"Стефан написа:
Смешно е, че във писмото Ви доста често противоречите сам на себе си. В крайна сметка внасяте ли или не внасяте кучета в България от други страни... и ако да, бихте ли ни разяснили в коя държава точно са издадени въпросните им родословия. Както и Ви моля да дадете пример за кучетата, които вие сте продали посредством агенцията си и които са спечелили титли от български киноложки изложби. /Информацията, която поднасяте, трябва да бъде доказана, за да бъде приета за истинна./
Лично аз, ако бях на Ваше място и исках да постигна достоверност, щях да съм поне малко по-убедителен. В крайна сметка написаните от Вас твърдения, в голяма степен са откровeно смешни и се усеща, че са скалъпени набързо.
Г-н Нестор, вие сам се компрометирате с цялото си изявление, както и с липсата си на езикова култура. ( пропуските в областта на правописа и пунктуацията не са проява на висок интелект).
"Стефан написа:
И трето много се съмнявам, че "Белослава,Лили Йончева (куку бенд),Азис,Дичо от Д2 И не на последно място Лора Крумова (френски булдог) и много други известни личности", ще си купят куче от агенция с долнопробен сайт в Дир. Учудващо е въобще как при всичката си некомпетентност, успявате да пробутате такива абсурдни твърдения.
п.п Сега е момента ако имате да кажете нещо в своя защита.
"Ayra написа:
"dobreva написа:
http://www.oferti.bg...=show&id=118707
Ха ха ха, това на втората снимка е мойта Преспа, която души едно от бебетата, доведени на първата самоедска среща..... Със сигурност и третата снимка не е тяхно производство а свалена от някой сайт за самоеди....

".....кучета Самоед -развъдник продава, бебета внос от Словакия, 700лв/бр. от родословно потекло, с татуировка, Евро-паспорт, имунизации. .............. Доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна. ..."
Това с доставките ще ме убие :la :histerical: :histerical: :histerical: Това да не е сирене че да го доставят в цялата страна....
И родословно потекло, би могло да е заложеното капанче.... Това може да значи че родителите имат родословие, а не че бебетата имат.
А относно агенция Нети, наричана по-долу, за кратко "агенцията", предлагам следното - тъй като господина обича личните срещи, защо наистина не се организира една...
Нека той да доведе, свои доволни клиенти, а съответно и недовоолните да са добре дошли - ще се оповести предварително и ще се организира поне след месец, за да има време и той да покани доволните, а и недоволните, да се организират и да дойдат. Срещата нека да не е в неговият офис, а на отктито - в парк или в градинка, но така, че ако наистина има склонност да чупи пръсти и да убива кучета, да не може да заплашва или не дай си Боже, да изпълнява заплахите, заради общественото място....
Допускам че сигурно е внесъл и качествени, здрави и с доказан произход бебета, и сигурно за известните личности, за които говори, ще внесе точно такива, както съм сигурна, че оплакванията на опарените също имат основание... Сигурно за да не изпусне клиента взема първото, до което може да се "докопа", в рамките на една командировка.
Нека да се организира среща и ще се документират мненията от нея....
:gathering: :tumbsupp: 8)
"adi_dimitrova написа:

Първо Александра не е длъжна да се среща с вас, не знам защо смятате, че заслужавате такова внимание и срещи. Но това, което мен ме интересува е какво ще докажете с тази среща? Твърдите, че внасяте здрави, качествени кучета. Ако искате да се спрат всякакви инсунации, коментари и лъжи, каквито твърдите, че ние изричаме просто напишете имената и развъдниците на кучетата, които внасяте. Обяснете ни кои са тези много качествени кучета с много успехи, които внасяте. Любопитно ми е кои са тези елитни развъдници, които продават кучетата си прези посредници и агенции? В някои държави дори, ако куче от официално регистриран развъдник с родословия се окаже, че се продава в зоо магазини или чрез посредници, агенциики и тем подобни може да си навлече мого сериозни проблеми с националния си клуб по порода и дори националната си федерация. Но наистина защо просто не изброите от кои тъй елитни развъдници внасяте кученцата, много ми е любопитно? Едва ли има развъдник с повече от 2-3 кучила в Европа, Северна Америка, Южна Америка и Австралия за породите самоед и санбернар, които не са ми до болка познати и не мога да разпозная кучетата им и поколенията, които създават. Просто наистина ми е чудно от кои развъдници са кучетата? Защото, ако не са от официално регистриран развъдник няма как да имат издадени родословия кученцата, а досега не съм срещнала развъдчик(подчертавам развъдчик, а не размножител), който да е склонен да продава поколенията си през магазини, посредници и агенции. Аз мога да ви цитирам поне 50-60 имена на развъдници, с които имаме лични отношения и сме говорили и категорично твърдят, че свое куче по такъв начин НИКОГА не биха продали. Пръво защото по този начин не се гарантира съдбата на кучетата, развъдчиците не знаят при какви хора ще отидат поколенията им, нито имат някаква гаранция, че кучето ще получи най-добрите възможни грижи. Не знам истински развъдчик, който продава животните си на сляпо на непознати хора през трети, пети и десети лица. Та интересно ми е кои са тези толкова елитни развъдчици, които произвеждат кучета "супер" качество(цитирам ваша обява)и рискуват престижа и мора на развъдника си като продават през посредници и агенции? Аз водя постоянно кореспонденция с развъдници от целия свят, познавам доста развъдчици, досега не съм намерила такъв, който е готов да си прати кучетата при непознати хора през трети лица. И двете кучетата, които живеят при мен в момента ми бяха дадени от развъдниците след месеци кореспондеция, и-мейли, телефонни разговори. За да получа женскати си от Финландия развъдчицата дори държеше да се запознаем лично, отказва да продава кучета на хора, които не е видяла лично и не е харесала. Изключения прави рядко, развъдчицата на второто ми куче води същата политика. В момента преговарям с развъдник на санбернар, които развъжда наистина т.нар. от вас "супер" клас кучета, произвели са над 350 от най-известните шампион в световен мащаб - е, повярвайте тези хора през агенция на непознати хора ще си дадът кучетата, ама на кукуво лято. Само 4 месеца сме си писали в най-строг вид, аз пиша фермани по 2-3 страници с обяснения и едва ли не не развивам есета на темата, а от тях получавам по 2-3 реда отговор и напълно дистанцирано отношения. След 4тия месец вече започна нормалната кореспонденция, звъняха ми по телефона поне 15 пъти с едни въпроси "ама защо ви е кучето?", "какви са ви плановете?", "колко време и пари сте готови да инвестирате в бъдещето на кучето?", "какви са плановете за бъдещо развъждане с кучето?", "защо искате наше куче?", "какъв ви е оптиа с породата?" и още стотици, ли сотици подобни. Караха ме да им пращам снимки на къщата ни, където живеем, за да са сигурни, че ще живеят в добра среда, не знам вече колко снимки са ме накарали да изпратя на самоедите ми, за да се уверят, че ги подържам добре, само дето данъчна декларация още не са ни поискали. Е, след 6месеца борба получихме оферта за кученце 2012-2013 година. Просто развъдника не прави кучила само, за да развъжда, а за да поддържа името си. Това правят всички свестни развъдници. Наистина обяснете ми как убеждавате тези развъдчици, които произвеждат "супер" качество да си пращат кучетата на непознати хора? И на всичкото отгоре уреждате кучила за максумум 1 месец? Малко сериозни развъдници правят повече от максимум 4-5 кучила годишно. Тук пишат и български развъдчици съмнявам се и те да се съгласят да продадът кучетата си на непознати хора през трето лице. Ако искате да се защитите наистина, а не да пишете общи приказки, на които биха повярвали само най-големите наивници говорете с факти, дайте имена на внесени кучета и развъдници. Другото интересно е как правите подбора? Чудно ми е как внасяте всякакви породи и умеете да подбирате "супер"качество от всяка, при положение, че най-редовно в обявите ви има грешки дори в имената на породите, които внасяте. Виждала съм няколко такива. Това е втора ваша обява - http://www.bezplatno...0898529834.html на която попадам и намирам породата "Акита Ино". Все породи знам, знам, ама това не съм чувала...и развъдчик на акита не ги знаеше тези ино-та, но нека не се задълбаваме толкова. Аз мога да казвам, че внасям кучета от планетата Зи 783 и Пам Пам 13, свръх супер връх качество, всички са свръх дволони от тях, ама ще ми повярвате ли? Ако целта ви е да се защитавате го правете по адекватен начин, ако въобще има от какво. В това, което сте написал има огромни противоречия, може и вие да сте прав, ако искате да се защитите ни обяснете подробно дейността си, откъде и как внасяте тези елитни кучета? И най-важното кои са те, не може нито едно от тези елитни кучета да не сме виждали на изложби. Всичко, което пишете си протоворечи, в крайна сметка нищо не става ясно.
Но най-силно ме притеснява това и най-вече подчертаните думи:
Внасяме САМО кучета с доказан произход,единични бройки и само по поръчка,което ще рече,че животните са минали ветеринарно медицински преглед преди вноса,това е отбелязано в паспорта,ваксинирани са,чипирани и със ИСТИНСКО родословие.
С този цитат ми стана ясно какво е отношението ви към животните - те са стока, продава се на бройки, както се продават обувки.
След като се изясни кава е стоката идва и ред на рекламата и:
Следващото твърдение на което искам да обърна внимание е това,че от фирма "Нети" е извършена продажба на кучета на личности като Бойко Борисов,Юксел Къдриев,Слави Трифонов и др.
Явно потребителя който е писал тези художествени измислици не ни е слушал добре или умишлено си е добавил горепосочените имена.
Ако това има значение,от нас са си купували кучета Белослава,Лили Йончева (куку бенд),Азис,Дичо от Д2 И не на последно място Лора Крумова (френски булдог) и много други известни личности,както И обикновени хора.
Тук вече се разсмях, въпросния потребител съм аз. Току що се разрових пак в интернет за малко: ето още един сайт, в който потребител твърди, че сте казали, че сте подбирали кучетата на Бойко Борисов, Слави Трифонов и Лора Крумова: http://bglabrador.bo...000001-000-80-0
Очевидно вече двама човека не ви слушат добре и умишлено си измислят някакви имена, очевидно при този човек сте изпуснали и подбора на кучета за семейство Кадриеви

ПП: Докато съм писала видях линка на Стефан. :shock: Самоед и санбернар са моите любими породи, смея да твърдя, че се интересувам от тях много живо, изгледала съм стотици снимки, родословия и чудеса, но това кученце, колкото и да си напъна душата не мога да го нарека бъдещ шампион. От това, което видях кучето може да се нарече всякак, но не и елитно, а още по-малко бъдещ шампион. Най-малкото е лошо поддържано, със възпалени очи, за 60 дневно куче структурата не е много типична. Нужно ли е да ви показвам как трябва да изглежда едно 60 дневно санбернарче? Вече не знам какво да коментирам, този линк каза всичко...гледай народе бъдщи светвони шампиони...
Вежте и тук: Вносителя на кучетата, който ги подбира даже не знае пак как се пише правилно името им: http://netidogs.dir....h...=14&dflid=3 :foolhead: Повече нищо не мога да кажа.