Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#3161 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 17 June 2009 - 10:29 PM

:ab_041:

Показване на мнениеточери1, в Jun 17 2009, 07:21 PM, написа:

Показване на мнениетоtechichi, в Jun 17 2009, 07:10 PM, написа:

Dobi,благодаря и на теб от сърце!До сега ми бяха на гости родителите и и много се радваха,като деца!Това също са страхотни моменти да видиш как радваш някой друг!То наистина при мен нещо се заформи детска градина,но както казах имам да наваксвам.Е ще се простя с почивката и моренцето,ама пълно щастие няма.
А за случката,просто нямам думи,но стига за нея.лошото е,че ще има много такива.Дано само вашите да не са чести.А момата дето си е за нашата тема я чакам от утре.И на нея ще и е за пръв път и вероятно ще се поизмъчим малко.Благодаря ти и за имената,приемам всички предложения!Хайде снимай го и твоят комарчо,адаш по десен!

А на нас ни е адаш по структура :re_037:
А пък Херчо вече ще е батко...има да се надува :flagbg:

Хайде сега ще се надцакваме по кокали/хе хе пак не става с емотиконите/Херко баткото вече е сериозен куч,може спокойно да се надува!Чукнахме днес 350гр!Ехеее,ми вече сме на 55 дни!Сериозна работа!!!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3162 Потребителят е офлайн   didi62 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 June 2009 - 10:38 PM

Показване на мнениетоAncheto, в Jun 17 2009, 07:19 AM, написа:

Показване на мнениетоdidi62, в Jun 17 2009, 12:13 AM, написа:

Ама тая АРДИчКА -много е хубавка и чаровна

:wd_043: Вие също сте много красиви и да пускате повече снимки да ви се радваме. :wub:

Ще пускам ама нещо съм се отплеснала в бебоците -те много и от хубав по-хубав Не че по-големите им отстъпват
User's Signature

Човек който не обича животните не обича и хората

#3163 Потребителят е офлайн   Shonned Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 18 June 2009 - 09:39 AM

Здравейте на всички

Много сладки снимки сте напускали.
Мисля, че по-назад в темата има снимки на Фаня и аз много я харесвам.

Като цяло май женските кучета са по-емоционални и се привързват повече. Или греша?
Моята Бамбина за толкова кратко се лепна за мен. Не ме изпуска от очи и като ме види наостря ушите и идва да скача и да върти опашка. Иска да ме целува по лицето ама аз не И давам. Не ме е хапала дори и на игра. Когато ме няма, спи върху чехлите ми или си ги носи в кошчето. Гушка се в мен повече от котката ми. Просто е невероятна!
Сега е сама през деня и ми е едно такова... ама до колкото я познавам вече, ще се скъса да спи.
Ползваме си памперса, но до сега не е ходила нито веднъж до тоалетна навън. Хем взимах капките, капах тук там не и не.
Някакви идеи какво да правя?

#3164 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 09:54 AM

Показване на мнениетоShonned, в Jun 18 2009, 10:39 AM, написа:

Здравейте на всички

Много сладки снимки сте напускали.
Мисля, че по-назад в темата има снимки на Фаня и аз много я харесвам.

Като цяло май женските кучета са по-емоционални и се привързват повече. Или греша?
Моята Бамбина за толкова кратко се лепна за мен. Не ме изпуска от очи и като ме види наостря ушите и идва да скача и да върти опашка. Иска да ме целува по лицето ама аз не И давам. Не ме е хапала дори и на игра. Когато ме няма, спи върху чехлите ми или си ги носи в кошчето. Гушка се в мен повече от котката ми. Просто е невероятна!
Сега е сама през деня и ми е едно такова... ама до колкото я познавам вече, ще се скъса да спи.
Ползваме си памперса, но до сега не е ходила нито веднъж до тоалетна навън. Хем взимах капките, капах тук там не и не.
Някакви идеи какво да правя?

Трябва постоянство и търпение,ще се научи.Когато го направи за първи път много я похвали,дай и наградка -някакво любимо лакомство,покажи и че си доволна,те милите си умират за похвали.... Създай някакъв график и го спазвай,нека знае,че в определения час ще е изведена...така ще се научи да стиска за навън.Важното е да си упорита и ще стане,но още е малка ще трябва честичко да я изкарваш -поне 4 пъти.Успех.Дай снимки да и се порадваме.
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#3165 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 June 2009 - 01:37 PM

Аз лично предпочитам мъжки кучета по простата причина, че съм жена. както е и в живота и в природата, две женски не се търпят, затова лично предпочитам противоположностите. а и доминанта в една глудница в повечето случаи е женска.
Shonned едва ли ще имаш времето, но е хубаво докато свикне навън да я изкарваш през 2-3 часа като забележиш, че иска да пишка. сваляш я на едно и също място, можеш и да ползваш ключова дума( нашата е преди да го изведа- разходка и като го сваля долу- Хайде Пишкай). хвалиш, даваш награда и веднага я прибираш за да разбере, че само за това е изведена, без игра. при нас си дойде от самосебе си, но още ползваме и памперс, защото не разполагам с мн време и все почваме от начало.
User's Signature

Качена снимка

#3166 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 18 June 2009 - 01:44 PM

Моята слабост са женските кучета. Много мили , чувствителни и верни

#3167 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 02:10 PM

Показване на мнениетоAncheto, в Jun 18 2009, 02:44 PM, написа:

Моята слабост са женските кучета. Много мили , чувствителни и верни

И аз съм така :ae_085: :ae_085: :ae_085:
Освен това не маркират в къщи,не налитат на другите кучета по улиците,няма опасност да ти препикаят пердето например :ea_103: ....абе по-нежни са си.....
User's Signature

Качена снимка

#3168 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 02:16 PM

Има не малко женски кучета,които също маркират.Те са с по-силен характер.И не са им сбъркани хормоните.Гальовността на едно куче си е строго индивидуална.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3169 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 02:30 PM

techichi ми разби всички илюзии :ud_009:
Аз при Чери не съм избирала :ea_103: ,донесоха я женска и това е, мЪжО се скъса да мрънка "защо е женско" пък после около нас които имат куче -всички с мъжки и всички с проблеми,кое маркира,кое се бие с другите кучета...кое си пика на памперса,ама трябва да обезопасиш и стената,защото нали и крак дигат :ab_041: само ние безпроблемни :af_089: и затова после условие- само женско....Пък аз толкова усилие положих да го убеждавам,че женско е по-добре,че сама си повярвах :ab_041: :ab_041:
techichi е права, ама да си каже конкретно най-милото и куче в момента какво е( ама без Херко,той още не е мъж,той е бебе,те са си друг пол :wub: )
User's Signature

Качена снимка

#3170 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 02:31 PM

Искам да кажа нещо на четящите тук,които имат желание да си вземат куче от каквато и да е порода.Ако сте решили да си взимате от борса,помислете точно какви ви ги дрънкат,наистина ли това което чувате е възможно.Преди малко видях ежедневните обяви на един мой ,,любимец,,,хм не зная дали да го спомена тук.Та в обявите си конкретно за чихуахуа е изпраскал такова описание на това ,което предлага като внос,че ще останете с впечатлението,че може и извънземно да ви достави.Аз и някои други знаем от къде по точно ги внася и какви са му възможностите.Добре,споменал е,че може да достави всякакви цветове/не е особено вярно/,всякакви размери/съвсем невъзможно,хайде с малка вероятност да е вярно/,с родословие ,чипове и т.н./това е вярно/,от супер родители/пълни глупости,един двама/,но най големият шедьовър е,че са клубни/ужас !!! на кой клуб бе???/С една дума ще ви внесе готови шампиони!!!И то на възраст само да речем два месеца.Голям смях!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3171 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 02:41 PM

Е не мога да си кривя душата,разбира се,че имам по-любимци от останлите, за които без да се замисля убивам човек.Не,че и те не ми късат нервите понякога,ама кои са точно не казвам!А за това дето написах за маркирането на някои женски,ми да вярно е.При това са си съвсем читави.Например имам една точно от любимките ми бабетка чихуачка,която не е кастрирана.Ей тази фръцла постави висше постижение на маркирането.Взе че веднъж ми намери gsm-ма ,който се зареждаше на земята и демонстративно го маркира :eg_033: Е той издъхна безвъзвратно,не издържа милинкият на обидата!А кото са разгонени какви надпикавания стават...Да се чудиш тия мъжки при мен за какво са ми :ab_041:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3172 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 02:42 PM

Все си мисля ,че и при кучетата е като при хората,едни са много сладки като бебета и не толкова като пораснат,други са невзрачни и после се разхубавяват....а как е в действителност....грозното пате може ли да стане прекрасен лебед и обратно......
Ние,които имаме единствено куче си го обичаме повече със сърцето отколкото с очите,както се обичат приятелите а при вас с многото как е.
User's Signature

Качена снимка

#3173 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 02:45 PM

Показване на мнениетоtechichi, в Jun 18 2009, 03:41 PM, написа:

Е не мога да си кривя душата,разбира се,че имам по-любимци от останлите, за които без да се замисля убивам човек.Не,че и те не ми късат нервите понякога,ама кои са точно не казвам!А за това дето написах за маркирането на някои женски,ми да вярно е.При това са си съвсем читави.Например имам една точно от любимките ми бабетка чихуачка,която не е кастрирана.Ей тази фръцла постави висше постижение на маркирането.Взе че веднъж ми намери gsm-ма ,който се зареждаше на земята и демонстративно го маркира :eg_033: Е той издъхна безвъзвратно,не издържа милинкият на обидата!А кото са разгонени какви надпикавания стават...Да се чудиш тия мъжки при мен за какво са ми :ab_041:

Ааааа, ясно Чери беше кастрирана рано-рано ,не се е разгонвала :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#3174 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 18 June 2009 - 02:57 PM

techichi , не си права. Не съм съгласна с теб. Ти говориш за кучета в глудница и да са много женски или женска заведена на ново място и то разгонена ,а там - МЪЖ .
Женските не изпитват желание да маркират в къщи ,а са и по-лесни за корекция на такова поведение дори и когато са разгонени.

#3175 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 18 June 2009 - 03:04 PM

Показване на мнениеточери, в Jun 18 2009, 01:42 PM, написа:

Все си мисля ,че и при кучетата е като при хората,едни са много сладки като бебета и не толкова като пораснат,други са невзрачни и после се разхубавяват....а как е в действителност....грозното пате може ли да стане прекрасен лебед и обратно......
Ние,които имаме единствено куче си го обичаме повече със сърцето отколкото с очите,както се обичат приятелите а при вас с многото как е.

На 100% си права!!!!!!!!!!!! Може да попиташ развъдчици от най-елитни развъдници, хора създали уникални шампиони и те ще ти повторят същото. Именно по тази причина не рядко се случва дадено пале да се продаде като много обещващо ,а после .....или да си купите грозничко и смешно пале, което стои на ниска цена и никой не го иска ,а после дастане най-красивото от кучилото.
Мога веднага да дам пример - Ардичка беше едно смешно бебе и почти нямаше козинка. Беше си като късокосместа , сега е пуФФкава катерица. Но тя още ще се променя с времето.

#3176 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 03:06 PM

Показване на мнениетоAncheto, в Jun 18 2009, 03:57 PM, написа:

techichi , не си права. Кажи ми за поне три женски кучки , котито знаеш , живеещи сами в дом и маркиращи като бесни. Не съм съгласна с теб. Ти говориш за кучета в глудница и да са много женски или женска заведена на ново място и то разгонена ,а там - МЪЖ .
Женските не изпитват желание да маркират в къщи ,а са и по-лесни за корекция на такова поведение дори и когато са разгонени.

За това си права,нямам опит с поединични кучета,сами живеещи,женски.Казвам това което става при мен.Другите трябва да кажат как е при тях.В далечното минало ,когато имах женско куче и беше само то,не маркираше,но и тя беше със силен характер и не падаше по-долу от мъжете :ab_041: Така де ,надуваше се на вън и си дигаше крак тук там.Беше изключително послушна и нямах никакви проблеми.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3177 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 18 June 2009 - 03:08 PM

На вън пикат като момчета и все се мъчат даже да ги надпикат по височина :ab_041: има случаи и на челна стойка да застане. :ab_041:

#3178 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 June 2009 - 03:49 PM

Хахаха все трябва да сме отгоре беее. такива сме си и жените. и все пак въпрос на характер и обучение, аз Аладар май съм му се престарала малко, защото не смее да направи и крачка без да ме погледне плахо в очите дали му разрешавам, грешка на обучението.иначе е винаги готов за целувки и. много е любвеобилен.ама понякога ми къса много нервите.
User's Signature

Качена снимка

#3179 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 June 2009 - 03:58 PM

ето и от нас снимчици Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#3180 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 03:58 PM

Показване на мнениетоnivea, в Jun 18 2009, 04:49 PM, написа:

Хахаха все трябва да сме отгоре беее. такива сме си и жените. и все пак въпрос на характер и обучение, аз Аладар май съм му се престарала малко, защото не смее да направи и крачка без да ме погледне плахо в очите дали му разрешавам, грешка на обучението.иначе е винаги готов за целувки и. много е любвеобилен.ама понякога ми къса много нервите.

Аааа малък е още Аладарчо,затова е и толкова послушен.....като го удари хормона и вземе да се прави на мъж повече ще ти къса нервите.......ама това важи и за женските,де...Мисля,че към година и половина- две вече имат по-завършен характер.
User's Signature

Качена снимка

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема