А ми нещо не ми остава много време да пиша
Корина ,за съжаление все още не съм ходила на долу към к-г Юг,но поредно разочорование го приживях тази събота.Тръгваме на палатка в събота и къде ,къде решаваме да отидем на бившия к-г черноморец.Там е закътано ,много малко хора го посещават заради морето.Дъното е покрито с дребен камък.На мен пък не ми пука щом мога да си почивам с диването без да ме притесняват.Да ,ама не

Стигаме до там и какво да видя.На всяко второ дърво закачена табела "частен имот"Сложена една бариера да не се минава,а на самото плажче опънати шезлонги и чадъри.Направо останах като втрещена.Добре де питам се аз,как така самото плажче ,което е основно каманак ке оказа наследствено на някого

и нали по закон българското крайбрежие е държавна собственост.Незнам,само дето не ревнах.Седя и си мисля,добре:аз навремето видях много хубави места в България.Каката ми за тези 18 години и тя има някакви хубави спомени.Ама малкия дребосък какво, ще му показвам снимки, ще го водя на плаж може би във Турция и ще се опитвам да му обесня колко е красива нашата родина.Оф,много се отплеснах ,ама ми иде да гръмна някого.
gabipapнапълно нормално е отреагирал Норти.В крайна сметка това е негова територия,но наистина дано да не е наранил животинчето.Тара би отреагирала по същия начин.Да не говоря ,че в момента сме разгонени и така я блъскат хормоните,че не се минава покрай нея.Станала е много заядлива.Само раздава правосъдие на полянката,където се разхождаме,не дава на малчовците да бягат под носа й и се опитва да ги възпитава

Имаме едно мънинко безпородно кученце и то само като я виде вече че идва ,ляга по гръб и повече не мърда.Забравя за игри и за всичко.....Аз пък постоянно се опитвам да я коригирам като поведение,ама успех за сега почти нулев........