Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#3201 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 12 June 2009 - 12:08 PM

На почти четри месеца е, с всчки ваксини- излиза си спокойно вече, просто съм сигурна че бързо ще се умори, ако върви по дълго с мен и фаби..
User's Signature

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..

#3202 Потребителят е офлайн   dakelfen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2009 - 02:32 PM

добре дошли!иначе не ти препоръчвам мн чантите защото гръбнакът им е много крехък!
User's Signature

Качена снимка

#3203 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 12 June 2009 - 04:32 PM

ами накрая по съвет на лекал купих чанта на ферфласт, среден размер, в която дакелката ще може да седи на 4 крака без ад ес огъва и тн точно зарад гръбнака
User's Signature

... and through it all,

#3204 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 12 June 2009 - 05:53 PM

чантата е добра идея,но не подценявай силите на дребния дакел! :ea_103: :ab_041: все пак навръщане от дългите разходки може да я носите в чантата.но не забравяйте,че дакела е ловно куче което се нуждае от доста движение...пък и лесното затлъстяване...
User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

#3205 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 June 2009 - 04:11 PM

Dakel4y е прав издържат на дълги разходки но тя е бебе още и ще се изморява и ще и се спинка и това е добър вариант с чантата като стане приблизително година може и цял ден да обикаля........пуснете снимка

#3206 Потребителят е офлайн   dakelfen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 June 2009 - 05:50 PM

съгласна съм с дакелчу и джулианас!Днес например с Бета и Вики бяхме на вилата и обиколихме целия район!То не бяха поточета параклиси чешми!и после-кучетата отпред-подтичват си а ние с хриси95 озад едвам се качваме хД
User's Signature

Качена снимка

#3207 Потребителят е офлайн   Dackelklub Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 14 June 2009 - 06:51 PM

Показване на мнениетоDackelklub, в Jun 11 2009, 05:51 AM, написа:

ПОМОГНЕТЕ ДА НАМЕРИМ ДОМ НА БАБА ДАКЕЛ РЕНИ !

http://mail60.abv.bg/app/servlet/getdata?fid=10&mid=3855333604&eid=7&charset=UTF-8&ac=s&fn=1038553336047.jpg

Молим всички любители на дакелите, които имат желание да помислят, дали не разполагат и с възможност да облекчат старините на едно разкошно същество - стара дакелка с чудесен характер. Това е баба Рени.

http://mail60.abv.bg/app/servlet/getdata?fid=10&mid=3855333604&eid=6&charset=UTF-8&ac=s&fn=1038553336046.jpg

Тя ще Ви бъде много благодарна, ако й отделите местенце в къщата или двора си. За възрастта си Рени е относително здрава, много мила и със сигурност ще спечели веднага сърцето Ви, както открадна и моето. Ако искате да я осиновите , се обадете на 0878 399 150 - Бистра.

http://mail60.abv.bg...38553336044.jpg

User's Signature

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg

#3208 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 June 2009 - 07:03 PM

Показване на мнениетоDackelklub, в Jun 14 2009, 04:51 PM, написа:

http://mail60.abv.bg/app/servlet/getdata?fid=10&mid=3855333604&eid=7&charset=UTF-8&ac=s&fn=1038553336047.jpg

Молим всички любители на дакелите, които имат желание да помислят, дали не разполагат и с възможност да облекчат старините на едно разкошно същество - стара дакелка с чудесен характер. Това е баба Рени.

http://mail60.abv.bg/app/servlet/getdata?fid=10&mid=3855333604&eid=6&charset=UTF-8&ac=s&fn=1038553336046.jpg

Тя ще Ви бъде много благодарна, ако й отделите местенце в къщата или двора си. За възрастта си Рени е относително здрава, много мила и със сигурност ще спечели веднага сърцето Ви, както открадна и моето. Ако искате да я осиновите , се обадете на 0878 399 150 - Бистра.

Здравей Бистра Юлия от Пловдив ти пише с Джулия
Ти нямаш ли възможност да е гледаш придполагам че имаш място,аз питах и ще продължавам да питам за дом тук в нашия град
а междо другото Джако се казва черния дакел и е при нас никои не го потърси и сме много щастливи

#3209 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 15 June 2009 - 09:43 AM

Здравейте!
Малката гадинка Габриел е много чаровна, съвсем спечели сърцето ми през уикенда, а май също и това на моята Фабела- трудно ги разделихме сутринта ( щото фаби живее при мен, а габи при моя приятел и ще са заедно през почивните дни.. за сега). пази я, глези я, гняви я.. разбират се.
Малката още много я е страх навън, но около голямата събира смелост, вкъщи много се радвана всички и е трудно да и се скарам даже- пак ми се радва...
Тая чанта дето я взех малко я преустроих- имплантирах в дъното една трърда подложка, за да не се мачка, като легне габи- сега и е доста по удобна..
Снимик им направих доста, ама не си взех кабела за телефона и няма как да ги сваля сега, утре се надявам да мога да ви покажа двете ми шушони :))
User's Signature

... and through it all,

#3210 Потребителят е офлайн   Dackelklub Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 15 June 2009 - 02:00 PM

Показване на мнениетоjulianas, в Jun 14 2009, 05:03 PM, написа:

Показване на мнениетоDackelklub, в Jun 14 2009, 04:51 PM, написа:

Здравей Бистра Юлия от Пловдив ти пише с Джулия
Ти нямаш ли възможност да е гледаш придполагам че имаш място,аз питах и ще продължавам да питам за дом тук в нашия град
а междо другото Джако се казва черния дакел и е при нас никои не го потърси и сме много щастливи

Здравей Юлия ! Радвам се, че сте добре ! На мен ми е невъзможно да я прибера, макар че много бих искала. Но няма да се понесат добре с моите женски и се страхувам, че по-скоро ще й направя лоша услуга ако я взема. Иначе миличката баба е чудесна и всеки път като си помисля за нея , се изпълвам с умиление. Дано се намери добър човек, който да се погрижи за нея.
User's Signature

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg

#3211 Потребителят е офлайн   charaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 15 June 2009 - 07:19 PM

Как може да има такива лоши хора :angry: Един човек,съсед,иска да отрови Дейзи.Даже той е братовчед на дядо ми.Кажете ми какво да правя да се плаша ли,защото в Плевен бяха отровили една Хъска(съседска хъска)
User's Signature

Качена снимка

#3212 Потребителят е офлайн   dakelfen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 June 2009 - 08:34 AM

ужас!!!не искам да ти разказвам историята на хриси95 за нейната Бета кака са я отровили Предполагам че довечера ще я разкаже щото Бета беше много симпатично куче Да почива в мир!Наистина кака може да има такива хора!
User's Signature

Качена снимка

#3213 Потребителят е офлайн   charaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 09:12 AM

Да.Да почива в мир :rg_057: :rf_011: Никога не мога да си представя как ще ми отнемат и Дейзи :rf_011:
User's Signature

Качена снимка

#3214 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 June 2009 - 09:41 AM

В нашия блок живееше кученце от преди 14 години(аз не съм била родена когато то е дошло)и много хора го биеха.Много пъти кучкарника го хващаше защото се обаждаха едни и същи хора тези които го целиха и обиждаха и Бета вече искаше да им се хвърля.Постоянно се притеснявахме за нея когато не се прибираше и на следващия ден веднага в кучкарника да си я взимаме :'(Един ден Бета влезе в хода да се скрие от хората които я гонеха с онва нещо с инжекцията-приспивателно и тръгнаха да я гонят и я уцелиха и аз тъкмо отивах на училище веднага я взех в ръце и казах че няма да им я дам и я оставих вътре в къщи и тръгнах да се разправям с тях(при условие че бях на 10 години) а те искаха да влезнат в къщи и ме заплашваха.След половин час каране аз успях да си я присвоя и като колата тръгна я взех на ръце и веднага при вета.Рева и викам докторе кучето ще уживее ли :'( и той ми каза да и аз се успокоих а след малко тръгна да има тикове и като се събуди незнаеше къде се намира :huh:Гледката беше ужасна :'(Но и този път тя оспя да се справи.Един друг път едни момчета я бяха откаднали и вързали в изоставена къща на края на града и всеки ден я целили със снежни топки и я биели :o Аз и баба ми обиколихме насякъде и отидохме при тези хора които аз предполагах че са и познавах и се оказа че това момче е участвало .Неговите приятели били занесли кучето някъде и той незнаел къде.От там тръгна търсене ходене при родителите на децата и след 1седмица те ни върнаха кучето кльощаво гладно и в отвратително състояние.Като видях Бета тръгнах да я прегръщам и целувам а тя ме лизна с нейното малко езиче все едо ми каза обичам те :'( !Това беше кучето което ме чакаше 6часа пред училище да изляза и ми бе спасило живота от човек който ме хвана за ръката в тъмното а тя му се нахвърли :'( и така той ме пусна и аз веднага се прибрах.През какво ли не мина през този живот.На 22 април 2006г Бета почина.Един човек който продавал пилета и дал отрова(той мразеше кучета и ни каза че още веднъж този помяр дойде ли при него няма да се върне живо но аз не му повярвах че може да го направи) и тя вече замаяна пресичала улицата и една кола я блъснала.Умря на място :'(Това ни го каза един таксиджия който видял всичко.А очите и бяха като кристали от отровата-това ни го каза един вет който я видя след това.Както си играех пред блока случайно дочух как мъж и жена си говорят за някакво жълто куче което било блъснато до улицата. Зарязах всичко и отидох до улицата и там видях Бета да лежи мъртва :'(Мислех че няма да го преживея липсваха ми стъпките които се чуваха когато Бета слизаше с нас по стълбите липсваха ми нейните посрещания нейните очи и поглед липсваше ми Бета.Погребахме я пред едно голямо дърво и до днес аз и нося цветя.Но едно немога да разбера защо съседката обвини мен!Обвини ме че аз съм виновна :dh_188: Половин година по-късно мъжът който отрови Бета почина.

Към charaka-всичко може да се случи.Трябва да се вземат мерки.Той как може да я отрови ако тя не взима нищо от него и ако не я пипа.Нали живее у вас.Трябва да я пазите да не яде нещо от улицата
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3215 Потребителят е офлайн   charaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 10:09 AM

:ud_009: Да знам.Мен мого ме е страх да се разхожда без повод,защото тя е още малка и глупавичка и ходи при всечки хора и ги обикаля и ги лае и по някой път ръмжи и те си мислят,че ще им направи нещо.Тя обича да яде всичко и може някой нарочно да и даде както този човек,но не съм сигурна да ли ще вземе яденето след като е от чужд човек :rg_057: :rg_057: горкичката бета да почива в мир
User's Signature

Качена снимка

#3216 Потребителят е офлайн   SweeTka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 June 2009 - 03:55 PM

и аз вече се уверих че има всякакви гадни хора - ВЧЕРА МИНАВАМ ПО УЛИЦАТА И ДАРЖА ХАРИ МИНАВА ЕДИН ЧОВЕК И ГО РИТА КАКВО МУ ПРЕЧИ ЖИВОТИН4ЕТОО БЕЕ МНОГО СЕ ЯДОСАХ И ЗАПОЧНАХ ДА СЕ РАЗПРАВЯМ ЗАШТОТО КУЧЕТО МИ БЕШЕ С ПОВОД И НА НИКОИ НИ6ТО НЕ ПРАВЕШЕ -
User's Signature

Качена снимка

#3217 Потребителят е офлайн   SweeTka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 16 June 2009 - 04:00 PM

иначе историята на хриси95 е мн тажна да почива в мир немога да разбера за6то има такива хора да ги дразнят сладките кученца :eg_033: :dh_188: :dh_188: :dh_188: :dh_188: :dh_188: :dh_188: :dh_188: :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#3218 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 June 2009 - 06:49 PM

Такива изроди има,че....нямам думи!!! :zz_020: Аз също много се страхувам и моя Вито си го водя на поводче,защото макар и големичък е глупавичък и добър.

#3219 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 16 June 2009 - 07:25 PM

горкия ми баща :dh_188: понеже терасата където са малчовците се мие сутрин и вечер(познайте защо :ab_041: )тате я изми преди 15 мин...идвам аз на компа и какво виждам-4 прецизно оформрни купчинки бебечко ако,оформени като ромб :ab_041: те горките само са чакали да им стане хладно на дупетата че да си свършат работата :ab_041: и преди да питате за снимки се защитавам-тези малки хали явно могат да се снимат само когато са заспали...което е невъзможно,защото чуят ли вратата на терасата да се отваря се събуждат веднага и почва едно боричкане,една игра... все пак пръстите на краката не са ми излишни :ab_041:

по въпроса за лошите ,,хора,,-явно просто някои са оперирани от добросърдечност :(
Както казва татко ,,Човек който обича животните НИКОГА не е зъл и лош"надявам се само никой да не посегне на вашите и моето куче.
User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

#3220 Потребителят е офлайн   charaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 08:01 PM

Аз също :ae_085: А за бебоците трябва да останеш на терасата,за да не се събудят,а и ще ги чакаш да заспат и тогава ще ги изненадаш :af_089: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема