Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 15 July 2007 - 04:55 PM
Прикачени файлове
-
Picture_028.jpg (31.56K)
Брой сваляния: 40
Публикувано: 15 July 2007 - 07:42 PM
Цитат
OМG, има 2-3 теми за бебето, и поне 10 теми за храненето, защо не четете, и кой ви каза да го храните с кренвирши bl)

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 15 July 2007 - 07:46 PM
Има си правила за публикуване на снимка - не е допустим размер над 500 пиксела! Следваща огромна ще буде изтрита. Както и поредно съобщение на латиница. Тук пишем на кирилица, има и кирилизатор!
Мод
Прикачени файлове
-
post_29_1184521576.jpg (30.45K)
Брой сваляния: 33
Публикувано: 15 July 2007 - 07:57 PM
Послушай съвета на MistressLinda - във форума доста е писано по тази тема, а кренвиршите не са храна за малко бебе ( дори и за зряло куче ).
Виж в "Къщата на кучето" , " За бебето"

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 16 July 2007 - 08:31 PM
забравих да спомена,че и храната и водата вече съм му преместил на терасата,и от 2 дни се храни там,дали това че още е мъничък играе роля ??
Публикувано: 16 July 2007 - 08:42 PM
muki ами то хубо сме от един град ама моя кам мажки е доста злобен незнам твоя сабирала ли си го с мажки но рамон се сре6на с един родезииски риджбек само на 5 метра и ако ги бяхме пуснали 6тяха да се изядат но сега се надявам 4рез пин4ер4ето(което е мажко)да запо4не да се разбира с ку4овци от неговия пол b) .та ако все пак иска6 пи6и ми на едно ли4но каде живее6 и как да се сваржем.
аде поздрави на вси4ки cheers
Публикувано: 16 July 2007 - 09:15 PM
Цитат
забравих да спомена,че и храната и водата вече съм му преместил на терасата,и от 2 дни се храни там,дали това че още е мъничък играе роля ??
човече недеи го свиква на тераста...по добре си го свикни у вас ,...там даму е мястото...моито е било няколко години на терасата и доста се озлоби...поцял ден е на таз тераса само, няма каде да варви, няма кои да го гали да е сред хора и т.н....на тясно е сйшто и ште са озлоби..поне така стана с моито..ако мога да вйна времето назад няма да я свикна на терасата..но тогава бях на дванаисет години и как ме виждаш да гледам и расйждавам разумно с такова куче...такаче го свикваи в апартамента няма да сажеляваш и ште му избегнеш студените зими и самустоятелния живот
galla ти неможеш ли да дадеш снимка ти и мамуна заедно да ви са порадвам w)
Публикувано: 16 July 2007 - 09:23 PM
Публикувано: 16 July 2007 - 09:28 PM
1. Място за спане
2. Място за хранене
3. Привикване с името и повикване
4. Ходене по малка и голяма нужда.
Място за спане- Смяната на обстановката е стресов фактор за кученцето. Когато го оставиш на тераса (ако там си решил да му е мястото), то ще скимти и ще "моли" да го вземеш при себе си. Много е важно точно тогава да се заредиш с търпение. Стани, вземи го внимателно и го отнеси на определеното му място ( имам предвид ако е пред балконската вратата , да го сложиш на постелката му), като павтаряш " на място". Ако 1,2,3-та нощ проявиш малодушие и съжаление, ще загубиш позиции, то ще разбере, че му се връзваш на акъла и ще започне да настоява, да лае, да скимти и тогава ще ти е по-трудно да го накараш да спи на определеното място. В никакъв случай не трябва да проявяваш съжаление и да отстъпваш.По- добре е кученцето да " поплаче", да полае и скимти 1-2нощи, но след това ще се примири и винаги ще знае определеното му място. super best

Публикувано: 16 July 2007 - 09:37 PM
Прикачени файлове
-
post_58_1184322578_1_.jpg (36.02K)
Брой сваляния: 45

Публикувано: 16 July 2007 - 09:40 PM
Цитат
няма да го учиш да спи на дивана е :) ше го учиш с тарпение става..по горе та посаветветвах аз само ти казвам, че свикне ли на тераста после много трудно ште свикне увас (както стана с моито..сега си е добре ама трябваше два три месеа преиод да свикне...наи добре не го учи на терасата ште е изулирано и ште имаш проблеми..наи хубо в кйшти..питаи ма мене за тва и аз ти казвам наи доброто
не ти трябват такива къщи...туи са екстри ....ако си в къща ще е добре ама в апартамент....най добре на земята или на някви парцали или дюшек...трябва ти пространство за такива екстри...
Публикувано: 16 July 2007 - 10:42 PM