Dog.bg Форуми : Грешка - човешка?! (бисерчета)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (68 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Грешка - човешка?! (бисерчета)

#401 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 June 2008 - 11:23 AM

Цитат

Значи имам един проблем кучето ми вече близо 2 седмици се е разгонило и тук имаме комший имат едно куче вече 3-4 пъти може и повече пускаме женското куче и пак не спира последно беше се разгонил преди 3-4 месеца може и повече но тогава 3-4 дена и спря но сега не спира пък и има други тук 2 кучета и когато ги види много се нерви а вечер и сутрин не спира живеем в къща с не много голям двор но все пак има къде да тича и също искам да питам дали да го пуснем да излезе малко защото като го пуснем той по 1 седмица несе връща мислите ли че е добре това ако има нещо друго ще ви пиша :blink:

Открийте грешката.  :samoubiec:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#402 Потребителят е офлайн   vasito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2008 - 05:28 PM

Кучето спи с градинката на кино Изток (с/у хотел Плиска).

#403 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 06:53 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Червен изцяло се води----рядкост е ,и 1вата реклама на уискито Туламор дю беше с червен ИВ-с рижавата ирланка ,където бягаха към кръчмичката!
Освен една пропусната буква -няма безсмислие мила точко! За да" схващаш смисъла се иска малко мозък  и добронамереност,------

А защо са всичките тези " ,-----  :rolleyes:
User's Signature

#404 Потребителят е офлайн   totschica Икона

• groomer
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Груминг на пудели, афганки, " космати" териери ( скоч, фокс, ердейл, " уести" ... )и др.

Публикувано: 23 June 2008 - 08:44 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Червен изцяло се води----рядкост е ,и 1вата реклама на уискито Туламор дю беше с червен ИВ-с рижавата ирланка ,където бягаха към кръчмичката!
Освен една пропусната буква -няма безсмислие мила точко! За да" схващаш смисъла се иска малко мозък  и добронамереност,------

Моля модовете да ме извинят, но ще си кажа:

Правописът и изказът на този потребител са достойни именно за тази тема! Всъщност, почти всички негови постове са си точно за ТУК!

#405 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 23 June 2008 - 08:59 PM

Цитат

И Бъди го напръсках с тази пудра Tapilan и произшествия с осили не е имало, въпреки че тича из едни треви :blink:

Срещу осили - пудра Тапилан!  ;)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#406 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 09:01 PM

Цитат

ЧЕ ТАХТЕ ЛИ      В    С О З  О ПО Л ---ИЗЛОЖБАТА---------------МОЯТА ЛЮБИМКА Е BIS 1 ЕIZABET :wub: :yahoo: :yahoo: :->) ;D================идва ми да е изям ,да е смачкам от целувки,браво ,разплаках се от радост за нея ! Влюбен съм в нея!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wub:

Е кави са тия тирета,огромни букви...четахме дам  ;D

#407 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 09:08 PM

Цитат

Също така имам и Аляски Малкамут на име Джонгър !!

Да, пък аз имам сибирски хъси
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#408 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 09:59 PM

Цитат

zdraveite  vsi4ki  po4itateli  na  porodata  Уест Хайленд Териер  eto  i  moita  krasavica 

;D
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#409 Потребителят е офлайн   tey4e Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Ветеринарен лекар

Публикувано: 23 June 2008 - 10:14 PM

Цитат

Цитат

zdraveite  vsi4ki  po4itateli  na  porodata  Уест Хайленд Териер  eto  i  moita  krasavica   

;D
;DТова е велико
User's Signature

In memoriam
Качена снимка
За да си човек,бъди му приятел!

#410 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 10:30 PM

И нещо от детския форум - мойта кукла е по-хубаваааааа, ти си лош, лош!  :'( и др. подобни, но винаги да е шаренко, с много цитатчета и много зайчета! Съдържанието не е от значение, важното е да радва очите.

Цитат

:o :o :o :  Меди благодаря ти!!!!!! Още един път ти благодаря за снимките от Туркмения, сигурно това е еталонна развъдна двойка!!!!!!!!!???????????????? :wub: :wub: :wub: Не мога да си откъсна погледа от тях, такива производители не бях виждал, [glow=red,2,300]по несъществуващият стандарт [/glow] те са без забележка!!!!!!!!!!! :->) :->) :->)  Искаш изключителна високозадност, намираш я!!!!!!!!!!! Повече от неправилно заъгляване, имаш го!!!!!!!  :zaek: :zaek: :zaek: Заешки, но обърнати лапички, те са бонус!!!!!! Плитък и правилен гръден кош, той е!!!!! Дивото излъчване на грубата сила е видна и за окото на неспециалиста от широката и неправилна задница!!!!! :samoubiec: :sarkastichen: :podigravka: Това сигурно е ТУРКМЕНСКИЯТ АЛАБАЙ, но новият никъде другаде непризнат??????? :o :o :o :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:                                                                  :'( :'( :'( [glow=red,2,300]По добре украински борш от първокачествени продукти, отколкото руска салата от бракувани зарзавати и смрадлива шунка!!!!!!!!!!!!!! [/glow]  :pionercheta: :kuchence: :kuchence:                                                                            B) B) B)        Истината не трябва да се казва така, че да я разберат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Абе, ти чуваш ли ме?!: В нея трябва да повярват!!!!!!!!!  :wub: :wub: :wub:

Цитат

:podigravka: :podigravka: :podigravka: През горещниците нали ще има събор приветствие на украинските боршове, да поканим и алабаите, щом имат и мажоретки ще бъде интерестно! Едните ще квичат, другите ще подскачат, а бре шоу ще е!!!!!!!! :P :P :P Аз пък не знаех, че Мичко била украинка, а и другото продавала САО на килограм! При нея трябва да са скъпи, щом от САО стават алабаи, това си струва!!!!!!! :->) :->) :->) :kuchence: :kuchence: :kuchence: И да не забравите да поръчате за тестовите изпитания мишлета, те са сериозен противник на алабая!!!!!! ;D ;D ;D ;) Или по точно за една линия алабаи така наречените попските главчовци!!!! :zaek: :zaek: :zaek: :gnqv: Или в превод кучето е само глава, дори и неправилна, но еталон за породата: Коя порода само че???????????? Фабриканта е много силен в думите, но думи без покритие, празни думи!!!!!!!  :'( :huh: :huh: :huh: Теорията и практиката трябва да се припокриват, а не да бъдат в пълен контраст!!!!!!! :podigravka: :podigravka: :podigravka: Нека всички четат извадките от нета и да си направят собствена равносметка, а ако немогат ще гледат каквото им предложат и после ще се чудят ква стана тя тая!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'(    Изключително съм доволен за пуберската класификация, и не се чувствам виновен, че при някой развитието е по бързо, а други са си все чираци!!!!!!!!!! :gnqv: :gnqv: :gnqv: Най лошото е, че никой не иска да даде смислено обяснение: Имали алабай и има ли той почва у нас???????????? :o :o :o    Хайде с здраве, но трябва и акъл!!!!!!!!!!!!!!! :pionercheta:         

Тук се  ползва и друга много весела екстра (разбира се, заедно с другите) - движещият се текст  :->)

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

[move]B) B) B)[glow=red,2,300]АЛАБАЙКАМИ[/glow] :wub: :wub: :wub: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:[/move]                                                                                                                      :sos: Никой ли не иска да си кажем нещо за статията на Е.Н. Мичко!!!!!!! Искаше ми се някой рускоговорящ да преразкаже  подчертаното, да направим обсъждане!!!!!!!! :palec: :palec: :palec:   
    :pionercheta: Има ли порода алабай или няма????????? :wub: Или има производно на вълкодав ама какво дави????????????  :o Някой от знаещите няма ли най накрая да обясни на начинаещите къде е, и може би кое е истината!!!!!! :->) :sos: :o :Абе, ти чуваш ли ме?!:
Има и от двете,а за избора всеки сам може да си прецени :blink:

;) ;D Ако си бил  на "ливадата" в Белово.  ;D какво прецени там,  :P :P ;D ;D ;D ;D
Каква ливада бре,и на теб не пиша-с анонимци не контактувам ;)

Там, ,където да цитираш пост от 123928298 реда ...айде няма да го показвам, че става трудно четливо...  ;D
User's Signature

#411 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2008 - 11:33 PM

Какво разбираш ти от творчество? :P  ;)
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#412 Потребителят е офлайн   Nadq And Karma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2008 - 09:39 AM

Цитат

Na4i az sam imal rotvailer i labrador kat se rodih rotvailera be6e na 10 i po4ina dokato izrastvah  :'( :'( :'( A labradora izbqga i sa neiskat da mi go vurnat kajete mi 6to za hora a daje kazvat i 4e sa si go kupili selqnduri tupi ta da se vurnem kam temata pomognete mi za frenskite buldozi obqsnete mi kak se hranat kwi bolesti ima i tn  :sos:
:sos:
User's Signature

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.

#413 Потребителят е офлайн   Nadq And Karma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2008 - 12:29 PM

http://store.picbg.n...e4c651dfde8.jpg

:o :o :o
User's Signature

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.

#414 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2008 - 12:51 PM

Цитат

Цитат

Също така имам и Аляски Малкамут на име Джонгър !!

Да, пък аз имам сибирски хъси

Ето още бисерчета на тази потребителка ;D

Цитат

Да са ви живи и здрави бебоците и да си намерят стопанини които да се грижат за тах много и да ги обичат като сопствените си деца !!!  :wub:

User's Signature

#415 Потребителят е офлайн   tinatokua Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2008 - 02:22 PM

Цитат

:o О боже мой :o
User's Signature

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...

#416 Потребителят е офлайн   totschica Икона

• groomer
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Груминг на пудели, афганки, " космати" териери ( скоч, фокс, ердейл, " уести" ... )и др.

Публикувано: 24 June 2008 - 02:44 PM

Цитат

Що за идиот/ ка може да го направи това.... :huh:

#417 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2008 - 02:48 PM

:o :o :oСега и аз го погледнах :o :o :oТова трябва да е дело на някой болен мозък :angry:
User's Signature

#418 Потребителят е офлайн   vasito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 June 2008 - 04:43 PM

Цитат

:o

#419 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2008 - 07:43 PM

Цитат

Когато няма кокали му даваме хрупки аз така го знам за тези които не знаят значението също е гранули с една дума всичко каквото обича го има Wink ако сега неме разбрахте незнам

Въобще цялото изречение си е бисер, но пък това са най-типичните и досадни грешки и не може да не се отбележат.
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#420 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2008 - 09:02 PM

Цитат

Хората съвсем луднаха.

• (68 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20