Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#1111 Потребителят е офлайн   Punky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 February 2006 - 10:45 PM

w) w) w) ооххх че сладурчета !! w) w) w) даваите още снимчици
User's Signature

Beauty always comes with Dark Thoughts!

#1112 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2006 - 10:54 PM

Супер , супер са снимчиците на Луси!!! w)
Утре нали е петък и ще имам много време и аз да нащракам малко Леа!!! l)
И ще пусна най-смешните!!! l) Да се порадвате!!! l) d)

#1113 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2006 - 11:02 PM

HERZ, много благодарим за хубавите думи w)
Punky наистина тук всички дакелчета са супер сладури d)
dakel_fenka w) w) w) ....ще чакаме снимки с нетърпение....

#1114 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2006 - 11:42 PM

Ето една сравнително скорщна!!! l)
Ако се чудите какво представлява - заплетена е в одялото , т.е. направила е дупка на одялото и се е промушила!!! oleeee l) d) И трябва да я разплитам след това...!!! А впрочем цялото и одяло вече е заприличало на дантела! l) d)

Качена снимка

п.п. Урте ще пусна още...

#1115 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2006 - 11:53 PM

хехехехехе, много е сладка! Как се е оплела l) Много хубава лятна къщичка има. Супер b) super best
User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1116 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2006 - 12:09 AM

ха, големи изобретатели са тези дакели....и симулации на дупки си правят хахаха

#1117 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2006 - 01:54 AM

Ще ходите ли в неделя на изложбата? bl)

#1118 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2006 - 11:49 AM

Каква изложба??????????? Аз уж все ги следя датите, защото много ми се ходи някъде, но нещо съм пропуснала явно! Сега отивам да видя за какво става въпрос!
User's Signature

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1119 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2006 - 01:14 PM

Цитат

за съжаление все още му седи точно като на тея татуировчиците които си слагат едни метални топчета под кожата и баща ми се шегува че ако имаше и халка на носа щяхме да си преличаме...но изглежда въпросната цицина никак не повлия на апетита или жизненоста на Крис които се доакза като ми открдна на бързо 2 3 чорапа докато разглеждах форума b)

Не знам за каква цицина точно става дума, но ако е нещо подкожно и моят имаше такова топче. Ветеринар може да направи пункция с игла, за да види дали има гной и ако има, се срязва по специален начин, за да изтича. след това цицинката спада. Така направиха на моя и сега е по-добре :)

#1120 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2006 - 01:22 PM

Темата, която зачека Пънки е много интересна. За дакелите и техните проблеми с гръбнака. Йода, тоя лудетин не можеш да го опазиш да не се качва и да не скача съответно от легла и дивани, които са поне 50 см. Ветеринари изрично казват, че това е много вредно, но как да го следиш. Като ме няма той си се качва и слиза. Вашите така ли правят. Какво можем да правим повече, за да не допуснем дискови хернии??

#1121 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2006 - 01:23 PM

Пускайте снимчици. Аз за сега е мога докато не си купя качествен фотоапарат! Но ще се видим на йиво някой ден, надявам се b)

#1122 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2006 - 01:31 PM

Изложбата е в зала "Триадица" от 10:00ч ако не се лъжа.. аз мисля да отида.. само остава и да я намеря l)

#1123 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2006 - 02:01 PM

Аз ще ходя.. даже и Морти ще взема. Ако имате време може да наминете с Шели да поиграят навън някъде super

#1124 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2006 - 06:13 PM

Цитат

Аз ще ходя.. даже и Морти ще взема. Ако имате време може да наминете с Шели да поиграят навън някъде super

супер, гледам, че си в кюто, така че там ще те разпитам ;-) Че и на мен ми се ходи!

-------------
за проблемите с гръбнака s) много кофти работа, но какво да се прави - проблеми на породата! Само че нашите ветеринари казаха да не се паникьосваме толкова много и по-свободно да караме... В смисъл, че ако кученцето си го има заложено това заболяване, то ще се прояви независимо дали го пазим от скачане или не! Ако генетически го няма, тогава притесненията са излишни! ЛОШОТО в случая е, че не можем да знаем дали го имат или не в гените си нашите любимци! s) Затова предпазливостта винаги е за предпочитане, но не бива да ставаме манияци на тази тема, понеже това са животни и те си искат своето, а то е лудуване, скачане, тичане ... изобщо кучешка му работа!

User's Signature

Качена снимка

#1125 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2006 - 07:18 PM

Аз също ще дойда почти сигурно!!! super d)
Като гледам времето тръгва да се оправя и мисля,че утре ще е хубаво!!! bravoS
Айде , ако се съберем ще бъде яко!!! b) l) d)

#1126 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2006 - 08:06 PM

За изложбата ще видим, може и да дойдем, не сме сигурни. Иска ми се да се видят нашите дакелчета, пък и ние! Като гледам всички какви са пораснали и красиви, а Леа има страхотна къщичка, от къде е и как така е цяла?! Това ако е унас до сега да е на трески b)
За гръбнака, притеснявам се, но наистина не мога да спра Елмо. Той е адски буен, скача постоянно, катери се навсякъде буквално...........Играе с големите кучета, те много го обичат, но го събарят, той се извърта.........Ама как да го спреш това диване, както каза Херц животното си иска своето. Да се надяваме, че всички дакелчета ще се здравички и силнички!!!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1127 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2006 - 08:40 PM

Ха!!! l) Къщичката на Леа съвсем случайно баща ми я взе от едни от тея продавачите на плетени масички и разните там неща...и той я видял и много я харесал и питал колко струва , а тя пък била евтина (15 лв. bl) ) и той веднага я взел!!! То беше радост!!! l) Цял ден Леа вътре вън , вътре вън...!!! Ами нея не я яде щото е много здрава и твърда! oleeee И не ще!!! Иначе миналия и кош го направи на.. dribble l) d)
А за гръбнака....!!! Същото както при вас!!! super Няма спиране...!!! d)
То не е скокове по столове...търси котки и подскача...гледа през прозореца гълъбите и пак скача...ами не може да се предотврати тея лудорий!!! Просто трябва да сме на повишено внимание! d)

#1128 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2006 - 05:22 PM

Цитат

Цитат

Аз ще ходя.. даже и Морти ще взема. Ако имате време може да наминете с Шели да поиграят навън някъде  super

супер, гледам, че си в кюто, така че там ще те разпитам ;-) Че и на мен ми се ходи!

-------------
за проблемите с гръбнака s) много кофти работа, но какво да се прави - проблеми на породата! Само че нашите ветеринари казаха да не се паникьосваме толкова много и по-свободно да караме... В смисъл, че ако кученцето си го има заложено това заболяване, то ще се прояви независимо дали го пазим от скачане или не! Ако генетически го няма, тогава притесненията са излишни! ЛОШОТО в случая е, че не можем да знаем дали го имат или не в гените си нашите любимци! s) Затова предпазливостта винаги е за предпочитане, но не бива да ставаме манияци на тази тема, понеже това са животни и те си искат своето, а то е лудуване, скачане, тичане ... изобщо кучешка му работа!

Дисковата херния със сигурност не е генетичен проблем..

#1129 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2006 - 09:05 PM

Аз днес едвам съм попрочела форума...и сега едвам ви пиша! Защо ли???
Ей сега ще ви разкажа на 2 на 3 каква е причината...
Значи...започна се от вчера... излизам аз от банята и си тръскам чехлите иии Леа започва да ръмжи...,ама ей така без никаква причина, и то ръмжи страшно!!! bl) Клякам аз до къщата и да видя кво става..!!! И тя ме гледа свирепо с бялото на очите си и ръмжи..!!! Аз я гледам и се чудя какво става!!! И понеже нямаше конкретна причина и започнах да я успокоявам...(това май не е най-правилното...)обаче тя не спира да ръмжи!!! Аз я извадих извън къщата и и се посларах , защото неразбирах защо го прави...ей така без нищо? bl) Както и да е не разбрах,защо го прави...оставих я..!!!
И така..сутринта ставам и си мисля вече и е минало..!!! Обаче не...!!! Минавам аз пак покрай къщата и и клякам да я погаля ,нямала съм никакви лоши намерения да и се карам или да я бия..!!! Галя я..нищо..и понечих да взема топката и тя ме захапа за пръста..!!! Гризна ме...не силно,но ми направи рана..!!! След което моментално сви уши и се обърна на другата страна..явно разбра, че е направила голяма грешка...!!!
Много се разочаровах..такова нещо не бях очаквала..! И то непредизвикано (или поне така си мисля де..)
Та след тая случка седнах да попрочета из форума за агресията...!!!
Оказа се че проявява Доминантна агресия...и това излезе съвсем вярно...!!!
Мисля ,че веднъж Вабанк беше писал,че при такова поведение трябва кучето да се повали на земята по гръб и да си сложиш ръката на корема му...!!! Пробвах, но не можах защото тя щеше да ме ухапе..пак ръмжеше...!!!
Отказала съм се от бой ,защото мисля че става по-лошо...въпреки че в случея си го заслужаваше..!!!
Изчетох статията за доминантната агресия...и веднага взимам мерки...(от днес)!!! Ще трябва да много да се занимвам с командите...за да и се ''понижи малко рейтинга''...!!! И съответно моя да се вдигне , като командващ...!!! Ще сме и малко по-строги с нея...!!!
Въпреки,че виждам че нещата имат подобрение ще ви помоля за съвети...!!!
Или споделете,ако сте имали подобен случей...

#1130 Потребителят е офлайн   kekeke Икона

Публикувано: 18 February 2006 - 11:17 PM

Ей хора, приятелката ми скоро има рожден ден и искам да и намеря някакво малко дакелче (смисал да е бебе още), някой имали женска която да е раждала скоро и да се договорим за едно кученце да ми даде или продаде ако някой е навит ? мн ще сам ви благодарен!

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни