Пекинез
Публикувано: 27 February 2008 - 07:03 PM
Здравейте любители на пекинезчетата :) Искам да задам следния въпрос :брат ми има пекинезче и му търси момиченце -дали има някой или ако познавате някой ,който се интересува. много ще се радвам ако намерим дама на Ръсти,малко по-късно ще кача и негова снимка. :blink:
Публикувано: 27 February 2008 - 07:41 PM
Само гледай да не те нападнат тук малко хора,които са ТВЪРДО ПРОТИВ заплождането на неродословните кучета :huh:
Публикувано: 27 February 2008 - 09:10 PM
Цитат
Само гледай да не те нападнат тук малко хора,които са ТВЪРДО ПРОТИВ заплождането на неродословните кучета :huh:
Не съм чак толкова запозната със заплождане,породи и прочие,просто съм говорител на брат ми.Надявам се да няма негативни коментари-просто питам :blink: А и все си мисля че едно потомство в рамките на цял живот не е чак болка за умирине-но пак повтарям лаик съм :)
Публикувано: 27 February 2008 - 10:16 PM
Тази Люси е много сладка определино ще си намери много готен съпруг :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 27 February 2008 - 11:06 PM
Цитат
;)и ние си търсим кавалерр :wub:от каде си?ето я дамата.
:yahoo: ураа :) ами от София,а не е проблем и придвижването :) Знае6 ли най-добре ми пиши на е-майл : svetlyy@mail.bg Много ще се радвам ако се получи. Тъкмо ще ти пратя и снимка на е-майла че нещо не мога да ги кача (индианец-какво да се прави :))A може да ме намериш и в skype : swetlenceto
Публикувано: 28 February 2008 - 02:33 PM
;D elifromdg много е сладинка,обаче фаворит ми е онази снимка на която лежи по гръб.Като я видах,се пукнах от смях,просто си мисля всички ли пекита са така?Ние сме същата работа,като доиде някой на гости,бяга и се просва по същия начин,като излезем навън,само да види познат......пак е просната.Жалко че все не мога да смогна да я снимам,но вашата снимка е страхотна :yahoo:
Публикувано: 28 February 2008 - 04:39 PM
ЕЕеееЕЕ голяма сладурана е ! Но защо е разхождаш без повод? :o
Публикувано: 28 February 2008 - 05:17 PM
ооо, да, извинявай, просто се учудих, че някой си разхожда пекито без повод, което за мен си е абсурд, защото те по-далеч от носленцето си не виждат ;D
Публикувано: 28 February 2008 - 08:17 PM
около блока е без повод и без мен даже-защото съм на 1 етаж.тя се прибира сама,драска по вратата.когато ходим на парка е с синжир защото има други кучета и много деца .повечето я харесват и искат да я галят.но има деца които се стахуват.за това я държа изкъсо.