Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#1581 Потребителят е офлайн   muki77 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 July 2007 - 04:50 PM

galla Здравей, прочетох че си от Ямбол, ние също сме от там bgflag . Много ще се радвам да се видим и и дори да запознаем моя Рони с твоя Рамончо super best .

#1582 Потребителят е офлайн   muki77 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 04:55 PM

ето една снимка на Рони след баня w)

Прикачени файлове

#1583 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 July 2007 - 04:57 PM

muki77, Рони е много готин!!! 1super
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#1584 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 05:50 PM

damm mersi mnogo pile bravoS

#1585 Потребителят е офлайн   vanko_75 Икона

Публикувано: 15 July 2007 - 07:31 PM

nqkoi mojeli da mi kaje kakvo se dava na edno 36 dnevnno rodvailerche za qdene osven pasirani krenvirshi ?

#1586 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 07:42 PM

Цитат

nqkoi mojeli da mi kaje kakvo se dava na edno 36 dnevnno rodvailerche za qdene osven pasirani krenvirshi ?

OМG, има 2-3 теми за бебето, и поне 10 теми за храненето, защо не четете, и кой ви каза да го храните с кренвирши bl)
User's Signature

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!

#1587 Потребителят е офлайн   vanko_75 Икона

Публикувано: 15 July 2007 - 07:46 PM

tova e moq Roki

Има си правила за публикуване на снимка - не е допустим размер над 500 пиксела! Следваща огромна ще буде изтрита. Както и поредно съобщение на латиница. Тук пишем на кирилица, има и кирилизатор!

Мод

Прикачени файлове

#1588 Потребителят е офлайн   vanko_75 Икона

Публикувано: 15 July 2007 - 07:48 PM

mi momcheto ot koeto go kupih mi kaza da mu pasiram krenvirshi sis qice i obesoleno sirene i aaz vtori den taka pravq

#1589 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 15 July 2007 - 07:57 PM

vanko_75, да ти е жив и здрав Роки и много до се слушате. 1super

Послушай съвета на MistressLinda - във форума доста е писано по тази тема, а кренвиршите не са храна за малко бебе ( дори и за зряло куче ).
Виж в "Къщата на кучето" , " За бебето"
User's Signature

#1590 Потребителят е офлайн   Yanko_pld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 08:31 PM

охххх хора появи ми се нов проблем,започнах лека полека да го оставям за по един-два часа на терасата,обаче той поседи 10 минути ,поиграй си с играчките и след това пристига на вратата и почва едно зверско скимтене и драскане по остъклената врата,а аз искам да го науча да седи на терасата,тези дни ще му правя и колиба (къщичка) там но незнам какво да правя за да го науча че един вит-там му е мястото ??
забравих да спомена,че и храната и водата вече съм му преместил на терасата,и от 2 дни се храни там,дали това че още е мъничък играе роля ??

#1591 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 08:42 PM

yanko определено това 4е е малак играе голяма роля не се тревожи 6те свикне но трябва малко да порасне и моя когато живеех в апартамент и го оставях даре4ем да се испи6ка на терасата веднага по4ва6е да скимти а кото се приместихме в ка6тата като го оставихме ванка скимте6е но си свикна така 4е не мога да ти кажа как то4но да го нау4и6 но мога да те оспокоя с това 4е 6те може6 да го гледа6 на терасата но се иска време и тарпение
muki ами то хубо сме от един град ама моя кам мажки е доста злобен незнам твоя сабирала ли си го с мажки но рамон се сре6на с един родезииски риджбек само на 5 метра и ако ги бяхме пуснали 6тяха да се изядат но сега се надявам 4рез пин4ер4ето(което е мажко)да запо4не да се разбира с ку4овци от неговия пол b) .та ако все пак иска6 пи6и ми на едно ли4но каде живее6 и как да се сваржем.
аде поздрави на вси4ки cheers
User's Signature

Качена снимка

#1592 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 09:15 PM

Цитат

охххх хора появи ми се нов проблем,започнах лека полека да го оставям за по един-два часа на терасата,обаче той поседи 10 минути ,поиграй си с играчките и след това пристига на вратата и почва едно зверско скимтене и драскане по остъклената врата,а аз искам да го науча да седи на терасата,тези дни ще му правя и колиба (къщичка) там но незнам какво да правя за да го науча че един вит-там му е мястото ??
забравих да спомена,че и храната и водата вече съм му преместил на терасата,и от 2 дни се храни  там,дали това че още е мъничък играе роля ??

човече недеи го свиква на тераста...по добре си го свикни у вас ,...там даму е мястото...моито е било няколко години на терасата и доста се озлоби...поцял ден е на таз тераса само, няма каде да варви, няма кои да го гали да е сред хора и т.н....на тясно е сйшто и ште са озлоби..поне така стана с моито..ако мога да вйна времето назад няма да я свикна на терасата..но тогава бях на дванаисет години и как ме виждаш да гледам и расйждавам разумно с такова куче...такаче го свикваи в апартамента няма да сажеляваш и ште му избегнеш студените зими и самустоятелния живот

galla ти неможеш ли да дадеш снимка ти и мамуна заедно да ви са порадвам w)

#1593 Потребителят е офлайн   Yanko_pld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 09:23 PM

darkyx,той така или иначе ще си е в нас през ЦЯЛАТА зима и ще спи вътре :) ,но къщичката ще му е на терасата защото просто няма къде,немога да го оставям на някои от диваните или на моито легло щото после като порасне и немога да го дигна от там хахах :P ина4е благодаря за съвета ,май наистина ще си го оставя в нас през деня и през ноща но докато порасне,сега е по често на терасата за да се научи че поне там трябва да си облекчава нуждите :P а за скимнете дано с възраста да спре :)

#1594 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 16 July 2007 - 09:28 PM

Да Yanko_pld, още е малък, но това не трябва да те спира да правиш " домашен курс на обучение". Още с влизането на кученцето в новият си дом, трябва да се започне обучение. До колкото си спомням 4 са основните неща на които трябва да го научиш, докато не сте почнали с разходките:
1. Място за спане
2. Място за хранене
3. Привикване с името и повикване
4. Ходене по малка и голяма нужда.
Място за спане- Смяната на обстановката е стресов фактор за кученцето. Когато го оставиш на тераса (ако там си решил да му е мястото), то ще скимти и ще "моли" да го вземеш при себе си. Много е важно точно тогава да се заредиш с търпение. Стани, вземи го внимателно и го отнеси на определеното му място ( имам предвид ако е пред балконската вратата , да го сложиш на постелката му), като павтаряш " на място". Ако 1,2,3-та нощ проявиш малодушие и съжаление, ще загубиш позиции, то ще разбере, че му се връзваш на акъла и ще започне да настоява, да лае, да скимти и тогава ще ти е по-трудно да го накараш да спи на определеното място. В никакъв случай не трябва да проявяваш съжаление и да отстъпваш.По- добре е кученцето да " поплаче", да полае и скимти 1-2нощи, но след това ще се примири и винаги ще знае определеното му място. super best
User's Signature

#1595 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 16 July 2007 - 09:37 PM

Ето ти идея за къщичка в къщата. На снимката, за да добиеш представа от габаритите, кучето в къщата е голдън ретривър.

Прикачени файлове

User's Signature

#1596 Потребителят е офлайн   Yanko_pld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 09:38 PM

dmm на теб не спирам да ти благодаря !! :) worthy cheers

#1597 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 09:40 PM

Цитат

darkyx,той така или иначе ще си е в нас през ЦЯЛАТА зима  и ще спи вътре :) ,но къщичката ще му е на терасата защото просто няма къде,немога да го оставям на някои от диваните или на моито легло щото после като порасне и немога да го дигна от там хахах :P ина4е благодаря за съвета ,май наистина ще си го оставя в нас през деня и през ноща но докато порасне,сега е по често на терасата за да се научи че поне там трябва да си облекчава нуждите :P а за скимнете дано с възраста да спре :)

няма да го учиш да спи на дивана е :) ше го учиш с тарпение става..по горе та посаветветвах аз само ти казвам, че свикне ли на тераста после много трудно ште свикне увас (както стана с моито..сега си е добре ама трябваше два три месеа преиод да свикне...наи добре не го учи на терасата ште е изулирано и ште имаш проблеми..наи хубо в кйшти..питаи ма мене за тва и аз ти казвам наи доброто

не ти трябват такива къщи...туи са екстри ....ако си в къща ще е добре ама в апартамент....най добре на земята или на някви парцали или дюшек...трябва ти пространство за такива екстри...

#1598 Потребителят е офлайн   Yanko_pld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 09:44 PM

ами ще си направя нещо като това на снимката,за негово и мое добро (надявам се ) , ще си го свикна в мойта стая,сега там има една акумулираща печка която не се ползва и е перфекното място ;) Благодаря ви за съветите !!!

#1599 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 16 July 2007 - 09:46 PM

Цитат

dmm на теб не спирам да ти благодаря !! :) worthy cheers

Yanko_pld 1super
Ще помагам с каквото мога r)
User's Signature

#1600 Потребителят е офлайн   rottweiler92 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 10:42 PM

здр на всички скоро не бях писал ама...ОБращам се кам шемет ти като гледаш кучето си в двор каде точно живее вав колиба или е пуснато из двора или пак има място заобградено с мрежа и там си ходи свободно.И как е хубаво се глда в двор защото мойто ше го гледам ванка :)

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни