Dog.bg Форуми : Подарявам - търся дом /котки/

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (30 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Подарявам - търся дом /котки/

#411 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 30 April 2010 - 07:18 PM

Много са сладки надявам се не са домашно развъдени?
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#412 Потребителят е офлайн   HrIsInKaA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2010 - 11:07 PM

Ами не . То е дълга история котката попринцип е бездомна , но защото живеем в къща и тя решила да роди у нас на двора в лодката ,после се премести в мазата на по-скрито и до сега са там , но ние си ги гледаме като домашни и много си ги обичаме и нея и тях ! :af_089:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#413 Потребителят е офлайн   figure09 Икона

Публикувано: 23 May 2010 - 12:00 AM

Подарявам малко ангорско коте!

Женско ангорско коте на около 6 месеца търси своя нов дом. Котето беше намерено в район извън града, явно изоставено от стопаните си. Сиво-бежово на цвят и много гальовно.
Аз вече имам 2 котки, с които то не се разбира. Затова моля, всеки който има възможност да го гледа вкъщи да се свърже с мен на имейл mimetoo@gmail.com
Благодаря Ви!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#414 Потребителят е офлайн   irisha1618 Икона

Публикувано: 26 May 2010 - 04:23 AM

Здравейте! Моля, помогнете да намеря дом на котета! Аз не съм от България и нямам много познати тук и затова малко ми е трудно да намеря дом на тях. ))) Аз ги намерих в парка преди месец и половина, тогава те бяха на около седмица, и ги прибрах в къщи. Обаче не мога да ги оставя при нас защото живеем заедно с родители на мъже ми и те не искат котки в апартамента.... Освен това в близките дни ще трябва да пътувам за чужбина и няма кой да ги гледа (((( Ако някой може да ми помогне, моля обадете се на тел. 0897615443
P.S. Извинявам се за правописни грешки :-)Прикачена снимка
P.P.S. Живея във Варна

#415 Потребителят е офлайн   MimSiTyYyYy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2010 - 04:27 PM

Здравейте! Имам 3 котенца, но нямам възможност да се грижа и за тях. Малките са на около 2 месеца. Изключително красиви и игриви. Невероятни сладури са! Искам да им намеря дом, където да са обичани и гледани. Нядявам се някой от вас да им го осигури. За сега имам снимка само на едното, но трите са почти еднакви. Извинявам се за лошото качество.  :smile:

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#416 Потребителят е офлайн   ice_skater Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 June 2010 - 11:06 AM

Здравейте.
Намерих коте на не повече от месец(скоро ще пусна негови снимки).Нямам възможност да го взема,защото имам ловно куче,което не понася котки.Ако случайно някой се интересува или знае приют ,в който котето наистина ще получи нужните грижи- моля да ми пише на имейл ice.skater@abv.bg . Спешно е ,защото едва ли ще оживее още дълго....Става дума за София.
Мерси предварително :)

#417 Потребителят е офлайн   Фея Фърфалана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2010 - 06:22 AM

2-месечно котараче от Бургас си търси осиновители

Прибрахме го от улицата преди три дни. Кръстихме го Мишо, защото е като мишленце. Много е гальовен и игрив. Изглежда на не повече от 2 месеца, даже може да е малко по-млад ;). В момента е в процес на обезпаразитяване и по-точно - пудрим го с "Тапилан". Иначе изглежда в отлично здраве.

За съжаление, сега няма как да му направя по-качествени снимки, но и на тези се вижда, че е хубавец - сиво-черно тигърче, със сини очички :md_064: . Има хигиенни навици.

Ако някой си го хареса за другарче, моля да се свърже с мен на ЛС или телефон (пише го на снимката), или на kim.vassy@gmail.com. Предпочитам осиновителят да е от Бургас. Може и от другаде, стига да дойде да си го вземе и да ми обещае да ми праща снимки на мишленцето от новия му дом :rc_036: .

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#418 Потребителят е офлайн   Chupacabra Икона

• animal lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 July 2010 - 04:32 PM

Една сладка котешка муцунка търси дом. Ето тук можете да видите повече информация за мъника. Качена снимка

Качена снимка Качена снимка

#419 Потребителят е офлайн   Bstz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 July 2010 - 05:50 PM

Здравейте, спешно търсим дом на 4 бебета котета и по възможност на 4 по-големи котки, три женски и един мъжкар. Едната от женските е майката на бебетата (вече са на възраст почти 2 месеца) , а другите 2 - лелите им.
Ние сме в Стара Загора. Котетата са родени и биват отглеждани в двор.Моля, при проявен интерес, звъннете на 0884 358 026, или пишете на лично съобщение. Качвам тук няколко снимки.
Благодарим предварително за проявения интерес.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#420 Потребителят е офлайн   елиас Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 July 2010 - 04:08 PM

Ето ме и мен тук с юнаците, на които търся дом :smile:
Миналата година успях да намеря грижовни стопани за други котенца и съм убедена, че и тази година ще помогна на тези мъници да намерят своите хора :ae_085:
Това са калпазаните: Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

Качеството на снимките не е чудесно, но не успях да отнема на дъщеря си честта тя да им направи фотосесията :md_064:

Двумесечни братчета и една сестричка, които си приличат като две /пардон- три :smile: / капки вода - бяло-черни сладури, като само едничкото има ушички и опашле с бананов цвят.

Живеят в Хасково, с майка си са още, и чакат техните хора да си ги познаят. Ако откри своето коте- пиши ми на ELI1983IOANA@abv.bg
User's Signature

"Всички гледат породата, търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй че, както при хората, приятелче мое,
и при нас по-е важно сърцето какво е...".....Валери Петров

Качена снимка

#421 Потребителят е офлайн   desidesi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 July 2010 - 05:02 PM

Моля ви който подарява коте сиво-синьо да ми пише на skype:bobi_loff_rofi.От Козлодуй съм но нямам възможност да патувам ако може да е от Козлодуй.

#422 Потребителят е офлайн   smehur4e Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 July 2010 - 04:14 PM

Това малко коте беше намерено на улицата. В момента е настанено в приемен дом и спешно търси своя постоянен дом. То е на около два месеца и половина и е много мило и гальовно. Обезпаразитено е вътрешно и външно и има хигиенни навици. Моля помогнете му да си намери дом аз имам вече 2 котки и не мога да го задържа. Котето е във Варна. За връзка с мен е-мейл: smehoran4e@gmail.comПрикачена снимка

#423 Потребителят е офлайн   hopie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2010 - 11:07 PM

Здравейте,
Днес се обзаведохме с още един мъник, на който търсим постоянен дом в Плевен. Котето е женско, на около месец и половина, много кротко, добро и гальовно. Ще кача утре и снимки, но е тип черно тигърче с малко по-дълъг от обичайното косъм.
Добре, че го видели моите приятели защото е много слабо и едва ли е щяло да оцелее още дълго. Вероятно е хапано от други котки / едва ли куче/- липсва малка част от едното уше, има белег на малката си главичка и не може да стъпва на едното краче, а, има и раничка на едната устна. Утре ще я водим на доктор за пълен преглед. Засега ще остане у нас докато се пооправи, но и ние сме с две котки и още един куп други животни и предпочитам да я задомим. Моля, ако някой тук от Плевен си търси котенце да ми пише на лс.
User's Signature

Качена снимка

#424 Потребителят е офлайн   hopie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2010 - 06:12 PM

Ето я малката Жана. Вече е значително по-добре- малко понашишкавя, ушето е по-добре, но ще си остане гризнато, раничката на главата е зарастнала, а тази на долната устна почти и тя вече. Момичето вече си стъпва доста добре на крачето, е, ще си остане понакуцваща леко, но си тича, скача, катери се като бясна. Много е умна и гальовна :mg_062: От първия ден се ориентира и си върши работите редовно в котешката си тоалетна, разбира много бързо какво значи "НЕ", изобщо поддава се лесно на възпитание, което за котка си е, хм, рядко щастие. Обезпаразитена е вече, разбира се, но по-странното за мен е, че нямаше бълхи и глисти. А като се има предвид и колко обича да я галиш си мисля, че това е поредното натирено малко създание...чудя се къде ли е живяла, та да се сдобие с всички тези екстри за толкова краткия си живот....
:md_064: Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#425 Потребителят е офлайн   hopie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2010 - 11:31 PM

Амиии, то не че има кандидат за Жана, но днес дойде и Дейзи- същото окаяно мъниче, този път с конюктивит....
Дейди преди манипулациите:Прикачена снимка

Сега вече оченките са по-добре, но милата е страшно изтощена...Да се надяваме, че бързо ще се възстанови и ще зарадва с красотата си някой!
User's Signature

Качена снимка

#426 Потребителят е офлайн   hopie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2010 - 12:15 PM

Spark е направила отделна тема за тези котанчета, както и за още едно, на което търсим дом тук:
http://forum.dog.bg/...B4%D0%BE%D0%BC/
User's Signature

Качена снимка

#427 Потребителят е офлайн   spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2010 - 03:04 PM

hopie с твое позволение бих те поправила за Дейзи- тя не дойде сама , както много случаи такива има в нашата практика, поставиха я пред вратата, което също не се случва за първи път и дано това да е дело на деца, чиито родители не позволяват присъствие на домашни любимци, че има и много възрастни вече уж зрели хора ,които някак по този начин "изчистват" съвестта си и прехвърлят грижата и отговорността на друг, също като онези първоначалните стопани.

#428 Потребителят е офлайн   Фея Фърфалана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2010 - 03:28 AM

Рия от Бургас

Рия я намерихме буквално като подхвърлено бебе - оставена пред вратата на входа ни, една миниатюрна сива топчца, сгушена в ъгъла, която само хъскаше и не ни даваше да я докосваме. Съдейки по разни признаци, трябва да е била отделена от майка си същия ден или най-много на преднишния. Според нас майка й е била домашна котка.

Поради невъзможност да го вземем вкъщи, настанихме същественцето в задния двор на блока, в едно почти напълно заградено пространство 2х2 метра. Засега Рия е в безопасност - докато все още не е открила пролуките към външния свят. Има си и импровизирана къщичка, и покрив над главата. Храним я с бисквитки за големи котки, които тя приема добре. Обезпаразитена е вътрешно; външно не сме я пудрили, защото не сме сигурни дали има 2 месеца, макар че на толкова някъде изглежда. Видимо е напълно здрава.

За тази седмица, през която сме се грижили за нея, имам чувството, че е пораснала два пъти :smile: . Вече не хъска, не бяга, обича всички и всичко, много е сладка и игрива. На територията й има достатъчно треви и храсталаци, в които постоянно гони нещо, крие се, напада, скача, търкаля се и изобщо си се занимава съвсем по котешки.

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

Моля, ако някой се е влюбил в тази малка красавица, да се свърже с нас на тел. 0899449827 или на ЛС. Рия е от Бургас, но бихме могли да я изпратим и в друг град.

#429 Потребителят е офлайн   ДеSиHka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2010 - 11:55 AM

Преди няколко дни забелязах две малки котета пред вкъщи. Толкова са малки и сладки, незнам колко ще оцелеят вън. Храним ги, но немога да ги взема вкъщи, защото сестра ми е малка и не си знае силата. Имахме преди коте, тя го подхвърляше, тормозеше и така нататак(знам, че това не е хубаво утношение спрямо котето и затова и вече си има нови стопани). Моля ако някой от вас живее
във Велико Търново или областа и може да спаси тези сладури или поне едното ще съм ви благодарна. Аз живея в Павликени, но ще се намери превоз до близките градове (села). Моля ако можете помогнете, много ми е жал за тях.

П.П. По късно ако някой се интересува ще кача и снимки. Поздрави !!!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#430 Потребителят е офлайн   anntonina Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 August 2010 - 11:46 PM

Здравейте мили хора,обичащи животните.
Днес помогнах на едно коте да слезне от дърво.Кой го знае как се е качило и определено то самото не знаеше и как да слезне.
Та ако има наякой добър човек,който би искал да помогне на един малък,сладък и палав котарак(мисля че е момченце),който изключително много обича да си виси по дърветата,просто ей така за веселба,мърка непрекъснато(особено докато сладко,сладко похапва)и е невероятно гальовен и мекичък,и бял на оранжеви петна,с розов нос и с невероятно големи очи(които само се чудят на кое дърво да се качат)нека се свърже с мен. Ние сме от София иии в момента пак висим на клоон :be_107:
Ще се опитам утре да направя снимки,защото сега е вече тъмно и може би ще ни се приспии.
Това е телефонът ми 0886672126.Звънете ми ако имате информация за лица,предлагащи уютен дом за нуждаещи се.Или ако Вие самите сте такива. :r_181:
Лека нощ от нас...

• (30 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема