Dog.bg Форуми : Руски той-териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (17 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Руски той-териер

#261 Guest_toy terier_*

• Група: Гости

Публикувано: 05 February 2012 - 04:37 PM

:flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#262 Потребителят е офлайн   ндд Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 February 2012 - 01:35 AM

Здравейте.Купих си кученце(уж чихуахуа)Но в темата им ми казаха че не е такова-било тойче.Моля ако някой разбира би ли ми казал кученцето ми каква порода е тойче или пинчерче.На 5 месеца сме и тежим 800гр.

п.п Предварително ви благодаря.

#263 Guest_toy terier_*

Публикувано: 08 February 2012 - 10:09 AM

Показване на мнениетондд, в 08 February 2012 - 01:35 AM, написа:

Здравейте.Купих си кученце(уж чихуахуа)Но в темата им ми казаха че не е такова-било тойче.Моля ако някой разбира би ли ми казал кученцето ми каква порода е тойче или пинчерче.На 5 месеца сме и тежим 800гр.

п.п Предварително ви благодаря.

Здравей
кученцето ти определено не е чихуа...прилича на той но след като няма документи и не сте виждали родителите не може да се каже със сигорност колко е той и колко е смесено...вие от каде си го взехте?понеже в бг има само на четири места чистокръвни кучки той териерки....това колко тежи на пет месеца не е определение то може да достига при той териера дори над три килограма но ако ги подмине неможе да ходи на изложби и не е добре да се размножава...вие откаде сте? за мен от думите ви съдя че е купено от магазин,ако е така знайте че не съм чул някой от бг. да е давал кучета в магазин запродажба защото 800лв са най минималната цена за тойче и то некачествено а да не забравяме че от магазина си слагат горница още толкова колкото са го купили или са го взели ....

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#264 Потребителят е офлайн   ндд Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2012 - 01:32 PM

Oт Бургас съм.Не съм го купувала от магазин а от едни хора които ми го продадоха за чихуа.Искаха му 700лв. но аз смъкнах малко цената.Интересно показаха ми майката която е типично чихи.Но както и да е.Кученцето си е вече мое и аз много си го обичкам.Просто исках да знам каква смеска е защото то е определено смеска.

#265 Guest_toy terier_*

Публикувано: 08 February 2012 - 03:05 PM

Показване на мнениетондд, в 08 February 2012 - 01:32 PM, написа:

Oт Бургас съм.Не съм го купувала от магазин а от едни хора които ми го продадоха за чихуа.Искаха му 700лв. но аз смъкнах малко цената.Интересно показаха ми майката която е типично чихи.Но както и да е.Кученцето си е вече мое и аз много си го обичкам.Просто исках да знам каква смеска е защото то е определено смеска.

Аз съм от карнобат и когато имаш време мини да видиш какво е чистокръвен той териер ...може ли да напишеш как се казват хората които ти го продадоха и от каде са? малко нагоре на предната страница ми е написан сайта на развъдника ,там има контакти...определено най много прабабата на твоето е нещо по нормално,но кучето е хубаво за мелезче макар да не струва повече от 300лв то прилича на тойче,но вече е твое и е редно да го гледаш с любов а то така или иначе ще ви обича аз също имам мелези и си ги обичам поравно даже едната мелезка е с преференции понеже е над девет години с мен и тя ми е дъщеря в буквалния смисъл....напиши от каде си го взела - моля....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#266 Потребителят е офлайн   ндд Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2012 - 04:39 PM

Аз не съм го взела за тойче.Жената от която го взех отглежда чихита.Тук във форума ми казаха че е тойче.Затова си мисля че сигурно е смеска но се питах каква.чихи с тойче или чихи с пинчерче.

#267 Guest_toy terier_*

Публикувано: 09 February 2012 - 09:13 AM

Показване на мнениетондд, в 08 February 2012 - 04:39 PM, написа:

Аз не съм го взела за тойче.Жената от която го взех отглежда чихита.Тук във форума ми казаха че е тойче.Затова си мисля че сигурно е смеска но се питах каква.чихи с тойче или чихи с пинчерче.

Аз се съмнявам да е чихи с тойче понеже няма откаде да вземе той териер за да може да ги смеси по точно нейните чихуа са толкова чихуа...или мязат на такива само..... :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#268 Потребителят е офлайн   ндд Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2012 - 02:35 PM

Майката си е чихи.взела си и е от Америка докато е живяла там.Братчето му също е чихуа на външен вид.Само мойто е по-различно.Въпроса е какъв е таткото?????

#269 Guest_toy terier_*

Публикувано: 10 February 2012 - 11:27 AM

Показване на мнениетондд, в 09 February 2012 - 02:35 PM, написа:

Майката си е чихи.взела си и е от Америка докато е живяла там.Братчето му също е чихуа на външен вид.Само мойто е по-различно.Въпроса е какъв е таткото?????

Няма да е той териер понеже в источна Б.Г. само Аз имам а Аз не съм пускал на чихи нито мой познат е пускал

#270 Потребителят е офлайн   mrda Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 February 2012 - 03:47 PM

Здравейте,
Това е Карола вече на 5 месеца.
На снимките е на 4 месеца, малко е клепнало ушето, а вече и 2те защото си сменяме зъбите.
Неин баща е Бончо :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#271 Guest_toy terier_*

Публикувано: 10 February 2012 - 08:43 PM

Показване на мнениетоmrda, в 10 February 2012 - 03:47 PM, написа:

Здравейте,
Това е Карола вече на 5 месеца.
На снимките е на 4 месеца, малко е клепнало ушето, а вече и 2те защото си сменяме зъбите.
Неин баща е Бончо :)

Кученцето е хубавичко но тези снимки изобщо не са сполучливи хем от високо са правени хем светлината не е добра.......

#272 Guest_toy terier_*

Публикувано: 13 February 2012 - 04:53 PM

Small toy Antonia

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#273 Guest_toy terier_*

Публикувано: 18 February 2012 - 09:00 AM

Тони

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#274 Guest_toy terier_*

Публикувано: 21 February 2012 - 02:01 PM

Small toy Antonia и Pavlinka
Вече поотраснахме малко

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#275 Guest_toy terier_*

Публикувано: 28 February 2012 - 10:12 AM

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#276 Guest_toy terier_*

Публикувано: 04 March 2012 - 09:32 AM

Продават се чистокръвни руски той териери на различна възраст ако някой се интерисува да ми звънне ще му обесня за какво иде реч - 0878442529 - мариан

#277 Guest_toy terier_*

Публикувано: 04 March 2012 - 11:42 AM

Продават се чистокръвни руски той териери на различна възраст ако някой се интерисува да ми звънне ще му обесня за какво иде реч - 0878442529 - мариан

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#278 Guest_toy terier_*

Публикувано: 14 March 2012 - 09:54 AM

Да ви запозная с Филя

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#279 Guest_toy terier_*

Публикувано: 15 March 2012 - 06:41 PM

Да ви припомня г-н Бонапард или галено бат Бончо