Цитат
Спрете тея простотий със Пз и София защото ставате банални и досадни.Неразбирам какво искате да докажете ,особенно ти басар какво целиш като искаш да ти покажеме пз производство защо ли долавям старание и интерес от твоя страна да кажеш на хората "София вадиме по хубави кучета купетеси от нас"но няма как дирекно и затова заобикаляш.Кажи го какъв ти е проблема нали си анонимен, мене неме засяга кой произвежда по добри аз вадя и произвеждам това което ми харесва на мене и ако не е че нямам възможност да ги гледам всичките едно няма да продам.Вярно е че във София са произведени хубави кучета за времето си благодарения на чуждата кръв която е вкарана и заради която са излязли тези хубави кучета,във Пз е нямало тази чужда кръв както я наричам и затова не е имало за времето си такова производство.Но вече имаме нужната кръв която я получихме със много средства след което и я вкарваме през изминалата година във производство и ако имаш търпение ще разбереш за какво както го наричаш се биеме вече във гърдите.За мене тея спорове са пълна простотия понеже хората неги интересува кво четат тука а какво ще видят на ринговете,било то във изложбените било то във тестовите.Ние трябва да сме сички като едно голямо семейство гледащите САО защото все пак сме сички Българи и трябва тва да ни събира а ние какво прайме във София говорите за тва че едни били селяни други правели циркаджийски събирания и такива работи но кажете ми вие гражданите какви мероприятия сте създали за тая порода освен да пройзвеждате и да продавате ,нямам против неме разбирай погрешно продавайте си но не плюйте поне тва което ние се опитваме да направиме за породата,невизирам тука оправителния съвет на клуб САО понеже те са единствените направили едно от най важните неща за породата било то племенна книга било то друго и така на татак визирам само развъдчиците именно който казаха че М.Конаре е селска циркаджииска и каквато там го наричат проява.Тва е моето мнение по въпроса,надявам се да съм бил исчерпателен със отговора си и да си ме разбрал напълно за какво говоря.
Поздрави!
Жив и здрав!
Така.Пак ще изляза аз лошият,но ще го напиша.
-Както казах анонимността, за мен е кофти работа,но карай да върви.Нито знам кой е Пикасо,нито знам кой е Гъзара,нито знам кой е Новият,нито знам кой е г-н Басар.Писна ми всеки да ме пита кой е тоя,кой е оня!НЕЗНАМ БЕ ХОРА!!!
1.Когато Пикасо,пишеше,че най-най са в ПЗ.защо не направи забележка на него?А,когато анонимният г-н Басар написа обратното на Пикасо,хоп забележката е наяве!
2.Моля,неме слагайте в търговският отдел!
3.Както писах в предният пост,по изложбените рингове последните две,три години присъствието е оскъдно.
4.Това с голямото семейство,го няма никъде по-Света!Колкото и гадно да звучи,просто няма как да стане!
Обяснявам защо:
-на първо място е човешката злоба и завист
-всеки си мисли,че неговото е по,но съдията бил п.......
-колегата не разбира,остави го,слушай мене
-повечето си мислят,че САО е само за б........но не е!Не се ли б..е зарежиго.
-други пък мислят,че е изложбена красавица,но не е! и т.н.
Различни хора,различни идеали!!!
ИМА СТАНДАРТ/И В КОИТО ТОЧНО И ЯСНО Е НАПИСАНО ВСИЧКО ПОДРОБНО,НО НЕ НА ВСЕКИ МУ ИЗНАСЯ ДА ГИ ПРОЧЕТЕ.
Посочими къде съм написал,че някой е селянин!
Какво означава СЕЛЯНИН?
А какво означава МЕРОПРИЯТИЕ?
-Кой според теб,трябва да организира разни мероприятия за дадена порода?
А, кой какво прави в личен план,мисля,че не е работа на когото и да било!Особенно когато го прави без да злоупотребява и словоблудства!
Според теб,кой трябва да направи племенна книга и т.н. АЗ ЛИ,ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ!?Аз за мен,мога да си направя,но за моите кучета.Не за всички останали.Аз съм просто член на клуба.Нищо друго!
Ще ме прощаваш,че се намесвам и давам мой отговор по въпроса ти,но ти хем отговаряш на г-н Басар,хем намесваш хората занимаващи се с тази порода от София.Тъй като аз съм от София,за това отговарям.От мое име!Подчертавам от МОЕ ИМЕ!!!
Жив и здрав!!!