Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#1861 Потребителят е офлайн   drumi80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 August 2007 - 10:15 PM

и още нещо защо като го изкарам да се разхожда яде абсолютно всичко как да го спра кажете ми

#1862 Потребителят е офлайн   drumi80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 10:17 PM

и изобщо не ме слуша а като е в къщи няма грешка ела идва

#1863 Потребителят е офлайн   Yanko_pld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 10:21 PM

Тука малко на чат го превърнахме,но .... То сигорно е още малко и просто всичко му е интересно и затова не те слуша като сте навън,скоро няма да го отучих за гризе всичко навън -то само постепенно ще спре да обръща внимание на боклуците по улицата.Ти също го дърпай и го пази от такива неща....Това е личното ми мнение !!

#1864 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 10:25 PM

ко ше кажеш пйрво да се оспокоиш? всички ротове са така кат малки.ядат сичко от земята и аз имах такйв проблем, но като поотрасна спря.по хубаво ти да го обучиш.недеи да го биеш толкова много и ко кат та ядосва? представям си твоето дете как ште го биеш...всички като малки са игриви, животни или хора. ИМАИ ТЙРПЕНИЕ, ГРИЖИ СЕ ДОБРЕ ЗА НЕГО и му даваи ЛУБОВ и всичко ште се нареди от самосебеси

#1865 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 14 August 2007 - 10:30 PM

Yanko_pld, сега се сещам, че не си пускал снимки на твоят хубавец скоро, а и нищо не си коментирал как е и слуша ли l)
Дай да го видим, колко е пораснал d)
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#1866 Потребителят е офлайн   drumi80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 10:34 PM

leka we4er na wsi4ki ytre we4er pak 6te vi pitam leke

#1867 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 10:39 PM

еи и моя рамко като го искарвах отна4ало на ванка(тогава живеех в апартамент)и тои обираше вси4ко от земята като прахосмука4ка бе6е .тои малко и сега е така де ама само дето не яде камъни а изпражнения oleeee ouu ouu .а ва6те ядат ли?пове4ето ми приятели които имат ку4ета викат 4е и технитеяли.меко казано гадна работа.ама така 6е е ние като видиме насре6тани изпражнение(нали естествено от животни)и требва да дарпам рамко на поне метар от него.а на някои ку4ето му о4аство ли е в битка.за6тото моя понякога много се лае с някои ку4ета и имам 4увството 4е ако му го пусна 6те го раскаса направо. но естествено никога няма да направя това.ама хора са ми казвали 4е зада се види смелоста на животното трябва да се пусне поне един пат да знае6 дали да си сигурен докато си с него.но спокоино казах никога не бих си пуснала ку4ето да се бие с друго a) 1super
User's Signature

Качена снимка

#1868 Потребителят е офлайн   Yanko_pld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 10:41 PM

Цитат

Yanko_pld, сега се сещам, че не си пускал снимки на твоят хубавец скоро, а и нищо не си коментирал как е и слуша ли l)
Дай да го видим, колко е пораснал d)

dmm, Утре ще го снимам моя хубавец r) хората казват че расте с дни и бил много дебел l) Ми чак да ме слуша -не ама се разбираме засега добре b)

#1869 Потребителят е офлайн   drumi80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 10:41 PM

abe nali kato go hwane6 za wrata skimti zna4i 6tjalo da e mastij taka kazwat a pak ne znam
1super

#1870 Потребителят е офлайн   drumi80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 10:45 PM

abe nali kato go hwane6 za wrata skimti zna4i 6tjalo da e mastij taka kazwat a pak ne znam
1super

#1871 Потребителят е офлайн   drumi80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 10:48 PM

e we4e naistina leka we4er na wsi4ki blagodarj za wsi4kata informacij ytre ste wi pitam pak za6toto mnogo si go obi4am na6ij bruno leka

#1872 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 10:53 PM

Цитат

еи и моя рамко като го искарвах отна4ало на ванка(тогава живеех в апартамент)и тои обираше вси4ко от земята като прахосмука4ка бе6е .тои малко и сега е така де ама само дето не яде камъни а изпражнения oleeee  ouu  ouu .а ва6те ядат ли?пове4ето ми приятели които имат ку4ета викат 4е и технитеяли.меко казано гадна работа.ама така 6е е ние като видиме насре6тани изпражнение(нали естествено от животни)и требва да дарпам рамко на поне метар от него.а на някои ку4ето му о4аство ли е в битка.за6тото моя понякога много се лае с някои ку4ета и имам 4увството 4е ако му го пусна 6те го раскаса направо. но естествено никога няма да направя това.ама хора са ми казвали 4е зада се види смелоста на животното трябва да се пусне поне един пат да знае6 дали да си сигурен докато си с него.но спокоино казах никога не бих си пуснала ку4ето да се бие с друго  a)  1super

Еми моя като беше малък ядеше така да се каже изпражнения cl) от каквото и да е, но сега кучешките само ги души, проблем има само ако са конски... просто тези цигани ги врат навсякъде тези коне и е честа гледка и само към тях има още апетит, но не е както преди половин година, тогава беше като прахусмокачка... Спокойно ще спре, колко е голям той, моя е на 1 година и 5 месеца... wink ;)
А за битките не знам дали така ще се разбере дали е смело кучето, но моя като беше малък много ме беше страх, защото не разбираше кучетата искаха да го хапят, а той скимти и ги кани на игра, но вече не е така. Когато види някое куче което бясно да го лае зад някаква ограда или порта се приближава, изпъчва се и изръмжява, но само ако види агресия от отсрешната страна, никога не е ръмжал без причина. Имаме проблем само с един възрастен мъжки боксер не се понасят много много с него и ги държим на разстояние и няма проблеми. Вече се разхождам спокойно, защото знам че поне себе си ще опази super best . Айде че цял роман изписах l) .

И между другото drumi80 може да не флуудиш толкова, а и във форума се пише на български!!! Гледай просто едно съобщение да не е два пъти пратено, или пък да го пращаш на две части, все пак не е чат...

#1873 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 11:00 PM

Цитат

Еми моя като беше малък ядеше така да се каже изпражнения closedeyes.gif от каквото и да е, но сега кучешките само ги души, проблем има само ако са конски... просто тези цигани ги врат навсякъде тези коне

а моя ку4е6ки не е ял.но сам на такава улица 4е и конски и кози се сре6тат и тои така си му харесват.като лек деликатес oleeee oleeee ама караи аз за това по4нах да му мия зъбите 1super
User's Signature

Качена снимка

#1874 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 14 August 2007 - 11:38 PM

galla,
Това, което са ми казвали и съм го прилагала е, че изпражненията на тревопасни са полезни за стомаха и червата на нашите хищници. Наистина е много гнусно за нас хората, но научих, че на тях им понася доста добре и затова ги ядат. След като ме увериха опитни хора аз им се доверих и съм оставяла моята да ги яде. В началото ги ядеше, втората стъпка беше да се овъргаля в тях, а сега само ги души и ги отминава. Предполагам, че всичко си дойде с времето.
Разбира се това е мое решение и с това мнение не искам да те ангажирам с нищо.
User's Signature

#1875 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 15 August 2007 - 12:32 AM

За всички рот-фенове, това ме подсети да ви покажа това:
http://www.nkrbg.com/obqvabalkan.htm

Не, че съм някакъв ентусиаст- инициатор, но това е добре да се види. Ще има много качествени представители на нашата любима порода victoryVVV
User's Signature

#1876 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 August 2007 - 07:43 AM

здравейте на всички.вашите кучета са много хубави. bravoS надявам се,че и моето ще стане такова.днес ще се опитам да кача нейни снимки. 1super

#1877 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 August 2007 - 08:05 AM

сега ще ви покажа моите приятели

Прикачени файлове

#1878 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 August 2007 - 08:10 AM

май снимките ми са много големи
ще се опитам да ги намаля

#1879 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 August 2007 - 08:13 AM

май не мога да ги намаля

Прикачени файлове

#1880 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 August 2007 - 08:16 AM

ох фотоапарата ми е с много мегапиксели и снимките са огромни.не знам как да ги намаля

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни