Хора случайно попаднах на един антипаразитен продукт, които да ви призная честно ме впечатли много като презентация и качества.Твърди се , че е абсолютно биологичен и безвреден, а същевременно действа против голяма гама паразити включително лекува краста, гъбични инфекции и се грижи за кожата и космената покривка

.Звучи ми почти нереално, защото и цената му е наистина приемлива и нищожна , ако се съпостави с други предлагани продукти.Закупих го през интернет и си пръскам наред, но "проблемът" ми е , че за момента нямам нито една животинка с някакъв проблем и не мога да преценя дали действа наистина.
Бих искала да помoля някой, който живее в Германия или познава продукта да сподели впечатления и отзиви, защото e немски.Всъщност ще преведа наличната информация, за да разберете всички, защо толкова ме впечатли и си мисля, че дори и да го няма в България не би било проблем да се поръча от Германия(и на мен ми го доставиха от там, защото тук не го бях срещала досега).А предвид цената и ако наистина отговаря на презентацията си заслужава и е изгодно да се заплати доставка.Да не говорим, че вече има интернет-магазини, които като поръчаш над определена сума доставката е безплатна, дори и в друга държава.Аз лично от този сайт, които купувам някои неща, над 30£ май беше е безплатно.Както и да е това са подробности..Сега за продукта...
"Exner Petguard е първият и единствен биологичен антипаразитен продукт за домашни любимци, без наличие на вредни или химични вещества.Активен е срещу бълхи, въшки, акaри, кърлежи и други паразити.Щадящ околната среда и животните, които се грижи за кожата и космената покривка на вашият приятел.
Този иновативен продукт действа чрез блокиране на дихателните и хранителни пътища.Exner Petguard по никакъв начин не вреди на животните или стопаните.За да демонстрира това по време на официалното представяне на продукта, притежателят на патента и изобретател дори ПИ ОТ НЕГО "

.(това лично мен ме втрещи)
"Начин на приложение:
Напръскайте цялото животно или само интересуващите ви части 1 път седмично превентивно.В случай на паразитни инфекции, краста или гъбички се препоръчва ежедневно в продължение на 1 седмица.Също така не забравяйте да използвате продукта за клетката и всички места, където вашият любимец стои.Оставете 20 мин., докато изсъхне напълно, след това с гребен или четка.Не изплаквайте.
Съдържание:вода, мазнини, захар монихидрат, пепел."
P.с..Да уточня, че превода го направих набързо и там има естествено и въпреки всичко всеки да се консултира с доверения си ветеринар, но това се пише задължително тук даже и за някои храни, така че е ясно.
Може да се използва върху котки, кучета, терариумни животни, дребни гризачи и птици, пойни птици и други животни...С две думи май за всички.
Цената на споменавания продукт е около 10 евро.Уловката, която не проумях е че 500мл струва около 9 евро, а 1000мл пак толко с няколко цента повече...Cигурно мизерната пръскалка прави тази разлика

или по скоро, както с всичко...по големите разфасофки са на далавера.Аз си ги взех и двете, но препоръчвам ако някои ще си купува да пробва да си вземе 1000мл и да си приспособи нещо за пръскане.

Ще пусна link и на двете разфасофки, да видите как изглежда и който иска да се увери в истинността на превода по горе.
Остава си молбата ми към някои живеещ в Германия или по запознат с продукта да сподели какви са отзивите и въобще да даде малко по пълна информация, защото за момента конкретно не бих могла да кажа нищо по същество,освен че си пръскам навсякъде и по всичко де що мърда

... а пък да взема съвсем умишлено да си бълхясам или нещо друго някоя животинка само да разбера дали действа...не ми се струва много разумно..
Лек ден от мен.
http://www.zooplus.i...tari/98994#more
http://www.zooplus.i...rassitari/39427