Dog.bg Форуми : Източноевропейска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (59 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Източноевропейска овчарка

#461 Потребителят е офлайн   корина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 May 2009 - 01:30 PM

Тара къде ходите на палатка?Ние също сме стари къмпингари не пропускаме сезон?От десет години всяко лято сме на Оазис а преди това на Юг,но вече не знам остана ли местенце за къмпиране по нашето Черноморие/на юг/. :zz_218: Ти си по близо знаешли нещо повече за тези местенца.Вече нямам търпение да стягам багажа,а никак не ми се ходи навън. :zz_211: :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#462 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ВЕО,дизайн,риболов,оф-роуд

Публикувано: 31 May 2009 - 02:22 PM

Миналата седмица тръгнахме късно вечерта в събота и разпънахме палатките на Вромос.Не останах изобщо очарована,защото е много близо до пътя,няма гъста гора,доста боклук от плажуващите и от рибарите и за капак в неделя се изсипа целия Бургас.Иначе обикновенно ходим на бившия къмпинг "Черноморец"Изоставен е доста отдавна,все още не се строй/по последни данни от октомври миналата година,незнам другата седмица дали няма да ме изненадат/,а иначе когато отиваме за повечко дни ходим на Мириос.Това е от Приморско посока Перлата и Маслен нос.Също често ходим и на Ковач и в Стойлово,но там е река Велека.За съжаление наистина все повече и повече се застроява и не останаха хубави места.Тази година сме решили да пробваме да намерим след Варвара някое хубаво местенце.Тази сграда която се вижда на снимката е все още в същия вид ,но незнам до кога.Ако решите лятото ще ми бъде много приятно да се запознаем и да изкараме една палатка заедно.Дано до тогава да си имаш и кученце,така Тара ще си има компания :wb_052:
П.П.а какво става всъщност със мъника?

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса!"

#463 Потребителят е офлайн   корина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2009 - 09:24 AM

Би било прекрасно Тара.Ние още не сме решили точно кога ,но обикновенно сме там края на юли нач. на август.Ще те помоля,ако преди това слизате надолу и имаш възможност щракни няколко снимки на Оазис и ми ги пусни за да знам става ли.Ние гледаме да е действащ къмпинг защото за повече вр носим и мн. багаж,а и мръдваме вечер.За кученцето стискам палци.Харесах мама в Москва.Пуснаха я преди месец и май е станало и таткото е мн хубав.Само дето ще можем да го вземем чак след морето.Не си представям море без куче!Ако се видим ще се радвам на твоята.Снимките са страхотни и много познати.Как се спи до кучето или се лежи върху него.Ще пробвам да сваля снимки от руските сайтове и да ти покажа мама и тате /надявам се/.

#464 Потребителят е офлайн   корина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2009 - 10:07 AM

това е нашият бъдещ тоте може би

Снимка (и)

• Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#465 Потребителят е офлайн   корина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2009 - 10:10 AM

а това е мама

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#466 Потребителят е офлайн   корина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2009 - 10:13 AM

много се надявам да се получи.стискайте ми палци :we_070:

#467 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 01 June 2009 - 10:24 AM

Ще стискаме :smile: Много са красиви, и мама и тате! Дано да стане!
taraT, толкова трогателни снимки не бях гледала скоро! Невероятни сте!

Ние, за съжаление на нормален къмпинг с това конфликтно кучище няма как да идем. Един приятел има място на Ахтопол (оградено и незастроено, за съжаление без вода), ако успеем да съгласуваме отпуските, ще опънем палатки там. Ако не, ще пътуваме съботно-неделно по по-диви места и няма да стигнем до морето.
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#468 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 June 2009 - 02:18 PM

коринаняма проблем ,ще снимам и ще пратя снимки.Иначе от дейсващите къмпинги преди години ходих на Арапя и беше много хубаво.Също Нестинарка.
Поздравления за добрия избор на мама и тате.Разкошни кучета са и двете.Мама много прилича на Тара :ae_085:
Прикачена снимкаПрикачена снимка

Ще стискаме палци!

gabipap,аз също много отдавна не ходя на нормален къмпинг.Гледам да няма много хора ,да не казвам никакви,защото когато съм със малкия Тара става неузнаваема .Когато сме без него няма проблеми ,е почти никакви да има хора около нас,но със него ли сме,ушите и очите и стават на четири,аз пък седя нащрек през цялото време ,щото незнам в кой момент тя ще реши ,че някой е заплаха за нейното съкровище/дребния хулиган/.За това от 3 години ходим на Мириос.Това е доста навътре в гората,много малко хора го знаят мястото.Самото море е цялото на заливчета и във всеки един залив има място за по 4-5 палатки.На практика в разстояние на около 150 метра няма никой около теб.
http://maps.google.c...i...005493&z=16
Там ,където е перцето , обикновенно отсядаме ние.
Изкарваме много спокойно,кучо се набеснява,наиграва и си взима полагаемото да се прави на пазач на воля. :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#469 Потребителят е офлайн   корина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2009 - 04:17 PM

Местенцето е мн хубаво,Тара.Може и ние да се отбием.При нас докато децата бяха малки ходехме и на по-диво но сега търсят компания,приятели.Каката иска дискотеки.Та се опитваме да съвместим двете неща.Преди и плажа и къмпинга бяха много спокойни,но откакто започнаха да строят се понапълни.Но още става.Оазис беше стахотен къмпинг и въпреки всичко от години се събираме едни и същи приятели от цяла България.А с Кора никога не е било проблем къде ще я заведем.Тара е красавица ,предполагам ,че ще улегне като пораснете малко.Какво прави Норти?

#470 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 03 June 2009 - 10:03 AM

Аха, прекрасно местенце. Вобще не бях чувала за него, а много харесвам такива дивички (то почти не останаха по морето).

Цитат

...щото незнам в кой момент тя ще реши ,че някой е заплаха за нейното съкровище

Ето, това се чудя защо и как го правят. При Тара е в по-лека форма, доколкото разбирам :smile:
Но при Нортън всеки, освен хората от семейството, който се приближи и докосне щерката, е заплаха. Дори и приятели, с които се виждаме почти всеки ден. Ако са далече от нея - само ги наблюдава и си трае. Дори няма против да го галят. Но отиде ли някой при нея или тя при някого - "врагът" е налице и решаваме да му покажем, че "това не се пипа".
Явно имат някакво по-специално усещане за децата. Аз си го обяснявам, че пазим най-слабия член на глутницата (въпреки, че в почти всички случаи самия той изпълнява командите й).

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#471 Потребителят е офлайн   корина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2009 - 10:28 AM

Къде изчезнахте всички .По плажовете или по горите?Как са деца и кучовци?

#472 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2009 - 09:52 AM

Де да беше по плажовете и горите :smile:
Направо нямам идея дали тази година ще можем да съчетаем по няколко дена отпуск, за да идем някъде. То от една страна добре, че има работа, ама от друга - ще ми се да се забия вдън гори тилилейски с детенце и куче (и с любимия, няма как :dry: ), да ми е тихичко, зеленичко и спокойно, да слушам как пеят птички рано сутрин и късно вечер...
Ама уж с тази цел се напъваме - да може след известно време това да си ни е начина на живот, дай Боже.
User's Signature

#473 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2009 - 01:02 PM

Показване на мнениетоgabipap, в Jun 3 2009, 11:03 AM, написа:

Ето, това се чудя защо и как го правят. При Тара е в по-лека форма, доколкото разбирам :smile:
Но при Нортън всеки, освен хората от семейството, който се приближи и докосне щерката, е заплаха. Дори и приятели, с които се виждаме почти всеки ден. Ако са далече от нея - само ги наблюдава и си трае. Дори няма против да го галят. Но отиде ли някой при нея или тя при някого - "врагът" е налице и решаваме да му покажем, че "това не се пипа".
Явно имат някакво по-специално усещане за децата. Аз си го обяснявам, че пазим най-слабия член на глутницата (въпреки, че в почти всички случаи самия той изпълнява командите й).

Научих се с течение на времето да я предусещам,кога смята да ми направи някоя простотия :ab_041: Само като я видя да гледа съсредоточено някой и да не го изпуска от поглед,опне ли се цялата и знам ,че и се въртят черни мисли в главата.Ама и намерих лесното.Топката в уста и да не я занимават!Забелязвам,че го прави в повечето случай,когато има прекалено много хора около нас.Малкия щъка наляво-надясно,а тя става страшно неспокойна.Дразни се и от хора с подозрителни предмети в ръце,от хора ,които носят пръчки или бастуни и винаги безпогрешно усеща ,кога някой го е страх от нея.Аз съм тая която е глези и лигави постоянно,но мъжът ми е шефа на глутницата в къщи.С него излиза без повод,върви плътно до кракът му и не смее да погледне даже на страни.Абе страхотни кучета са ,просто ми трябва къща с дворче далеч от града и суматохата,ама знаели човек,някой ден може и това.......... :wb_052:
User's Signature

Качена снимка

#474 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2009 - 03:00 PM

Цитат

Абе страхотни кучета са ,просто ми трябва къща с дворче далеч от града и суматохата,ама знаели човек,някой ден може и това..........

Това съм си пожелала да го постигна в близката 1 година и работя по въпроса :dry: (+ малко допълнителни неща като хотел и училище за кучета). И на теб ти го пожелавам, без мойте екстри разбира се.
А Нортън ме слуша мен повече. От любимия на моменти има някакъв страх (когато му вика), но иначе не му се подчинява. И то е логично, защото аз го разхождам и се занимавам основно с него.
Хайде, пак една снимка на диванетата:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#475 Потребителят е офлайн   корина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 11:17 AM

здравейте всички!Тара исках да попитам знаеш ли нещо ново за къмпинзите надолу.Ние ходихме до Гърция да разгледаме как са ,но на повечето места не пускот кучета.А където може трябва да са вързани и не може да се къпят. :dry:

#476 Потребителят е офлайн   корина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2009 - 12:04 PM

нещо май останах да си пиша сама! :cc_012:

#477 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 June 2009 - 03:30 PM

Да, поизчезнаха доста хора, които преди пишеха :wb_052: Ама не се отчайвай, отвреме навреме някой се отбива.

Аз да споделя поредната ни дивотия. Бяхме на вилата събота и неделя (е, то не е съвсем вила, ама няма друго по-подходящо). Там диването си щъка свободно и без намордник, обикновено слуша, не излиза от двора без някой от нас да го пусне. Обаче - както си бера ягоди, детето играе с вода, а любимият реже някакви клонаци - изведнъж чувам неистово квичене - скочихме веднага всички и започнахме да викаме "Норти, не!"
Да вземе някакво куче да се намъкне в двора :ud_009: Нортън в такива случаи не приема и не предава - ужас! Добре, че като ни видя близо до себе си се разсея и пусна животното, та то успя да се измъкне през къпинаците.
Верно, че е куче пазач, ама хич не ми се ще да гледам такива картинки. Още си мисля - дано да не го е наранил много горкото.
User's Signature

#478 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 01:19 PM

А ми нещо не ми остава много време да пиша :dry: Корина ,за съжаление все още не съм ходила на долу към к-г Юг,но поредно разочорование го приживях тази събота.Тръгваме на палатка в събота и къде ,къде решаваме да отидем на бившия к-г черноморец.Там е закътано ,много малко хора го посещават заради морето.Дъното е покрито с дребен камък.На мен пък не ми пука щом мога да си почивам с диването без да ме притесняват.Да ,ама не :ud_009: Стигаме до там и какво да видя.На всяко второ дърво закачена табела "частен имот"Сложена една бариера да не се минава,а на самото плажче опънати шезлонги и чадъри.Направо останах като втрещена.Добре де питам се аз,как така самото плажче ,което е основно каманак ке оказа наследствено на някого :eb_068: и нали по закон българското крайбрежие е държавна собственост.Незнам,само дето не ревнах.Седя и си мисля,добре:аз навремето видях много хубави места в България.Каката ми за тези 18 години и тя има някакви хубави спомени.Ама малкия дребосък какво, ще му показвам снимки, ще го водя на плаж може би във Турция и ще се опитвам да му обесня колко е красива нашата родина.Оф,много се отплеснах ,ама ми иде да гръмна някого.
gabipapнапълно нормално е отреагирал Норти.В крайна сметка това е негова територия,но наистина дано да не е наранил животинчето.Тара би отреагирала по същия начин.Да не говоря ,че в момента сме разгонени и така я блъскат хормоните,че не се минава покрай нея.Станала е много заядлива.Само раздава правосъдие на полянката,където се разхождаме,не дава на малчовците да бягат под носа й и се опитва да ги възпитава :smile: Имаме едно мънинко безпородно кученце и то само като я виде вече че идва ,ляга по гръб и повече не мърда.Забравя за игри и за всичко.....Аз пък постоянно се опитвам да я коригирам като поведение,ама успех за сега почти нулев........
User's Signature

Качена снимка

#479 Потребителят е офлайн   корина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2009 - 05:46 PM

:re_037: много ми е забавно,когато чета за преживяванията на Норти и Тара.И двамата се държат толкова типично.Когато с Кора бяхме на вилата тя ,която по природа беше много спокойна и не създаваше никакви проблеми не разрешаваше на пиле да прехвръкне дори на два метра извън оградата.gabipap ако не е неудобно къде ви е вилата /гледам,че сте от София/ние се борим с къпините м/у Панчерево и Бистрица.Тара ,цялата ти тирада ми прозвуча адски познато.Аз също много се ядосвам и понякога си задавам същите въпроси като теб.На къмпинг Оазис миналата година изникна къща на самите скали и понеже нямала самостоятелен плаж разрушиха част от скалите за да направят частен.Нещо се дочу ,че вилата била на Белослава.От другата страна построиха хотелски комплеск,който стои полупразен,но плажът пред него е набоден с чадъри,огромни легла с воали и др. подобни и е за богопомазани.Направо яд да те хване.А ако знаете гърците/които аз хич не обичам,но не мога да им отрека/колко много къмпинзи са направили с най-различни условия.Кеф ти супер лукс,кеф ти не толкова.А за чистотата да не говорим.А и морето и плажа им по-лоши от нашите.Да се чуди човек толкова ли сме тъпи.И като кажат,че това било почивка за бедни,те щели богати да привличат.Ми да отидат да видят как до всяка огромна каравана има паркирана и яхта пък тогава да говорят.Ама в нашите мизерни условия и сърбите вече не идват.Ето ,че и аз се отплеснах ,но също като теб ми е болна тема.Между другото и нашата кака е на 18 без няколко месеца.Когато беше на три правеше опити да "учи" Кора да танцува и бяха много смешни/Кора изобщо не беше съгласна/.А вашите кучовци как се справят с проявите на любов от страна на малките стопани?Тара плува ли в морето?Нас много ни беше страх от вълните-Влизаше само на гладко море и то за пръчка.А Норти как е с плуването

#480 Потребителят е офлайн   корина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 01:12 PM

май пак всички изчезнаха,как понасят жегите Норти и Тара?

• (59 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни