Цитат
Ей сега ще ви разкажа на 2 на 3 каква е причината...
Значи...започна се от вчера... излизам аз от банята и си тръскам чехлите иии Леа започва да ръмжи...,ама ей така без никаква причина, и то ръмжи страшно!!! bl) Клякам аз до къщата и да видя кво става..!!! И тя ме гледа свирепо с бялото на очите си и ръмжи..!!! Аз я гледам и се чудя какво става!!! И понеже нямаше конкретна причина и започнах да я успокоявам...(това май не е най-правилното...)обаче тя не спира да ръмжи!!! Аз я извадих извън къщата и и се посларах , защото неразбирах защо го прави...ей така без нищо? bl) Както и да е не разбрах,защо го прави...оставих я..!!!
И така..сутринта ставам и си мисля вече и е минало..!!! Обаче не...!!! Минавам аз пак покрай къщата и и клякам да я погаля ,нямала съм никакви лоши намерения да и се карам или да я бия..!!! Галя я..нищо..и понечих да взема топката и тя ме захапа за пръста..!!! Гризна ме...не силно,но ми направи рана..!!! След което моментално сви уши и се обърна на другата страна..явно разбра, че е направила голяма грешка...!!!
Много се разочаровах..такова нещо не бях очаквала..! И то непредизвикано (или поне така си мисля де..)
Та след тая случка седнах да попрочета из форума за агресията...!!!
Оказа се че проявява Доминантна агресия...и това излезе съвсем вярно...!!!
Мисля ,че веднъж Вабанк беше писал,че при такова поведение трябва кучето да се повали на земята по гръб и да си сложиш ръката на корема му...!!! Пробвах, но не можах защото тя щеше да ме ухапе..пак ръмжеше...!!!
Отказала съм се от бой ,защото мисля че става по-лошо...въпреки че в случея си го заслужаваше..!!!
Изчетох статията за доминантната агресия...и веднага взимам мерки...(от днес)!!! Ще трябва да много да се занимвам с командите...за да и се ''понижи малко рейтинга''...!!! И съответно моя да се вдигне , като командващ...!!! Ще сме и малко по-строги с нея...!!!
Въпреки,че виждам че нещата имат подобрение ще ви помоля за съвети...!!!
Или споделете,ако сте имали подобен случей...
Не се притеснявай! Нещо може да й е криво ще се оправи :) Но не я лигавете много, нека си знае мястото :)

Вход

Горе
Цитиране +