И нещо от детския форум - мойта кукла е по-хубаваааааа, ти си лош, лош! :'( и др. подобни, но винаги да е шаренко, с много цитатчета и много зайчета! Съдържанието не е от значение, важното е да радва очите.
Цитат
:o :o :o : Меди благодаря ти!!!!!! Още един път ти благодаря за снимките от Туркмения, сигурно това е еталонна развъдна двойка!!!!!!!!!???????????????? :wub: :wub: :wub: Не мога да си откъсна погледа от тях, такива производители не бях виждал, [glow=red,2,300]по несъществуващият стандарт [/glow] те са без забележка!!!!!!!!!!! :->) :->) :->) Искаш изключителна високозадност, намираш я!!!!!!!!!!! Повече от неправилно заъгляване, имаш го!!!!!!! :zaek: :zaek: :zaek: Заешки, но обърнати лапички, те са бонус!!!!!! Плитък и правилен гръден кош, той е!!!!! Дивото излъчване на грубата сила е видна и за окото на неспециалиста от широката и неправилна задница!!!!! :samoubiec: :sarkastichen: :podigravka: Това сигурно е ТУРКМЕНСКИЯТ АЛАБАЙ, но новият никъде другаде непризнат??????? :o :o :o :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :'( :'( :'( [glow=red,2,300]По добре украински борш от първокачествени продукти, отколкото руска салата от бракувани зарзавати и смрадлива шунка!!!!!!!!!!!!!! [/glow] :pionercheta: :kuchence: :kuchence: B) B) B) Истината не трябва да се казва така, че да я разберат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Абе, ти чуваш ли ме?!: В нея трябва да повярват!!!!!!!!! :wub: :wub: :wub:
Цитат
:podigravka: :podigravka: :podigravka: През горещниците нали ще има събор приветствие на украинските боршове, да поканим и алабаите, щом имат и мажоретки ще бъде интерестно! Едните ще квичат, другите ще подскачат, а бре шоу ще е!!!!!!!! :P :P :P Аз пък не знаех, че Мичко била украинка, а и другото продавала САО на килограм! При нея трябва да са скъпи, щом от САО стават алабаи, това си струва!!!!!!! :->) :->) :->) :kuchence: :kuchence: :kuchence: И да не забравите да поръчате за тестовите изпитания мишлета, те са сериозен противник на алабая!!!!!! ;D ;D ;D ;) Или по точно за една линия алабаи така наречените попските главчовци!!!! :zaek: :zaek: :zaek: :gnqv: Или в превод кучето е само глава, дори и неправилна, но еталон за породата: Коя порода само че???????????? Фабриканта е много силен в думите, но думи без покритие, празни думи!!!!!!! :'( :huh: :huh: :huh: Теорията и практиката трябва да се припокриват, а не да бъдат в пълен контраст!!!!!!! :podigravka: :podigravka: :podigravka: Нека всички четат извадките от нета и да си направят собствена равносметка, а ако немогат ще гледат каквото им предложат и после ще се чудят ква стана тя тая!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( Изключително съм доволен за пуберската класификация, и не се чувствам виновен, че при някой развитието е по бързо, а други са си все чираци!!!!!!!!!! :gnqv: :gnqv: :gnqv: Най лошото е, че никой не иска да даде смислено обяснение: Имали алабай и има ли той почва у нас???????????? :o :o :o Хайде с здраве, но трябва и акъл!!!!!!!!!!!!!!! :pionercheta:
Тук се ползва и друга много весела екстра (разбира се, заедно с другите) - движещият се текст :->)
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
[move]B) B) B)[glow=red,2,300]АЛАБАЙКАМИ[/glow] :wub: :wub: :wub: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:[/move] :sos: Никой ли не иска да си кажем нещо за статията на Е.Н. Мичко!!!!!!! Искаше ми се някой рускоговорящ да преразкаже подчертаното, да направим обсъждане!!!!!!!! :palec: :palec: :palec:
:pionercheta: Има ли порода алабай или няма????????? :wub: Или има производно на вълкодав ама какво дави???????????? :o Някой от знаещите няма ли най накрая да обясни на начинаещите къде е, и може би кое е истината!!!!!! :->) :sos: :o :Абе, ти чуваш ли ме?!:
Има и от двете,а за избора всеки сам може да си прецени :blink:
;) ;D Ако си бил на "ливадата" в Белово. ;D какво прецени там, :P :P ;D ;D ;D ;D
Каква ливада бре,и на теб не пиша-с анонимци не контактувам ;)
Там, ,където да цитираш пост от 123928298 реда ...айде няма да го показвам, че става трудно четливо... ;D