите.

#290 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 02:24 PM

Здравейте на всички приятели на тази порода. b)
Сега и по моя вапрос .Виждам 4е пове4ето от вас са доста напред с отглеждането на ку4ета за разлика от мен .Наскоро си взех малко ротваилер4е (мъжко),обаче за съжаление сега разбрах че е било много малко за вземане ама ......пред сваршен факт .Трябвало е по рано да прочета малко по темата ама.......сам сам си виновен .Понеже сам от Русе а малкия го открих в София естествено и ми казаха че има и др.мераклии да си го къпят и аз избарзах да не ми го вземат и сега си е у дома.Голямо е на около ....малко по-малко от месец около 25-26 дена.Добре се храни според мен около 80-90гр.някаде по 5 пати на ден.незнам добре ли е ....вие щте ми кажете ,ако искате да споделите разбира се .кога трябва да му направя парва ваксин,до кога да продалжавам само с мляко,трябжа ли някакви хапчета за ватрешно обезпаразитяване и изобщо как точно да се занимавам с него поне докато позакрепне малко.Ясно че сам избарзал ама............Ако някой има йелание да помага 6те сам му много благодарен .:)
Пак 6те пробвам и снимки да кача ама да видя как да стане парво :)
Предварително благодаря

#291 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 02:36 PM

искали са да го къпят хората, ти защо си го взел?

сериозно - кучето е твърде малко, наистина, чини ми се, че тук ще трябва по-особена диета известно време, нека някой, който разбира, да каже...
успех.

апропо, който ти го е продал, хич не му е пукало за кутрето, мен ако питаш...
User's Signature

blood tells.

#292 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 02:59 PM

Те кученцата де, бяха отбити от маиката хранеха ги с подварено мляко .Иначе хората ми се сториха свестни .Кучката им за прав път раждала и........незнам .Пак това беше единственото мъжко останало .И аз като го видях и се влюбих и така.........Особенно като казаха че имали куповач за него .......и аз не издаржах и извадих парите и освен това си хапваше мляко от паничката и ........така де като не разбирам.......Сега обаче като се зачетох и взех да се притеснявам дано някои помогне със съвети как най-добре да се грижа за него.
Благодаря
p.s.Нормално ли е по цял ден да спи ,освен когато хапва де :)

#293 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 08:21 PM

Ето го и моя бебешок d)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  ku4e.JPG (44.89K)
    Брой сваляния: 127

#294 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 08:22 PM

(love) (love) w) w)
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#295 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 09:20 PM

eiiiii..........mnogo spim

Прикачени файлове

#296 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 10:01 PM

Леле боже, страхотно бебе:))Пу пу пу,да ти е живо и здраво и много да те слуша w) w) w)

#297 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 10:17 PM

Да ти е живо и здраво бебето-много е сладко w) Жалко,че са ги отбили толкова рано-но станалото-станало.
Не пишеш с какво го храниш-вземи му хубава гранулирана храна-задължително PUPPY и в началото можеш да му я накисваш в бульон,а малко по-нататък и направо да си я яде.
Обезпаразитено ли е-ако не значи с това трябва да започнеш-срещу глисти.Чак след това-най-рано на 45 ден можете да му сложите първата ваксина.Най-добре разговаряйте с ветеринар,който ще се грижи за здравето му след това.
И да знаете друг път,че бебе се взима най-рано на 8 седмици като собствениците на майката трябва да се погрижат то да е захранено,обезпаразитено и ваксинирано поне веднъж.И като го е харесал някой и иска да го купи си има начини да се уреди да се вземе тогава когато му е времето...да не говорим,че на 25 дни е рано да е отбито напълно...
успех!
User's Signature

Качена снимка

#298 Потребителят е офлайн   vorros Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 11:26 PM

Дидооо дето викаш станалото станало вземи отиди в някоя хубава вет клиника и им кажи какво става предполагам няма да ти искат пари и ще ти дадът добър съвет!за обязпаразитяването струва 2лв май дават ти го в една спринцовка с вкус на ягода било и то го даваш на кучето е малко на сила ама r) и така иначе е много сладък да ти е жив и здрав дръж го на топло и само да си посмял да го изкъпеш или там нещо!ако ти мирише вземи мокри кърпички задалжително да са бебешки и без алкохол и с тях става супер 1super
User's Signature

Ротвайлерът е много добър пазач,но лъвът е по добър!(animal planet)

#299 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 11:43 PM

Благодаря ви много за съветите ,радвам се че има толкова отзивчиви хора тук b)
До сега му давах само мляко ама ходих на ветеринар и тои ме посаветва да го пробвам вече със гранулки или консерва за малки кучовци .Пробвах тази вечер и доста настаржено лапаше от една консервичка.Дадох му савсем малко около 50-60гр.защото незнам как щте му подейства.Вчера имаше разстройство ама сигурно е от млякото...........утре щте видим как е .И утре имам среща с един ветиринар за обезпаразитяването.Дано всичко е както трябва.
Благодаря ви ощте един пат за съветите,надявам се да се чуваме 4естичко чао за сега 1super

#300 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2006 - 07:35 AM

мъника наистина е страхотен!! 1super
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни