коринаняма проблем ,ще снимам и ще пратя снимки.Иначе от дейсващите къмпинги преди години ходих на Арапя и беше много хубаво.Също Нестинарка.
Поздравления за добрия избор на мама и тате.Разкошни кучета са и двете.Мама много прилича на Тара

Ще стискаме палци!
gabipap,аз също много отдавна не ходя на нормален къмпинг.Гледам да няма много хора ,да не казвам никакви,защото когато съм със малкия Тара става неузнаваема .Когато сме без него няма проблеми ,е почти никакви да има хора около нас,но със него ли сме,ушите и очите и стават на четири,аз пък седя нащрек през цялото време ,щото незнам в кой момент тя ще реши ,че някой е заплаха за нейното съкровище/дребния хулиган/.За това от 3 години ходим на Мириос.Това е доста навътре в гората,много малко хора го знаят мястото.Самото море е цялото на заливчета и във всеки един залив има място за по 4-5 палатки.На практика в разстояние на около 150 метра няма никой около теб.
http://maps.google.c...i...005493&z=16
Там ,където е перцето , обикновенно отсядаме ние.
Изкарваме много спокойно,кучо се набеснява,наиграва и си взима полагаемото да се прави на пазач на воля.