Подарявам - търся дом /котки/
Публикувано: 30 April 2010 - 07:18 PM
Публикувано: 04 May 2010 - 11:07 PM

Публикувано: 23 May 2010 - 12:00 AM
Женско ангорско коте на около 6 месеца търси своя нов дом. Котето беше намерено в район извън града, явно изоставено от стопаните си. Сиво-бежово на цвят и много гальовно.
Аз вече имам 2 котки, с които то не се разбира. Затова моля, всеки който има възможност да го гледа вкъщи да се свърже с мен на имейл mimetoo@gmail.com
Благодаря Ви!
Публикувано: 26 May 2010 - 04:23 AM
P.S. Извинявам се за правописни грешки :-)

P.P.S. Живея във Варна
Публикувано: 17 June 2010 - 04:27 PM

Публикувано: 22 June 2010 - 11:06 AM
Намерих коте на не повече от месец(скоро ще пусна негови снимки).Нямам възможност да го взема,защото имам ловно куче,което не понася котки.Ако случайно някой се интересува или знае приют ,в който котето наистина ще получи нужните грижи- моля да ми пише на имейл ice.skater@abv.bg . Спешно е ,защото едва ли ще оживее още дълго....Става дума за София.
Мерси предварително :)
Публикувано: 01 July 2010 - 06:22 AM
Прибрахме го от улицата преди три дни. Кръстихме го Мишо, защото е като мишленце. Много е гальовен и игрив. Изглежда на не повече от 2 месеца, даже може да е малко по-млад ;). В момента е в процес на обезпаразитяване и по-точно - пудрим го с "Тапилан". Иначе изглежда в отлично здраве.
За съжаление, сега няма как да му направя по-качествени снимки, но и на тези се вижда, че е хубавец - сиво-черно тигърче, със сини очички

Ако някой си го хареса за другарче, моля да се свърже с мен на ЛС или телефон (пише го на снимката), или на kim.vassy@gmail.com. Предпочитам осиновителят да е от Бургас. Може и от другаде, стига да дойде да си го вземе и да ми обещае да ми праща снимки на мишленцето от новия му дом

Публикувано: 03 July 2010 - 04:32 PM
Публикувано: 03 July 2010 - 05:50 PM
Ние сме в Стара Загора. Котетата са родени и биват отглеждани в двор.Моля, при проявен интерес, звъннете на 0884 358 026, или пишете на лично съобщение. Качвам тук няколко снимки.
Благодарим предварително за проявения интерес.
Публикувано: 10 July 2010 - 04:08 PM

Миналата година успях да намеря грижовни стопани за други котенца и съм убедена, че и тази година ще помогна на тези мъници да намерят своите хора

Това са калпазаните:
Качеството на снимките не е чудесно, но не успях да отнема на дъщеря си честта тя да им направи фотосесията

Двумесечни братчета и една сестричка, които си приличат като две /пардон- три

Живеят в Хасково, с майка си са още, и чакат техните хора да си ги познаят. Ако откри своето коте- пиши ми на ELI1983IOANA@abv.bg
Публикувано: 16 July 2010 - 04:14 PM

Публикувано: 22 July 2010 - 11:07 PM
Днес се обзаведохме с още един мъник, на който търсим постоянен дом в Плевен. Котето е женско, на около месец и половина, много кротко, добро и гальовно. Ще кача утре и снимки, но е тип черно тигърче с малко по-дълъг от обичайното косъм.
Добре, че го видели моите приятели защото е много слабо и едва ли е щяло да оцелее още дълго. Вероятно е хапано от други котки / едва ли куче/- липсва малка част от едното уше, има белег на малката си главичка и не може да стъпва на едното краче, а, има и раничка на едната устна. Утре ще я водим на доктор за пълен преглед. Засега ще остане у нас докато се пооправи, но и ние сме с две котки и още един куп други животни и предпочитам да я задомим. Моля, ако някой тук от Плевен си търси котенце да ми пише на лс.
Публикувано: 26 July 2010 - 06:12 PM

Публикувано: 26 July 2010 - 11:31 PM
Дейди преди манипулациите:

Сега вече оченките са по-добре, но милата е страшно изтощена...Да се надяваме, че бързо ще се възстанови и ще зарадва с красотата си някой!
Публикувано: 27 July 2010 - 12:15 PM
http://forum.dog.bg/...B4%D0%BE%D0%BC/
Публикувано: 27 July 2010 - 03:04 PM
Публикувано: 01 August 2010 - 03:28 AM
Рия я намерихме буквално като подхвърлено бебе - оставена пред вратата на входа ни, една миниатюрна сива топчца, сгушена в ъгъла, която само хъскаше и не ни даваше да я докосваме. Съдейки по разни признаци, трябва да е била отделена от майка си същия ден или най-много на преднишния. Според нас майка й е била домашна котка.
Поради невъзможност да го вземем вкъщи, настанихме същественцето в задния двор на блока, в едно почти напълно заградено пространство 2х2 метра. Засега Рия е в безопасност - докато все още не е открила пролуките към външния свят. Има си и импровизирана къщичка, и покрив над главата. Храним я с бисквитки за големи котки, които тя приема добре. Обезпаразитена е вътрешно; външно не сме я пудрили, защото не сме сигурни дали има 2 месеца, макар че на толкова някъде изглежда. Видимо е напълно здрава.
За тази седмица, през която сме се грижили за нея, имам чувството, че е пораснала два пъти

Моля, ако някой се е влюбил в тази малка красавица, да се свърже с нас на тел. 0899449827 или на ЛС. Рия е от Бургас, но бихме могли да я изпратим и в друг град.
Публикувано: 08 August 2010 - 11:55 AM
във Велико Търново или областа и може да спаси тези сладури или поне едното ще съм ви благодарна. Аз живея в Павликени, но ще се намери превоз до близките градове (села). Моля ако можете помогнете, много ми е жал за тях.
П.П. По късно ако някой се интересува ще кача и снимки. Поздрави !!!
Публикувано: 16 August 2010 - 11:46 PM
Днес помогнах на едно коте да слезне от дърво.Кой го знае как се е качило и определено то самото не знаеше и как да слезне.
Та ако има наякой добър човек,който би искал да помогне на един малък,сладък и палав котарак(мисля че е момченце),който изключително много обича да си виси по дърветата,просто ей така за веселба,мърка непрекъснато(особено докато сладко,сладко похапва)и е невероятно гальовен и мекичък,и бял на оранжеви петна,с розов нос и с невероятно големи очи(които само се чудят на кое дърво да се качат)нека се свърже с мен. Ние сме от София иии в момента пак висим на клоон

Ще се опитам утре да направя снимки,защото сега е вече тъмно и може би ще ни се приспии.
Това е телефонът ми 0886672126.Звънете ми ако имате информация за лица,предлагащи уютен дом за нуждаещи се.Или ако Вие самите сте такива.

Лека нощ от нас...