Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#2701 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 September 2007 - 11:36 PM

Цитат

Ще ти го обесня нормално - в форумите няма какво да уточниш. Просто няма .. всеки си пише каквото му скимне и не слуша другия. Ама никой. Какво да уточниш - кои кучета са най най най най хубави - пазарджишките, ягодинските, софийските ? Мислиш ли, че ще го уточниш ? Тук ли е мястото ?

Ще ти го кажа . мястото е на киноложка изложба. Има развъдна група, отиват, излизат бабата, дядото, майката, бащата, синовете и дъщерите - там е мястото, пред всички. Да видиш красиви кучета и да се изкефиш, да се нарадва окото, да ги запомниш. Това тук е евтина реклама, нашето е по велико, най велико, останалите са такива и такива.

Ако някой има нещо да доказва - отива на изложба. Най близката е в Стара Загора и не съди нито един български съдия, на които толкова се обиждате. В Русе или Добрич предполагам, че втора група ще я съди Ана Тиц - също отличен съдия. Но на изложби азиатите ги няма, виж, по форумите - не можеш да ги спреш. Как пък един титан велик не отиде с тия пазаджишки, или ягодински, или каквито и да са кучета по далеч от Мало Конаре ? n)

Ти изкефи ли се в Сърбия ? З0 кучета на специалка, Зоран Бранкович, ако не се лъжа, Аю Даг взе най добро мъжко куче. Така се доказва куче, на киноложо мероприятие, с съдия специалист, не в форумите. Ако някой му стиска, има световни и европейски първенства, но единственото куче, което се е доказало там е Нур Бек - победител в клас, втори в породата на Евро Братислава, отличен на Евразия след това. Как пък никой не го спомена ?

Това е от мен. Тази тема рязко контрастира на добронамерения тон в другите теми. Диалог няма, отделни хора си водят монолог. Явно е, че няма какво да си кажете, липсва добронамереност и чуваемост, вие се надвиквате и никой никой не слуша.

Дано на киноложките мероприятия у нас и в чужбина има повече български кучета от породата - там се доказват истинските кучета, не по форумите.

До някъде съм съгласен с тебНо донякъде
-Поне ти знаеш,че когато Слава и Даг ходеха по-изложби чат пат имаше някое и друго куче,еми до кога да ходят
Сега има млади техни наследници,ще ги искараме и тях,е и?Даже вече имаме две изложби и?

Нямам претенций да съм най,имам претенций,че зная какво искам и се старая с доста пот,средства и труд за разлика от доста хора!!!

Но когато някой твърди,че еди кой е мелез да го докаже!Повечето са анонимни,които търсят раздора и освен във форумите,няма къде другаде да дискутираме!
Мисля,че сам се досещаш,защо не пишат анонимните във форума на максимус wink

Аз лично нежелая да се карам с никой,но желая нещата да се уточнят

До това къде кучетата са най,всеки иска да е най,но едно е да искаш и да си мислиш,че си най,ДрУГО Е ДА СИ НАЙ!!!

Живи и здрави!!!

Ако мислиш,че аз съм човека който сее интриги и раздори,моля спри ми достъпа до форума

#2702 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2007 - 11:37 PM

Цитат

Цитат

Това е Слава Ак-Арслан

b) Тази снимка на Слава ми е любима. Не разбирам много от породата ви, но пък снимката си е супер и много и се радвам. 1super

Да снимката е прекрасна и е твое дело на една изложба

#2703 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2007 - 11:42 PM

Понеже спомена Нур-Бек,имаше доста изложби с доста съдий,но на тези изложби се явяваше само Даг никой друг
-Има няколко шампиона на БГно за жалост никога не са се срещали в клас шампиони!

#2704 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 07:57 AM

Цитат

Ще ти го обесня нормално - в форумите няма какво да уточниш. Просто няма .. всеки си пише каквото му скимне и не слуша другия. Ама никой. Какво да уточниш - кои кучета са най най най най хубави - пазарджишките, ягодинските, софийските ? Мислиш ли, че ще го уточниш ? Тук ли е мястото ?

Ще ти го кажа . мястото е на киноложка изложба. Има развъдна група, отиват, излизат бабата, дядото, майката, бащата, синовете и дъщерите - там е мястото, пред всички. Да видиш красиви кучета и да се изкефиш, да се нарадва окото, да ги запомниш. Това тук е евтина реклама, нашето е по велико, най велико, останалите са такива и такива.

Ако някой има нещо да доказва - отива на изложба. Най близката е в Стара Загора и не съди нито един български съдия, на които толкова се обиждате. В Русе или Добрич предполагам, че втора група ще я съди Ана Тиц - също отличен съдия. Но на изложби азиатите ги няма, виж, по форумите - не можеш да ги спреш. Как пък един титан велик не отиде с тия пазаджишки, или ягодински, или каквито и да са кучета по далеч от Мало Конаре ?  n)

Ти изкефи ли се в Сърбия ? З0 кучета на специалка, Зоран Бранкович, ако не се лъжа, Аю Даг взе най добро мъжко куче. Така се доказва куче, на киноложо мероприятие, с съдия специалист, не в форумите. Ако някой му стиска, има световни и европейски първенства, но единственото куче, което се е доказало там е Нур Бек - победител в клас, втори в породата на Евро Братислава, отличен на Евразия след това. Как пък никой не го спомена ?

Това е от мен. Тази тема рязко контрастира на добронамерения тон в другите теми. Диалог няма, отделни хора си водят монолог. Явно е, че няма какво да си кажете, липсва добронамереност и чуваемост, вие се надвиквате и никой никой не слуша.

Дано на киноложките мероприятия у нас и в чужбина има повече български кучета от породата - там се доказват истинските кучета, не по форумите.

Eвала началник bravoS Значи,ако някой г-да.са ме разбрали неправилно и си мислят,че пиша тук за да създавам интриги fow това си е тяхна работа.Само изках на господата от ПЗ и региона да им кажа,че не са най.....Защото ми омръзна да чета на всяка втора снимка (АЗ СЪМ ОТ ПЗ...КУПЕТЕ СИ ОТ ПЗ иРЕГИОН и разни такива безобразни)Точно за това им казх и пак ги приканвам да покажат нещо произведено преди 4-ри години в ПЗ например.Не изкам да обидя никой,ама заБАЙ,ХАТАР,БАРБОСА и др.знам и не отричам,че са прекрасни кучета но всички знаем чие производство са и как са попаднали у вас.Мойте уважения към всички,но дайте да видя нещо дето сте отгледали от бебе и то ви е дало поколения.С отгледани кучета всеки може 1super Извинете още един път ако сям обидил някой,но за мен това е истината.Ако има друга с удоволствие ще я прочета.Приятен ден на всички super best Бъдете живи и здрави и все така борбени bgflag ЧАО oleeee

#2705 Потребителят е офлайн   borislav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 11:17 AM

[quote] . [/QUOTE]
Eвала началник bravoS Значи,ако някой г-да.са ме разбрали неправилно и си мислят,че пиша тук за да създавам интриги fow това си е тяхна работа.Само изках на господата от ПЗ и региона да им кажа,че не са най.....Защото ми омръзна да чета на всяка втора снимка (АЗ СЪМ ОТ ПЗ...КУПЕТЕ СИ ОТ ПЗ иРЕГИОН и разни такива безобразни)Точно за това им казх и пак ги приканвам да покажат нещо произведено преди 4-ри години в ПЗ например.Не изкам да обидя никой,ама заБАЙ,ХАТАР,БАРБОСА и др.знам и не отричам,че са прекрасни кучета но всички знаем чие производство са и как са попаднали у вас.Мойте уважения към всички,но дайте да видя нещо дето сте отгледали от бебе и то ви е дало поколения.С отгледани кучета всеки може 1super Извинете още един път ако сям обидил някой,но за мен това е истината.Ако има друга с удоволствие ще я прочета.Приятен ден на всички super best Бъдете живи и здрави и все така борбени bgflag ЧАО oleeee [/quote]
Пoнеже явно не всички знаем чие прозиводство са БАЙ,ХАТАР,БАРБОСА и др., и не всички знаем как са попаднали в ПЗ, може ли да споделите с незнаещите това, което знаете. Освен ако не е тайна, но според мен когато се каже А е добре да се продължи.

#2706 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 12:20 PM

Спрете тея простотий със Пз и София защото ставате банални и досадни.Неразбирам какво искате да докажете ,особенно ти басар какво целиш като искаш да ти покажеме пз производство защо ли долавям старание и интерес от твоя страна да кажеш на хората "София вадиме по хубави кучета купетеси от нас"но няма как дирекно и затова заобикаляш.Кажи го какъв ти е проблема нали си анонимен, мене неме засяга кой произвежда по добри аз вадя и произвеждам това което ми харесва на мене и ако не е че нямам възможност да ги гледам всичките едно няма да продам.Вярно е че във София са произведени хубави кучета за времето си благодарения на чуждата кръв която е вкарана и заради която са излязли тези хубави кучета,във Пз е нямало тази чужда кръв както я наричам и затова не е имало за времето си такова производство.Но вече имаме нужната кръв която я получихме със много средства след което и я вкарваме през изминалата година във производство и ако имаш търпение ще разбереш за какво както го наричаш се биеме вече във гърдите.За мене тея спорове са пълна простотия понеже хората неги интересува кво четат тука а какво ще видят на ринговете,било то във изложбените било то във тестовите.Ние трябва да сме сички като едно голямо семейство гледащите САО защото все пак сме сички Българи и трябва тва да ни събира а ние какво прайме във София говорите за тва че едни били селяни други правели циркаджийски събирания и такива работи но кажете ми вие гражданите какви мероприятия сте създали за тая порода освен да пройзвеждате и да продавате ,нямам против неме разбирай погрешно продавайте си но не плюйте поне тва което ние се опитваме да направиме за породата,невизирам тука оправителния съвет на клуб САО понеже те са единствените направили едно от най важните неща за породата било то племенна книга било то друго и така на татак визирам само развъдчиците именно който казаха че М.Конаре е селска циркаджииска и каквато там го наричат проява.Тва е моето мнение по въпроса,надявам се да съм бил исчерпателен със отговора си и да си ме разбрал напълно за какво говоря.
Поздрави!
Жив и здрав!

#2707 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 01:17 PM

Цитат

Спрете тея простотий със Пз и София защото ставате банални и досадни.Неразбирам какво искате да докажете ,особенно ти басар какво целиш като искаш да ти покажеме пз производство защо ли долавям старание и интерес от твоя страна да кажеш на хората "София вадиме по хубави кучета купетеси от нас"но няма как дирекно и затова заобикаляш.Кажи го какъв ти е проблема нали си анонимен, мене неме засяга кой произвежда по добри аз вадя и произвеждам това което ми харесва на мене и ако не е че нямам възможност да ги гледам всичките едно няма да продам.Вярно е че във София са произведени хубави кучета за времето си благодарения на чуждата кръв която е вкарана и заради която са излязли тези хубави кучета,във Пз е нямало тази чужда кръв както я наричам и затова не е имало за времето си такова производство.Но вече имаме нужната кръв която я получихме със много средства след което и я вкарваме през изминалата година във производство и ако имаш търпение ще разбереш за какво както го наричаш се биеме вече във гърдите.За мене тея спорове са пълна простотия понеже хората неги интересува кво четат тука а какво ще видят на ринговете,било то във изложбените било то във тестовите.Ние трябва да сме сички като едно голямо семейство гледащите САО защото все пак сме сички Българи и трябва тва да ни събира а ние какво прайме във София говорите за тва че едни били селяни други правели циркаджийски събирания и такива работи но кажете ми вие гражданите какви мероприятия сте създали за тая порода освен да пройзвеждате и да продавате ,нямам против неме разбирай погрешно продавайте си но не плюйте поне тва което ние се опитваме да направиме за породата,невизирам тука оправителния съвет на клуб САО понеже те са единствените направили едно от най важните неща за породата било то племенна книга било то друго и така на татак визирам само развъдчиците именно който казаха че М.Конаре е селска циркаджииска и каквато там го наричат проява.Тва е моето мнение по въпроса,надявам се да съм бил исчерпателен със отговора си и да си ме разбрал напълно за какво говоря.
Поздрави!
Жив и здрав!

Така.Пак ще изляза аз лошият,но ще го напиша.
-Както казах анонимността, за мен е кофти работа,но карай да върви.Нито знам кой е Пикасо,нито знам кой е Гъзара,нито знам кой е Новият,нито знам кой е г-н Басар.Писна ми всеки да ме пита кой е тоя,кой е оня!НЕЗНАМ БЕ ХОРА!!!

1.Когато Пикасо,пишеше,че най-най са в ПЗ.защо не направи забележка на него?А,когато анонимният г-н Басар написа обратното на Пикасо,хоп забележката е наяве!

2.Моля,неме слагайте в търговският отдел!

3.Както писах в предният пост,по изложбените рингове последните две,три години присъствието е оскъдно.

4.Това с голямото семейство,го няма никъде по-Света!Колкото и гадно да звучи,просто няма как да стане!
Обяснявам защо:
-на първо място е човешката злоба и завист
-всеки си мисли,че неговото е по,но съдията бил п.......
-колегата не разбира,остави го,слушай мене
-повечето си мислят,че САО е само за б........но не е!Не се ли б..е зарежиго.
-други пък мислят,че е изложбена красавица,но не е! и т.н.
Различни хора,различни идеали!!!

ИМА СТАНДАРТ/И В КОИТО ТОЧНО И ЯСНО Е НАПИСАНО ВСИЧКО ПОДРОБНО,НО НЕ НА ВСЕКИ МУ ИЗНАСЯ ДА ГИ ПРОЧЕТЕ.

Посочими къде съм написал,че някой е селянин!

Какво означава СЕЛЯНИН?

А какво означава МЕРОПРИЯТИЕ?
-Кой според теб,трябва да организира разни мероприятия за дадена порода?

А, кой какво прави в личен план,мисля,че не е работа на когото и да било!Особенно когато го прави без да злоупотребява и словоблудства!

Според теб,кой трябва да направи племенна книга и т.н. АЗ ЛИ,ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ!?Аз за мен,мога да си направя,но за моите кучета.Не за всички останали.Аз съм просто член на клуба.Нищо друго!

Ще ме прощаваш,че се намесвам и давам мой отговор по въпроса ти,но ти хем отговаряш на г-н Басар,хем намесваш хората занимаващи се с тази порода от София.Тъй като аз съм от София,за това отговарям.От мое име!Подчертавам от МОЕ ИМЕ!!!

Жив и здрав!!!

#2708 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 02:51 PM

Цитат

Поздрави!
Жив и здрав!

Приятел пак си ме разбрал погрешно.Аз не съм производител нито търговец за разлика от вас.Като няма как да ги гледаш,както пишеш защо не ги подаряваш,като не си търговец wink Не взимам ничия страна,а просто опровергавам писанията на някой хора от вашия регион.Защото никаде във форума не са ме канили в софия да си купя куче,за разлика от вашия ПИКАСЧО oleeee Никаде във форума не съм прочел(НЕ ЗАБРАВЯИТЕ ЧЕ СЪМ ОТ СОФИЯ)заразлика от вашия Благоминат,който пишеНЕ ЗАБРАВЯИТЕ,ЧЕ СЪМ ОТ ПАЗАРДЖИК МАЙ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА ИСКАТЕ ДА КУПУВАТЕ КУЧЕТА ОТ ТУК b) b) b) АКО СИ НАСТОЯТЕЛЕН ЩЕ ТИ НАМЕРИМ НЕЩО ОТ ТУК.стр.174)И пак е любезен колегата,за разлика от оня измислен герои ПИКАСЧО,който ме пращаше в ПЗ ТКЗС,че там кучетата били по хубави от мойто.Никаде не видях снимка на куче и от горе да пише СОФИЯ виж стр.174(какво е написал Благоминат)мисля,че няма смисъл от повече примери.Но немога да отмина и това изказване на учтивия Благоминат(...на такива кучета се радват само цитирам-СЕЛЕНДУРИТЕ)Ти самия пишеш (...вярно е,че в София са произведени хубави кучета за времето си...)За кое време говориш?Нима вече нямат хубави кучета.А за вашта кръв не казвам нищо лошо.Но мисля,че рибата е още в морето.....извадете малки,както каза шефа минете през изложби и тогава на щастливите собственици шапка им свалям.Ама като гледам какви сте самохвалковци тогава сигурно и на магистралата ще сложите табели ПЗ и региона.Спирам до тук понеже мисля,че разбрахте мисълта ми 1super Не желая интриги изкам да сме коректни и ГОРДИ собственици на великолепната порода САО cheers Що се отнася до моята анонимност,аз не се крия от никои.Просто любезния шеф на форума ме беше спрял от движение w) Мисля,че се досетихте кой съм.Още един път се извинявам,ако съм обидил някой,но пръв започна Пикасо.Бъдете живи и здрави и ще се радвам да се видиме отново cheers bgflag bgflag bgflag

#2709 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 03:07 PM

И кои си?? b) bravoS
А Пикасо кои е???
А аз кои съм???
хахаххахахахаххахахаа

super best bravoS cheers

#2710 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 03:20 PM

Цитат

Цитат

Спрете тея простотий със Пз и София защото  ставате банални и досадни.Неразбирам какво искате да докажете ,особенно ти басар какво целиш като искаш да ти покажеме пз производство защо ли долавям старание и интерес от твоя страна да кажеш на хората "София вадиме по хубави кучета купетеси от нас"но няма как дирекно и затова заобикаляш.Кажи го какъв ти е проблема нали си анонимен, мене неме засяга кой произвежда по добри аз вадя и произвеждам това което ми харесва на мене и ако не е че нямам възможност да ги гледам всичките едно няма да продам.Вярно е че във София са произведени хубави кучета за времето си  благодарения на чуждата кръв която е вкарана и заради която са излязли тези хубави кучета,във Пз е нямало тази чужда кръв както я наричам и затова не е имало за времето си такова производство.Но вече имаме нужната кръв която я получихме със много средства след което и я вкарваме през изминалата година във производство и ако имаш търпение ще разбереш за какво както го наричаш се биеме вече във гърдите.За мене тея спорове са пълна простотия понеже хората неги интересува кво четат тука а какво ще видят на ринговете,било то във изложбените било то във тестовите.Ние трябва да сме сички като едно голямо семейство гледащите САО защото все пак сме сички Българи и трябва тва да ни събира а ние какво прайме във София говорите за тва че едни били селяни други правели циркаджийски събирания и такива работи но кажете ми вие гражданите какви мероприятия сте създали за тая порода освен да пройзвеждате и да продавате ,нямам против неме разбирай погрешно продавайте си но не плюйте поне тва което ние се опитваме да направиме за породата,невизирам тука оправителния съвет на клуб САО понеже те са единствените направили едно от най важните неща за породата било то племенна книга било то друго и така на татак визирам само развъдчиците именно който казаха че М.Конаре е селска циркаджииска и каквато там го наричат проява.Тва е моето мнение по въпроса,надявам се да съм бил исчерпателен със отговора си и да си ме разбрал напълно за какво говоря.
Поздрави!
Жив и здрав!

Приятел пак си ме разбрал погрешно.Аз не съм производител нито търговец за разлика от вас.Като няма как да ги гледаш,както пишеш защо не ги подаряваш,като не си търговец wink Не взимам ничия страна,а просто опровергавам писанията на някой хора от вашия регион.Защото никаде във форума не са ме канили в софия да си купя куче,за разлика от вашия ПИКАСЧО oleeee Никаде във форума не съм прочел(НЕ ЗАБРАВЯИТЕ ЧЕ СЪМ ОТ СОФИЯ)заразлика от вашия Благоминат,който пишеНЕ ЗАБРАВЯИТЕ,ЧЕ СЪМ ОТ ПАЗАРДЖИК МАЙ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА ИСКАТЕ ДА КУПУВАТЕ КУЧЕТА ОТ ТУК b) b) b) АКО СИ НАСТОЯТЕЛЕН ЩЕ ТИ НАМЕРИМ НЕЩО ОТ ТУК.стр.174)И пак е любезен колегата,за разлика от оня измислен герои ПИКАСЧО,който ме пращаше в ПЗ ТКЗС,че там кучетата били по хубави от мойто.Никаде не видях снимка на куче и от горе да пише СОФИЯ виж стр.174(какво е написал Благоминат)мисля,че няма смисъл от повече примери.Но немога да отмина и това изказване на учтивия Благоминат(...на такива кучета се радват само цитирам-СЕЛЕНДУРИТЕ)Ти самия пишеш (...вярно е,че в София са произведени хубави кучета за времето си...)За кое време говориш?Нима вече нямат хубави кучета.А за вашта кръв не казвам нищо лошо.Но мисля,че рибата е още в морето.....извадете малки,както каза шефа минете през изложби и тогава на щастливите собственици шапка им свалям.Ама като гледам какви сте самохвалковци тогава сигурно и на магистралата ще сложите табели ПЗ и региона.Спирам до тук понеже мисля,че разбрахте мисълта ми 1super Не желая интриги изкам да сме коректни и ГОРДИ собственици на великолепната порода САО cheers Що се отнася до моята анонимност,аз не се крия от никои.Просто любезния шеф на форума ме беше спрял от движение w) Мисля,че се досетихте кой съм.Още един път се извинявам,ако съм обидил някой,но пръв започна Пикасо.Бъдете живи и здрави и ще се радвам да се видиме отново cheers bgflag bgflag bgflag

1. Защо трябва да ги подарявам при положение че сам си купил сичките им родители и тези тяхни родители за да им се поема мастрафа трябва потеклото да дава иначе до къде ще стигнеш като имаш напредвит какви са расходите да дадеш нужното на едно куче за да е добре.Личи си че неси гледал доста кучета за да разбереш за кви расходи говоря.

2. Казвъш че е лесно да си купиш готово ми куписи едно хубаво куче да видиш за кви парички става въпрос говоря ако е наистина класно животното и ще разбереш дали е толкова лесно, лесно е за богатите но не и за обикновения лубител на САО.

3. Тва че някой анонимници пишат мене неме интересува и не отговарям за тях ас отговарям за себеси,а доколкото думите на кирето че чак сега се обаждам тва е защото във началото сам сам писал беше интересно понеже се раздвижи малко тоя скучен форум но ся вече стана досадно едно и също и отношението ми кам сички анонимни е едно не деля ПЗ И София за разлика от вас както сам писал във моят пост във множествено число защото визирам сички анонимни не само Басар.

4.Питаш ме за кое време.Върни се и свържи хубаво думите ми имах предвит че преди 4 години за онова време се произвеждаха по хубави кучета във София но сега не е така нивото при нас се вдигна много ряско.Без да се обижда никой нямам нищо интриганско впредвит.Просто го подчертавъм.

5.Също доколкото изложбите явно неси огледал хубаво стената когато идва заповядай отново за да видиш на колко изложби съм очаствъл дори едно от тези ПЗ производство стана Шампион на БГ за Султана имам предвит приятелю.

Жив и здрав!

#2711 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 03:23 PM

За тези които не са ме познали имам жокер drink

Прикачени файлове

#2712 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 03:41 PM

За подаръците си на пълно прав.Но не ми казвай,че таино в теб не се крие мисълта да произведеш или да имаш по класно куче от Спартак.И ако го имаш тогава цената на 1 кутре пак ли ще бъде 550лв.Не съм казал,че е лесно да си купиш готово куче а,че е лесно да се хвалиш с такова понеже знам колко струва да го отгледаш cheers

#2713 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 03:45 PM

Наздраве Ванка жив и здрав да си cheers Дай да видя ваште шампиони bgflag

#2714 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 06:01 PM

Браво,малкият расте супер.Браво!!!!
Според мен малкия ще има страхотна глава при това голяма и тежка b) .
Жив и здрав да си и ти, и цялото ти семеиство,и покраи вас малкия БАСАР!!!
ПОЗДРАВИ!!! bravoS super best

#2715 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 06:02 PM

Много суров поглед вади тоо БАСАР бе еии!!! super best

#2716 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 06:19 PM

Цитат

За тези които не са ме познали имам жокер drink

Имах някви подозрения,но сега ми стана ясно като бял ден.
-Но другите анонимници,няма ли да метнат и те некое жокерче wink

Малкият изглежда много добре.Жив и здрав да ти е!!!

#2717 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 07:58 PM

wink

#2718 Потребителят е офлайн   dimow Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 08:06 PM

аз несъм анонимен за никого
не ви познавам ( за сега ) лично
но ......... ми е страшно приятно да наблюдавам как се развива породата и вашите малки и не чак толко малки
да са ви живи и здрави дръглъовците и да ви носят само добро настроение
успех в селекцията развъждането и обучението

#2719 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2007 - 08:12 PM

Цитат

Много суров поглед вади тоо БАСАР бе еии!!! super best

Суров и непокорен d) BEER super best

Прикачени файлове

#2720 Потребителят е офлайн   jelio Икона