Цитат
Ще ти го кажа . мястото е на киноложка изложба. Има развъдна група, отиват, излизат бабата, дядото, майката, бащата, синовете и дъщерите - там е мястото, пред всички. Да видиш красиви кучета и да се изкефиш, да се нарадва окото, да ги запомниш. Това тук е евтина реклама, нашето е по велико, най велико, останалите са такива и такива.
Ако някой има нещо да доказва - отива на изложба. Най близката е в Стара Загора и не съди нито един български съдия, на които толкова се обиждате. В Русе или Добрич предполагам, че втора група ще я съди Ана Тиц - също отличен съдия. Но на изложби азиатите ги няма, виж, по форумите - не можеш да ги спреш. Как пък един титан велик не отиде с тия пазаджишки, или ягодински, или каквито и да са кучета по далеч от Мало Конаре ? n)
Ти изкефи ли се в Сърбия ? З0 кучета на специалка, Зоран Бранкович, ако не се лъжа, Аю Даг взе най добро мъжко куче. Така се доказва куче, на киноложо мероприятие, с съдия специалист, не в форумите. Ако някой му стиска, има световни и европейски първенства, но единственото куче, което се е доказало там е Нур Бек - победител в клас, втори в породата на Евро Братислава, отличен на Евразия след това. Как пък никой не го спомена ?
Това е от мен. Тази тема рязко контрастира на добронамерения тон в другите теми. Диалог няма, отделни хора си водят монолог. Явно е, че няма какво да си кажете, липсва добронамереност и чуваемост, вие се надвиквате и никой никой не слуша.
Дано на киноложките мероприятия у нас и в чужбина има повече български кучета от породата - там се доказват истинските кучета, не по форумите.
До някъде съм съгласен с тебНо донякъде
-Поне ти знаеш,че когато Слава и Даг ходеха по-изложби чат пат имаше някое и друго куче,еми до кога да ходят
Сега има млади техни наследници,ще ги искараме и тях,е и?Даже вече имаме две изложби и?
Нямам претенций да съм най,имам претенций,че зная какво искам и се старая с доста пот,средства и труд за разлика от доста хора!!!
Но когато някой твърди,че еди кой е мелез да го докаже!Повечето са анонимни,които търсят раздора и освен във форумите,няма къде другаде да дискутираме!
Мисля,че сам се досещаш,защо не пишат анонимните във форума на максимус wink
Аз лично нежелая да се карам с никой,но желая нещата да се уточнят
До това къде кучетата са най,всеки иска да е най,но едно е да искаш и да си мислиш,че си най,ДрУГО Е ДА СИ НАЙ!!!
Живи и здрави!!!
Ако мислиш,че аз съм човека който сее интриги и раздори,моля спри ми достъпа до форума