Представям си да плеснат с шамар Йоли

Няма да се налага да повтарят. Този сладур е по-малък от 50 дневно бебе. За вас не знам с тази шунка, но при мен всички са готови да размахат крачета и да полетят само като видят в ръката ми залче хляб. Вижте всичко е въпрос на дресировка. Изисква време и постоянство. Нашите сладки домашни косматковци не са по-различни от нито един представител на животинския свят. Хората дресират лъвове, пантери, слонове, крокодили, пингвини и т.н. Така е и при кучета, няма значение, че живеят при нас в къщи и спят в леглата ни. Когато искаме нещо да правят то това е дресура, която изисква труд, упоритост и хилядократно повторение. Познавам един неверотен човек, който отглажда Малиноа. Когато видях неговите кучета за първи път бях втрещена, та те само дето не говореха. С времето разбрах, че те не са се родили такива, а са станали благодарение на неговия упорит труд и постоянство и съм сигурна, че техните бебета не се раждат научени. Това е мили съфорумници трябва труд и постоянство, отчаянието е непозната дума.
Съчувствам ви, мили дами. Явно ние изкарахме късмет. Пу,пу! Казвам късмет, не защото не сме полагали усилия. Общо взето по цял ден ни няма и като че ли крайният резултат се дължи не толкова на нас, колкото на животинката. В началото и ние опитахме с пелена. Но колкото пишкаше на нея, толкова и извън нея. В последствие решихме тоалетната да е на терасата. Вратата към нея е постоянно отворена и Барко си излиза, когато пожелае. На вън детето само маркира, макар че в тази зима излизането е много рядко. Даже си мисля, когато се стопли и започнем да правим дълги разходки дали няма да се стиска и да си върши нещата /особено акитата/ като се приберем. Интересното напоследък е, че като се върна от работа към 17 часа не намирам пишано или най-много еднократно. Възможно ли е да е започнал да пиша по-рядко?
Леле Йоли снощи какво Голямо Ш изяде! Както се досещате Ш като Шамар, не като Шунка!

Не мога просто да не ви го споделя... Прибирам се от работа и започвам да й се радвам, качвам я на леглото, където играта е по-весела, крием се в чаршафите, абе изобщо това е кучешкия рай вкъщи

. И по едно време какво да видя - петно на завивката. Този път не се сдържах и я плеснах по дупето, а тя така ме погледна, че ако беше охлюв, щеше моментално да се прибере в черупката си. Легло ли?!? Легло ще види на кукуво лято!

Не стига че я Шляпнах, но след това не и обърнах внимание цяла вечер и май от това я заболя повече отколкото от шамара... Сутринта имаше пиш на памперса, което беше направила през нощта

. Похвалих я, нацелувах я, почерпих я с краставица (което е деликатеса при нас) и след 5 минути имаше второ пиш - встрани от памперса

. Няма да е лесна тая борба...