Цитат
Ето - млад хендлер

Днес е 28 ,дали пък нямаме ново попълнение

Нямам търпение.......а за Корина незнам....
И тъй,днес ни беше насрочен часа за кастрацията .В 12:00 заковаваме пред клиниката,аз изприщена от всякъде със стресници,неспала цяла вечер.Много ме беше страх от упойката,/Габипап ти знаеш за нашето приключение от миналата година/.Снощи си легнахме двете и се гушихме цяла вечер на спалнята/добре ,че мъжо си е разбран и отиде да спинка в детската/а мен не ме напускаше гадното чувсво ,че нещо не е наред.Както и да е,отиваме днес в кабинета,преглеждат я госпожицата,слагат й някаква инжекция,която трябва да я подготви за упойката и ми казват да отиваме да се разходим за половин час.През това време мъжът ми решава да пуши цигара с вета и се разприказват.След около 10 минути ми звънна тел и ми казват веднага обратно.Отивам с прималяло сърце и само се моля/днес е по старому богородица/всичко да е ОК.Вета ми казва кажи й да легне.Тара ляга,докторката и стисна едната цицката и като хвъркна едно мляко......И бяхме до тук.Инжекция за спиране на кърмата и нов час за 28.09.
Та знаех си аз ,че има кой да ни пази.Направихме пълни кръвни картини,пълен преглед,аз обикновенно забелязвам и най-малката промяна в нея,но този път ....
А цялата ситуация е ,че моят мъж като се заприказват с докторката и й казва,че на Тарютка от 1 седмица са и виснали доста цицките.А аз шматката го отдавах на това ,че покрай тия хапчета дето ги пие качи почти 7 кг. за около 3 месеца.Направо съм за разстрел
Имам си дебело куче ,и двете тежим 47 кг.Сега сме на диета
П.П.Какъв е стандарта за тегло при ВЕО,никъде не го намирам?
От последната палатка 23,08
Малко неудобен за нея момент

В реката, както винаги

Събираме камъни за мечтаната къща

И подпорите..

Упссс,изтървах гредата...