Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#1151 Потребителят е офлайн   grafcheto Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 22 February 2006 - 08:57 PM

tarsq jenski dakel za moq majkar dakel na ime mark si tarsi priqtelka za razsplod ot plovdiv pi5ete mi na grafcheto@abv.bg ako se interesuvate samo za plovdiv d)

#1152 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 09:03 PM

Еее тука само Софянки са дакелките... l) d)

п.п. И от Пазарджик!!! r)

#1153 Потребителят е офлайн   Dackelklub Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 05:06 PM

Ура ! 1super Вече съществува Първият Български Развъдник за дакели ! victoryVVV
Casa del Amore - както се досещате това е нещо като "на Амор къщурата" - честито на юнака - чакаме от него добри и здрави поколения ! super best
User's Signature

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg

#1154 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 05:19 PM

ЧЕСТИТО !!! BEER BEER BEER victoryVVV victoryVVV victoryVVV
Много успехи ви пожелавам!!!
От кога чакам този момент!!! Тая вечер ще празнувам!!! drink
Айде след някоя и друга година ще ви ставам колежка! w) b) BEER cheers

#1155 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 08:50 PM

Честито още веднъж и тук bravoS Много бъдещи успехи и красиви бъдещи поколения с още по-големи успехи и от таткото! w)
User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1156 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 09:42 PM

Честито и от мен!!! Много се радвам!!!

#1157 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 09:45 PM

worthy Страхотна новина!!! worthy От кога чакаме това да се случи! Поздрави на Аморчо, успехи в начинанието и много сладки малки дакелчета!!!!!!! BEER super best victoryVVV
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1158 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 09:47 PM

Еййй !
Вземете ме на работа!!! b)

#1159 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 11:50 PM

Честито на Дакел Клуба и на Амор и неговите дами! 1super

#1160 Потребителят е офлайн   caramelcha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 01:26 PM

Цитат

Аз днес едвам съм попрочела форума...и сега едвам ви пиша! Защо ли???
Ей сега ще ви разкажа на 2 на 3 каква е причината...
Значи...започна се от вчера... излизам аз от банята и си тръскам чехлите иии Леа започва да ръмжи...,ама ей така без никаква причина, и то ръмжи страшно!!! bl)  Клякам аз до къщата и да видя кво става..!!! И тя ме гледа свирепо с бялото на очите си и ръмжи..!!! Аз я гледам и се чудя какво става!!! И понеже нямаше конкретна причина и започнах да я успокоявам...(това май не е най-правилното...)обаче тя не спира да ръмжи!!! Аз я извадих извън къщата и и се посларах , защото неразбирах защо го прави...ей така без нищо? bl)  Както и да е не разбрах,защо го прави...оставих я..!!!
И така..сутринта ставам и си мисля вече и е минало..!!! Обаче не...!!! Минавам аз пак покрай къщата и и клякам да я погаля ,нямала съм никакви лоши намерения да и се карам или да я бия..!!! Галя я..нищо..и понечих да взема топката и тя ме захапа за пръста..!!! Гризна ме...не силно,но ми направи рана..!!! След което моментално сви уши и се обърна на другата страна..явно разбра, че е направила голяма грешка...!!!
Много се разочаровах..такова нещо не бях очаквала..! И то непредизвикано (или поне така си мисля де..)
Та след тая случка седнах да попрочета из форума за агресията...!!!
Оказа се че проявява Доминантна агресия...и това излезе съвсем вярно...!!!
Мисля ,че веднъж Вабанк беше писал,че при такова поведение трябва кучето да се повали на земята по гръб и да си сложиш ръката на корема му...!!! Пробвах, но не можах защото тя щеше да ме ухапе..пак ръмжеше...!!!
Отказала съм се от бой ,защото мисля че става по-лошо...въпреки че в случея си го заслужаваше..!!!
Изчетох статията за доминантната агресия...и веднага взимам мерки...(от днес)!!! Ще трябва да много да се занимвам с командите...за да и се ''понижи малко рейтинга''...!!! И съответно моя да се вдигне , като командващ...!!! Ще сме и малко по-строги с нея...!!!
Въпреки,че виждам че нещата имат подобрение ще ви помоля за съвети...!!!
Или споделете,ако сте имали подобен случей...

Здравейте на всички. Аз съм съвсем нов член на форума и днес буквално не можах да се отделя от компштъра целият предиобед. Моята любимка е дакел. Казва се Ира. Купихме я от магазин ( не беше гледана много добре ). Съвсем рано е отделена от майка си. Трябваше и една седмица да свикне с нас, сега вече е на 2 месеца и няколко дни, игрива, здрава и расте. Още не излиза навън. Радвам се, че оттук мога да получа полезни съвети за породата, защото досега сум гледала и други кучета, но не и тази порода. Разбирам много добре постъпката на Лея, защото моето куче проявява този характер още от деня, в който я взехме. Ръмжи и хапе, когато поговорих с доктора, той ми каза, че е от зъбите, но аз сум гледала и други кучета и те съвсем не бяха така агресивни от млада възраст. Надявам се да се справим от рано с този проблем, защото по рано сум гледала 2 питбула, които никога не са проявявали такава агресия. Също така виждам, че схваща доста добре за няколко дни си научи името. Направих и импровизирана тоалетна, за да може да ходи там където аз кажа. От вчера съм и купила и каишка, за да се адаптира от сега, а също така и да я вързвам близо до нейният кът, където ще мога да предотвратя гостите да я вдигат и да я държат близо до масата. Ако някой може да ми помогне и да ми бъде полезен с още неща от възпитанието, които съм пропуснала чакам с нетърпение. Благодаря на всички!

#1161 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 01:31 PM

Здрастииии и добре дошли.. на теб и твойта малка Ира! l)
Тя е страхотна между другото 1super
От къде сте?
Във форума има много интересни теми за възпитанието.. и изобщо за отглеждането на малките, а също и големите кучовци! Вярвам, ще намериш много полезна информация! 1super

#1162 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 01:41 PM

Здрасти и от нас с Леа !!! r) w) d) Както , каза Рози много интересни темички има за възпитание...и разни!!! d) Много е сладуранска Ира! w)
Прочети и темата за ''зоомагазините'' , и ще разбереш , защо не трябва да се взима кученце от зоо магазин! r) ;) Имали сте късмет със здраво кученце, или поне без сериозни проблеми!!! r) d)
Разкажи повече за твойта сладуранка!!! w) d)

Цитат

Разбирам много добре постъпката на Лея, защото моето куче проявява този характер още от деня, в който я взехме. Ръмжи и хапе

Да , но при нас беше много странно l) oleeee ,защото преди такива неща не беше правила! А тя да кажеш не е малко куче !!! d) Но вече сме строги с нея! ;) Че, като го оставиш дакела и ти се качва на главата! l) l) l)
Поздрави!

#1163 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 02:21 PM

Eто ни и нас b) Здравейте на теб и на сладката Ира! Това с хапкането на Елмо му е специалност. Той е много игрив, чак агресивен понякога. Много хапе, като малък наистина беше заради зъбките, точно както ти го описваш. Сега вече не е толкова хаплив! Само като се борим почва да оголва зъби и хапе много силно. Просто още не се усеща, сега е на 7 месеца, прави се на силен, на мъж. Ама не му се разминава, като се забрави в агресията много му се караме.
Поздрави на красавицата! Наистина е разкошна!
User's Signature

#1164 Потребителят е офлайн   caramelcha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 04:14 PM

Цитат

Здрастииии и добре дошли.. на теб и твойта малка Ира! l)
Тя е страхотна между другото 1super
От къде сте?
Във форума има много интересни теми за възпитанието.. и изобщо за отглеждането на малките, а също и големите кучовци! Вярвам, ще намериш много полезна информация! 1super

Благодаря на всички форумци от мое име и от името на кучето. Днес между другото използвах няколко метода, от тези които прочетох във форума и бях удивена от тяхното действие. За първи път пиша във форум моля да ме извините, ако правя грешки, а също така и за огромната снимка после ще ги смаля и ще ви изпратя нови. Така или иначе ще се радвам да споделям опит с вас. Лек ден на всички.
Р.S. Ние сме от Варна. Още не мога да открия темата за зоомагазините, но при първа възможност ще я намеря и прочета. Явно сме извадили късмет, защото я взехме много малка, най - много да е била 2 дни в магазина. Ами това е засега, моля да ми помогнете да открия и различни методи за това да не ходи до тоалетна в къщи ( имам в предвид да се научи възможно най-бързо), защото аз до сега съм живяла в къща с двор, но сега съм в апартамент и, както разбирате е по- различно. Благодаря на всички за съдействието.

#1165 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 06:16 PM

Здравейте и от нас! Виждам, че още една сладка госпожица се присъединява към нас b)

#1166 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 07:53 PM

Ходенето до тоалетна навън ще си стане естествено когато започнете да излизате. Елмо като беше бебе се опитахме да го научим да ходи в банята, но доста безуспешно. Пишкаше там по команда, но не и самоинициативно. Всичко правеше на килима. От както излиза обаче всичко е ОК. Мноого рядко му се случва да се изпусне по малка нужда, за голямата изобщо. Не се притеснявай, един път да почне да излиза малката Ира и вече няма да имаш никакви проблеми!
User's Signature

#1167 Потребителят е офлайн   caramelcha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 08:21 PM

Всъщност досега четох доста от нещата, написани във форума и се оказа, че притеснението ми е било безпричинно. Аз като каза импровизирана тоалетна имах в предвид един наилон, върху него 2 вестника. Не съм махала килими, не сум и слагала вестници навсякъде. Само първият ден и после ги събрах на едно място, оттогава като сме във в къщи почти винаги се изхожда там, с голямата нужда беше по сложно, но вече започна да се адаптира. Миналата седмица съм сложила един вестник в другата ни стая и върху него зимните ни обувки, защото коридора ни е малко тесен. Като погледнах беше свършила всичко на вестника. Смятам, че ще се справим с тоалетната. На 01.03 ще е третата ваксина. Днес, както казах приложих доста неща, които прочетох във форума. Например да яде под команда и.т.н. Това смятах да започна да правя след третият месец, но добре че съм започнала сега. Наистина породата е доста твърдоглава. Днес прочетох, че всички дакели са били така агресивни, ръмжащи и хапещи като малки. Значи ще се справим и с този проблем. Благодаря пак на всички форумци. Страхотен е и ще го препоръчам на всички приятели кучкари. Ще ви пратя снимки и на предните ми кучета. d) 1super Радвам се, че ви открих bravoS

#1168 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 08:25 PM

Ето това е темата --- зоо магазините !!!
а това са последствията от закупуването на кученце от зоо магазин... s) d)

#1169 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 08:27 PM

Цитат

Всъщност досега четох доста от нещата, написани във форума и се оказа, че притеснението ми е било безпричинно. Аз като каза импровизирана тоалетна имах в предвид един наилон, върху него 2 вестника. Не съм махала килими, не сум и слагала вестници навсякъде. Само първият ден и после ги събрах на едно място, оттогава като сме във в къщи почти винаги се изхожда там, с голямата нужда беше по сложно, но вече започна да се адаптира. Миналата седмица съм сложила един вестник в другата ни стая и върху него зимните ни обувки, защото коридора ни е малко тесен. Като погледнах беше свършила всичко на вестника. Смятам, че ще се справим с тоалетната. На 01.03 ще е третата ваксина. Днес, както казах приложих доста неща, които прочетох във форума. Например да яде под команда и.т.н. Това смятах да започна да правя след третият месец, но добре че съм започнала сега. Наистина породата е доста твърдоглава. Днес прочетох, че всички дакели са били така агресивни, ръмжащи и хапещи като малки. Значи ще се справим и с този проблем. Благодаря пак на всички форумци. Страхотен е и ще го препоръчам на всички приятели кучкари. Ще ви пратя снимки и на предните ми кучета. d) 1super Радвам се, че ви открих bravoS

Охооо ! Тепърва ще разбереш какви характерчеата са!!! l) l) l)
Радвам се , че си намерила полезни неща !!! r) d)

#1170 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 08:36 PM

Твоята Ира наистина е angelpik в сравнение с нашия Елмо. Щом се е научила къде е тоалетната b) w) Иначе и Елмо ядеше по команда, това го научи моментално, нали за ядене става дума, той беше пръв. Но от както се помъчи да се прави на злояд яденето му стои в паницата и вече не яде по команда, а когато е гладен (та случайно да не умре от глад на мама детето n) ). Аз съм виновна, че го глезя, но съм решила пак да вкарам режима в действие, че не обичам такива неорганизирани работи b)
User's Signature

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема