Гризачи
Публикувано: 03 May 2007 - 09:10 PM
Майка ,баща ,голямо братче и 10 близначета l)
Публикувано: 04 May 2007 - 01:35 PM
Харесах един разкошен мъжки ангорски хамстер !!! Бял и се казва Спартак. oleeee Възнамерявам да го присвоя. r)

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 04 May 2007 - 07:42 PM
Еее и моите да бяха малки....ама са някви огромни мръвки...да си взема една котка ,а?Много бързо ще ми намалеят хамстерите ,рибите и папагалите ,ааа и заека може да пострада b) ,за костенурките нз
Публикувано: 07 May 2007 - 11:58 AM
А с такова като Стюи мойеш да се сдобиеш от почти всеки зоомагазин, в който точно така се оставят мишоци- развъдени от деца! fow

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 07 May 2007 - 06:52 PM
Ти как мислиш ,че отглеждам 13 хамстера,150 сома,50 - 60 др риби,10 бременни (начи общо 220 риби),3 костенурки,2 папагала,1 заек,1 куче(,което не е при мен ,ама все пак...) само ,за да си ги имам и въобще не полагам грижи и внимание за тях?!Жестоко се лъжеш!!На всички обръщам внимани в-с-е-к-и-д-н-е-в-н-о!
Папагалите ги пускам да летят,рибите им чистя водицата редовно ,заека го чистя през ден и доп. си играем (не играем само когато е разгонен cl) ),хамстерите...тръгват ,като колония из нас и унищожават и ,като им се скарам марширувайки се връщат в "дома" си wink l) костенурките ядат скариди ,малко поовечко отколкото трябва ,а също и цветни облачета (пак храна) r).На заека му купувам разни неща за зъбите,тревичка,витамини,заешки корнфлес,заешки сладкиш и топчици от мюсли.На папагалите - разнноцветни кракери,пясък,минерали,люлки,стълби,специална вода с по-малко хлор,гроздови витамини и перли за глас,пера и др,на хамстерите- миши бисквити,храна,поставям им понякога вместо трици специална купечка трева с билки (най-много се усеща лайката) грижа се много за майката ,защото е с разместен крак!! NNN Рибите си имат строга диета - сутрин в 6,00ч. замразена храна на таблетки от различни червеи (разнообразие - ОГРОМНО) ,на обяд едра суха храна,на вечеря - много ситна.Когато пътуваме им слагам на всички животни специални хранилки с храна.На рибите им слагам таблетки.Ползвам редовно омекотители за вода ,а през ежедневието чистя аквариума с магнитна външно-вътрешна гъба.Слагам разтвори за водораслите ,които редовно постригвам и в момента цъвтят,а кучето когато го видя го обсипвам с играчки и бисквити (най-често от пресована кожа и кокали,бисквите и едно като жилиран бонбон за зъби,бекон,салмчета,солети(кучешки),пластинки,бисквити ,бонбони ,кучешки сладки и др.)
Още ли мислите ,че не се грижа за животните си и не им обръщам нужното внимание и финанси?? ;)
Публикувано: 07 May 2007 - 08:11 PM
Да не говори,че от зоомагазина излизам с една торба - трина,просо,храна за хамсер,консерви,кракери,кокалчета за дъвчене и .... кви ли не глезотийки.
Като бяха малко хамстерите съм им отделяла достатъчно внимание и грижи щом доживяха и пораснаха ( кви са дебели сега ).
Джокова - worthy worthy worthy worthy worthy ,дето викат дедовците " Евала " !!!

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 07 May 2007 - 08:56 PM
Цитат
Ходя на училище b)
Имам доста ангажиментив момента ,но за няколко часа съм свършила със зоологическата градина b)
Публикувано: 07 May 2007 - 09:00 PM

Публикувано: 08 May 2007 - 09:25 PM
твоите на колко време са? wink

"Ако живееш с мисълта за победата,нищо не може да ти се опре"
Публикувано: 09 May 2007 - 10:27 AM
Иначе после щи минем и на друга храна...коя е най-добрата!?
Иии между другото миналата година освен ,че имах почти същите животни с изключението ,че имах 1 голяяяма костенурка ,а не 3 малки + това имах и раче ,речно.Живя у нас доста време и много се кефеше ,като му сипвах студена водичка ,та кучето роди малки,предвидето заплождане ,ама пак грижи...,като се замисля...хич не ми беше леко ,ама сега всичко е ОК 1super
Публикувано: 09 May 2007 - 12:22 PM
Онзи ден докато беше пусната Изабел написа : првдсго.Незнам какво е имал впредвид но цяла нощ ми е думкала на главата с една половинка от ябълка. oleeee
Обаче имаме проблем.Изабела изравя почти цялата трина от единия ъгъл и пишка на стъклото bl) .Вашите правят ли така ? Илил пак само мойте животни не са във ред. ouu